Поне релефа не се е падал никъде с години до колкото знам, да се надяваме традицитя да продължи =Дshe-wolfff написа:И аз смятам, че има поне 5-6 ненужни. Според вас кои теми е най-вероятно да се паднат? И кои изобщо са се падали най-много. То като гледам някои изобщо не са. Или бъркам?
КСК 2008-География
Модератори: Pisobella, Boromir, sientelo
- starscream-
- В началото бе словото
Re: КСК 2008-География
how u do that .. i call it "DOBE BOY MAGIC"
- she-wolfff
- От дъжд на вятър
Не, аз не разчитам на никаква логика. Моята логика е, че темата се п а д а, не и з б и р а предварително, но като нищо съм в грешка! В крайна сметка защо все се въртят едни теми, които се падат , а някои се губят кой знае къде "все едно" не съществуват в конспекта? И защо някой си Korelov твърди, че знае темата, дето ще се падне, а на прайвит ми пише, че смята да назубри всички теми?! Ама за какво говорим, винаги ще има хора, влезли с научена една тема и такива с научени 20 теми!marrylin написа:Конспектът едва ли ще се промени значително. Освен това изтяглянето на темите не се подчинява на някаква логика. Не разчитайте на това.
P.S. Korelov, щом вече си подготвен за изпита, започвай да се готвиш за матурата!
If a man and an animal have spilled each other's blood, they become one!
- Korelov
- В началото бе словото
Хахаха...просто се майтапих ве ....как ще знам коя ще е темата ее ама и ти ме издаде тука във форума...хората тамън се бяха вързали 
"You see things that do exist and ask WHY? I dream of things that don't exist and ask WHY NOT ?" (Bernard Show)
- she-wolfff
- От дъжд на вятър
Ееее извинявай. Много съм лоша. 
с география само география и геология.Ако кандидатсваш и с език може туризъм или РРП.svetli_sl написа:Оф извинете,ама не ми се търси из целия форум!Някой може ли да ми каже в кои специалности може да се влиза с география!![]()
![]()
Относно темите аз мисля,че някой я избира предварително.Кажете някоя година когато се е паднала някоя лесна тема като наприме Дунавска равнина или примерно Черно море ...
- Sea`Of`Sins
- В началото бе словото
Хелоу ^^
Може да ви се стори тъп въпрос,ама искам да попитам според вас,дали ще ми стигне времето да науча темите,ако досега съм научила само 3?
Може да ви се стори тъп въпрос,ама искам да попитам според вас,дали ще ми стигне времето да науча темите,ако досега съм научила само 3?
- she-wolfff
- От дъжд на вятър
Според мен ще ти стигне, ако учиш качествено всеки ден. Без мързел, кафета, дискотеки и подобни. Въпросът е, че ние сме излишно натоварени от явлението матури, което малко усложнява положението. Но всичко е късмет, може да си научила само 3 или 5 теми, да ти се падне една от тях.Sea`Of`Sins написа:Хелоу ^^
- Sea`Of`Sins
- В началото бе словото
Дано се справим
Макар,че географията ми е втори вариант,но не се знае какъв късмет ще изкарам с нея 
Аз все още се питам какъв е смисъла от тези матури...Колкото и да искат да се изравним с европейските стандарти - няма да стане
Аз все още се питам какъв е смисъла от тези матури...Колкото и да искат да се изравним с европейските стандарти - няма да стане
- starscream-
- В началото бе словото
Е, сега позамазаха малко очите с това приемане с оценката от матурите в над 25 ВУЗА .. друг е въпроса с какви специалности, но в интерес на истината има и що годе нормални.И аз трябва да понатисна географията, че в последно време немският и българският всичко изядоха 
how u do that .. i call it "DOBE BOY MAGIC"
- Korelov
- В началото бе словото
Не е вярно с оценката от изпита по География на България можеш да кандидатсваш десетки видове специалности, ето ти линк : http://www.uni-sofia.bg/students+bg/adm ... index.htmlSugarkata написа:с география само география и геология.Ако кандидатсваш и с език може туризъм или РРП.svetli_sl написа:Оф извинете,ама не ми се търси из целия форум!Някой може ли да ми каже в кои специалности може да се влиза с география!![]()
![]()
Относно темите аз мисля,че някой я избира предварително.Кажете някоя година когато се е паднала някоя лесна тема като наприме Дунавска равнина или примерно Черно море ...
Поразгледай тука балообразуването на всяка една специалност и ще разбереш колко многобройни са ти вариантите за кандидатсване с География на България
"You see things that do exist and ask WHY? I dream of things that don't exist and ask WHY NOT ?" (Bernard Show)
- marrylin
- Да живей словото
- Специалност: туризъм
- Курс: завършил
Korelov написа:Не е вярно с оценката от изпита по География на България можеш да кандидатсваш десетки видове специалности, ето ти линк : http://www.uni-sofia.bg/students+bg/adm ... index.html
Поразгледай тука балообразуването на всяка една специалност и ще разбереш колко многобройни са ти вариантите за кандидатсване с География на България
Чак пък десетки видове и чак многобройни варианти...
ГГФ и доц. Пенин!!! 
- Korelov
- В началото бе словото
Е 12 специалности малко ли са за един единствен изпит....да не говорим че аз ще държа и АЕ, което означава че ще мога да кандидатсвам на 30 специалности ако не се лъжа...
- she-wolfff
- От дъжд на вятър
Искам да попитам за темата География на населението на България точките Формиране и развитие на българската народност и нация и Основни етнически компоненти на българската народност включват ли се в темата, защото в плана за изпита по география от миналогодишния справочник не фигурират? 
- Korelov
- В началото бе словото
Я кажете сега някой смята ли да се записва на курсовете по География към СУ пролетната ваканция, защото си търся другарче за София....то и аз ще се записвам ама кво ще правя 8 дена там направо незнам