Ще има предварителен по литература за КСК 2008

Архив от КСК 2009-2010. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Аватар
jolly_f
Да живей словото
Специалност: Английска филология
Курс: втори

Re: Ще има предварителен по литература за КСК 2008

Мнение от jolly_f »

Още нищо не се знае. И то май не е бил днес този академически съвет, а е имало среща на Даниел Вълчев с ректори на университети. На нея е станало ясно, че общо 25 университета ще приемат матурите за вход.
В СУ дооокато сее оорганизираат...
Иначе Даниел Вълчев каза, че е задължил всички университети да кажат как ще взимат матурите, дали като балообразуващи или ще се избира оценката и т.н...
"We live in an age that reads too much to be wise, and that thinks too much to be beautiful" Oscar Wilde
Аватар
babangida
Форумозавър Рекс

Мнение от babangida »

благодаря
Слабите обичат порядъка, силните владеят хаоса.
Аватар
radja
Гутенберг
Специалност: Право

Re:

Мнение от radja »

FTF написа:Тва докато не го видя в държавен вестник, не вярвам :?
Бирчед, ако искаш да го вкараме в конституцията, та да ти е спокойна душицата?

май месец ще си покаже(=
Аватар
jolly_f
Да живей словото

Мнение от jolly_f »

Тъй като очевидно академическия съвет на СУ не е минал, има ли съгласни с мен да напиша писмо до факултета по славянски филологии, а вие да се подпишете заедно с мен??
Освен да го пратя до факултета, намерила съм и начин да се разпространи из медиите... А това ще предизвика много по-голям интерес :)
Проблемът е, че не мога да го подпиша сама... трябва да има и други, които подкрепят предложението ми до факултета :)
"We live in an age that reads too much to be wise, and that thinks too much to be beautiful" Oscar Wilde
Аватар
Fifoza
От дъжд на вятър

Мнение от Fifoza »

jolly_f написа:Тъй като очевидно академическия съвет на СУ не е минал, има ли съгласни с мен да напиша писмо до факултета по славянски филологии, а вие да се подпишете заедно с мен??
Освен да го пратя до факултета, намерила съм и начин да се разпространи из медиите... А това ще предизвика много по-голям интерес :)
Проблемът е, че не мога да го подпиша сама... трябва да има и други, които подкрепят предложението ми до факултета :)

Принципно съм съгласна, стига да има някакъв ефект. Въпреки, че сега умуват дали да признават оценките от матурите, или не, и едва ли точно сега разискват въпроса за предварителен изпит.
Животът е това, което се случва във времето, в което кроим планове за бъдещето.
Аватар
jolly_f
Да живей словото

Мнение от jolly_f »

Fifoza написа:Принципно съм съгласна, стига да има някакъв ефект. Въпреки, че сега умуват дали да признават оценките от матурите, или не, и едва ли точно сега разискват въпроса за предварителен изпит.
И май си само ти... :lol: Чудно ми е как може тази тема да се обсъжда (има тема във форума с анкета даже) и никой нищо да не иска да направи по този въпрос. Тогава какъв е смисъла от обсъждането :?
Joker
Легендарен флуудър

Мнение от Joker »

Историческият факултет е решил за неговите специалности да остави кандидатстудентите да изберат дали да им се признае за балообразуваща оценката от дипломата или от матурата. Всеки факултет има право да вземе свое решение. То няма да е общо за Университета. Напр. ФЖМК вече взе решение за изпита по литература...
Аватар
jolly_f
Да живей словото

Мнение от jolly_f »

Това малко няма общо точно с тази тема, но както и да е... поне кажи какво е решението на ФЖМК :)
Аватар
black_milk
В началото бе словото

Мнение от black_milk »

да,наистина - ако някой знае дали са взели решение и какво е то ,да каже...крайно време е да сме наясно...някак си не е коректно 2-3 месеца преди изпитите да ни кажат с какво ще кандидатстваме ... :? :? :?
the eternal strive for perfection...
Аватар
lisichora
Драскач

Мнение от lisichora »

Нищо не е взето още...Чакаме академическия съвет. Това за отделните факултети засега е само предложение от тяхна страна и предстои да бъде обсъдено на въпросния съвет, който обаче не се знае кога е. В темата "Матури, предварителни..." съм пуснал един линк, на който можем да очакваме да пуснат някакви новини.
nicko
В началото бе словото

Мнение от nicko »

последно ще има ли или не защото едните казват да , а другитене и аз съвсем се ошашавих и не змам кои е крив и кой прав кажете ми моля ви
"Само две неща са безкрайни, вселената и човешката глупост, и аз не съм сигурен кое е първо. "
- Алберт Айнщайн (1879-1955)
Заключено

Обратно към “КСК 2009-2010”