Да помним, за да не се повтори
Модератори: sientelo, peterdi, Ангел
Re: Да помним, за да не се повтори
не е въпросът кой, кого, колко( щото има и по-впечатляващи резултати на изток... това Сталин, това Главно управление...), а защо!
Ubi concordia, ibi victoria!
- renesanz
- Легендарен флуудър
за повечето човешки трагедии в света няма логичен отговор....
колонизаторите са решили,че могат да направят африканските народи роби,само защото са цветнокожи,други са решили,че всеки,който не е съгласен с даден политически режим е заплаха и трябва да умре,трети са избивали хората според расата им...и това се е случило не много отдавна...а на някои места продължава и днес. къде е смисъла??? няма такъв....
всички трябва да имат равни права и никой да не се бърка в религията или политиката на другите.
колонизаторите са решили,че могат да направят африканските народи роби,само защото са цветнокожи,други са решили,че всеки,който не е съгласен с даден политически режим е заплаха и трябва да умре,трети са избивали хората според расата им...и това се е случило не много отдавна...а на някои места продължава и днес. къде е смисъла??? няма такъв....
всички трябва да имат равни права и никой да не се бърка в религията или политиката на другите.
“Come dance with the west wind and touch all the mountain tops,sail over the canyons and up to the stars and reach for the heavens and hope for the future,and all that we can be and not what we are”
De tantos desejos aflitos...
De tantos desejos aflitos...
Колко романтично
.
За мен обаче отговорът е "ресурси" . И за да се доберат до тях, хора и държави са си служили точно и с тези инструменти - политика и религия.
За мен обаче отговорът е "ресурси" . И за да се доберат до тях, хора и държави са си служили точно и с тези инструменти - политика и религия.
Значи, така решихме да ги подредим във форума - потребител, модератор, потребител, модератор . . .
- Dita
- Да живей словото
- Обратна връзка:
Ако "ац" е "аз", много мил коментар... наистина...Бавария написа: Каквото и да се казва ац го подкрепям за гоненията му с/у педерасите.