гррррррррррррррр:angryfire::angryfire::angryfire:
- Lord de Sword
- Танцуващия с клавиатури
- Обратна връзка:
а кой е казал, че ние се надяваме на такова нещо?? ние просто решихме, че да спамваме този форум не ни е достатъчно и затова се прехвърляме на нови територии 
Последно промяна от Lord de Sword на 16 Сеп 2005, 19:00, променено общо 1 път.
Българино, помни своя род и родина!
---><---
Honor is my Life,
Honor is my Duty,
Honor is my Destiny,
For and with my Honor shall I die...
---><---
Тя не знае какво знае, но го знае по-добре от мен
Женен за жена с естествен силикон - 22.09.05
---><---
Honor is my Life,
Honor is my Duty,
Honor is my Destiny,
---><---
-
Циндил-Пиндил
- Легендарен флуудър
- Lord de Sword
- Обратна връзка:
-
mushroomhead
- Легендарен флуудър
- Lord de Sword
- Обратна връзка:
- Lord de Sword
- Обратна връзка:
и в частност американците;) та те собствената си история, че е двеста години не познават, та какво остава за нещо преди повече от 2500 години;)nefertari написа:траките негри ехх колко прости и ограничени магат да бъдат хората
Българино, помни своя род и родина!
---><---
Honor is my Life,
Honor is my Duty,
Honor is my Destiny,
---><---
---><---
Honor is my Life,
Honor is my Duty,
Honor is my Destiny,
---><---
- Himera
- Летописец Виртуоз
- Обратна връзка:
Работата е там,че дори на френски има една обидна думичка,която е свързана с булгар... Добре,че не я запомних, да се ядосвам само...
О, сега ще ви изредя няколко неща,които са споменавали за нас по филмите:
- Плочките, не са Италиански,а са от България,защото там са по-ефтини...
- Телефоните линии са толкова лоши,все едно говориш от България!
- Твоето българско име няма нито една гласна, толкова ли си беден,че не можеш да си ги позволиш ( това ми го разказаха за някакъв филм)
А за Трансилвания, всички знаем! Сега особено като е излязла книгата на една американка женена за българин "Историкът",която пише за България, Румъния и дракула- представете си,за аккво става на въпрос...
О, и в сериала "наричана още" действието в една от сериите се развиваше в София. Интересното беше,че иама в столицата някакъв необитаем хотел,в който се преследваха престъпниците...
А,че черният ПР на Бълагрия се е развихрил... така е, и той действа в пълна сила...
Дори България се продава ан чужденците,а те носят фланелки с надпис - " Бълагрия за продан" (тази тема я има в Новини) !
По време на изборите пак ни изкараха някакви пришълци... Дори в българските вестници имаше заглавия,че парламентът бил като цирк!
Кое е истина, кое не е - кирливите ни ризи са изнесени на показ...
Глупава работа... А само да видите,какви прекрасни туристи си иамме... Пият си виното и държат като не го изпият ан другия ден пак да им го донесат. Е, ама България не е Япония!
Не знам, на къде сме тръгнали и до къде ще стигнем...
Лошо!

О, сега ще ви изредя няколко неща,които са споменавали за нас по филмите:
- Плочките, не са Италиански,а са от България,защото там са по-ефтини...
- Телефоните линии са толкова лоши,все едно говориш от България!
- Твоето българско име няма нито една гласна, толкова ли си беден,че не можеш да си ги позволиш ( това ми го разказаха за някакъв филм)
А за Трансилвания, всички знаем! Сега особено като е излязла книгата на една американка женена за българин "Историкът",която пише за България, Румъния и дракула- представете си,за аккво става на въпрос...
О, и в сериала "наричана още" действието в една от сериите се развиваше в София. Интересното беше,че иама в столицата някакъв необитаем хотел,в който се преследваха престъпниците...
А,че черният ПР на Бълагрия се е развихрил... така е, и той действа в пълна сила...
Дори България се продава ан чужденците,а те носят фланелки с надпис - " Бълагрия за продан" (тази тема я има в Новини) !
По време на изборите пак ни изкараха някакви пришълци... Дори в българските вестници имаше заглавия,че парламентът бил като цирк!
Кое е истина, кое не е - кирливите ни ризи са изнесени на показ...
Глупава работа... А само да видите,какви прекрасни туристи си иамме... Пият си виното и държат като не го изпият ан другия ден пак да им го донесат. Е, ама България не е Япония!
Не знам, на къде сме тръгнали и до къде ще стигнем...
Лошо!
Човек трябва да бъде отговорен за действията си
-
Циндил-Пиндил
- Легендарен флуудър
Има анти - българска пропаганда!Определено. От познати и роднини , които ходят в чужбина, знам че там никой няма добро мнение за българите ( меко казано)
Братовчед ми беше за няколко дни в 1 испанско село и в 1 магазин го попитали - "Какъв си ?" и той рекъл "българин". И моментално го натирили с пръчки и тояги. Друг случай: в САЩ учителката ми по философия я питали защо е бяла!?
Заради тия работи нещо напоследък не им ща чужбината.Дори и да бих живяла там физически по - добре.
-->