ТУРИЗЪМ ;)
Re: ТУРИЗЪМ ;)
Русеф - не знам за правото как ще е, но се надявам да се смили над нашите туристически главици и да си каже бе то тва правото си е гадна дисциплина, я дай да ги пусна тез студенти щото иначе ако си изпитва както си трябва и оценява като на теста една грешка -0,25 то тогава ще има "Здравейте, какъв хубав септемврийски ден...тоя път едно 3 дали ще пишете
"
- Nikince
- Пишеща машина
Приятели от трети курс ми казаха че ще е писмено и устно..... утре по Право. Изпита бил най-тежкия от всички, а аз предполагах че кофти ще са Методите... Успех на всички утре;) Ще ни е нужен.
ГГФ РУЛЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗ
-
castelo
- Флъдзила
- Специалност: Туризъм
Абе добре че беше само писмен... Голям т...к беше обаче. С Вичо и Жени обиколихме целия ректорат да търсим 155 стая, докато най-накрая някой ми вдигне и ми каже, че сме в 255. И докато вървяхме натам се надявах Денков да не ни пусне понеже сме закъснели. Направо септември и да не се излагам сега с разни 2ки и т.н. А то какво стана... 6 хахаха who's the maaan?
Можеш да избуташ някого да завърши университет, но не и да го накараш да мисли!

ГГФ: Господи, Готин Факултет

- Nikince
- Пишеща машина
Аз имам 4 ...ама ще си я анулирам сега. И ще се ява пак. Да си гледа работата. Козел.
Някой има ли под ръка конспекта по Методи-те... да го драсне на бързо...че мъката пак започва...
И от колко часа и в коя зала е изпита, знае ли се?!
Някой има ли под ръка конспекта по Методи-те... да го драсне на бързо...че мъката пак започва...
И от колко часа и в коя зала е изпита, знае ли се?!
ГГФ РУЛЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗ
- RuseF
- Пишеща машина
- Обратна връзка:
5.02 от 16:00, залата незнам 
Конспект нямам в момента..
Конспект нямам в момента..
Напред! Народността не пада,там гдето знаньето живей!
- Nikince
- Пишеща машина
Айде ако някой го има да го даде.... тъй като и аз няма от къде да го взема.
От какво учите... Статистически методи в Географията на туризма на Воденска ли?
Изпита бил много кофти
... по-гаден от правото даже.
От какво учите... Статистически методи в Географията на туризма на Воденска ли?
Изпита бил много кофти
ГГФ РУЛЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗ
Колегиии/1ви курс/ -всички ли си разбрахте оценките по Основите ! ? Няква идея като ме нямаше в4ера., как да я разбера мойта? тамън си идвам от 2ри ден напразно разкарване и никва вест от Казачка,поне списък да беше сложила.,толкова ли е трудно

You're one in a million
You're once in a lifetime
You're once in a lifetime
- Korelov
- В началото бе словото
Скъпи колеги "Туристи", искам да ви задам един въпрос как и къде смятате да се реализирате след като придобиете дипломата си от СУ със специалност Туризъм ?
Защото много хора ми задават лично на мене тоя въпрос къде мога да се реализирам, аз обаче конкретно не съм разсъждавал върху това, просто искам да се занимавам като цяло с Туризъм, но в коя посока още незнам. Какви са вашите планове и варианти за реализация в тази безкрупулна държава?
Защото много хора ми задават лично на мене тоя въпрос къде мога да се реализирам, аз обаче конкретно не съм разсъждавал върху това, просто искам да се занимавам като цяло с Туризъм, но в коя посока още незнам. Какви са вашите планове и варианти за реализация в тази безкрупулна държава?
"You see things that do exist and ask WHY? I dream of things that don't exist and ask WHY NOT ?" (Bernard Show)
- Nikince
- Пишеща машина
Ами аз за себе си имам други планове, но мога да ти кажа приятели 3 4 курс туризъм къде работят и са много доволни.
Имам познати от СУ в Астрал, и Гулф БГ там работят като туроператори. От това което слушам е много интересно.
Други работят в Хилтън и Шератон различни длъжности...администратори...екскурзоводи. Има много начини за реализация...от по-голямо значение е ти с какво искаш да се занимаваш.
Имам познати от СУ в Астрал, и Гулф БГ там работят като туроператори. От това което слушам е много интересно.
Други работят в Хилтън и Шератон различни длъжности...администратори...екскурзоводи. Има много начини за реализация...от по-голямо значение е ти с какво искаш да се занимаваш.
ГГФ РУЛЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗ
- RuseF
- Пишеща машина
- Обратна връзка:
Никинце, конспекта по Методите никой няма да седне да го пише тука, щото е 1 стр. 
Корелов..имаше една книжка на СУ, за кандидат-студенти, там пишеше подробно за самата специалност, дори и за реализацията. Иначе до самия човек си зависи, какво го влече, колко е пробивен, дори и късмета си има значение. Най-общо е работа в сферата на туризма (хотелиерство и ресторантьорство) , това е..
Корелов..имаше една книжка на СУ, за кандидат-студенти, там пишеше подробно за самата специалност, дори и за реализацията. Иначе до самия човек си зависи, какво го влече, колко е пробивен, дори и късмета си има значение. Най-общо е работа в сферата на туризма (хотелиерство и ресторантьорство) , това е..
-
castelo
- Флъдзила
- Специалност: Туризъм
Не мисля, че са много хората, които вече имат ясен план какво ще правят. Не мога да знам след няколко години накъде ще ме духне вятъра. В живота нещата могат да се развият и променят за миг. Много е вероятно и да не съм в БГ.
Можеш да избуташ някого да завърши университет, но не и да го накараш да мисли!

- Nikince
- Пишеща машина
Rusef не наричай Дениз никой 
Той беше така добър да го даде
за което много му благодаря.
Като гледам изпита ще е кофти.
А за реализацията...........всичко се променя непрекъснато..факт е. Но когато човек има цели и знае какво иска...той ги следва ...или поне се опитва. Много е комплексно това.
А това каква е реализацията накрая........това зависи от самите нас!
Той беше така добър да го даде
Като гледам изпита ще е кофти.
А за реализацията...........всичко се променя непрекъснато..факт е. Но когато човек има цели и знае какво иска...той ги следва ...или поне се опитва. Много е комплексно това.
А това каква е реализацията накрая........това зависи от самите нас!
ГГФ РУЛЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗ
- RuseF
- Пишеща машина
- Обратна връзка:
Евалата Денка, че помогна на колежката в затруднение.
Никинце значи трябва да му се отблагодариш по-някакъв начин на изпита. :Р
Никинце значи трябва да му се отблагодариш по-някакъв начин на изпита. :Р
- Nikince
- Пишеща машина
To ako не беше той, 1 изпит нямаше да си взема:)
А аз не вярвах,че са останали добри мъже:)
А аз не вярвах,че са останали добри мъже:)
ГГФ РУЛЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗ
- galichkaa
- Да живей словото
- Обратна връзка:
Ох тва право не го ща то края на живота си... писах някви глупости и имам 6-чка охххх
Та значи методите чак от 16:00h така а.... аз конспект си имам, нали отпадаха 13,14 и 15та тема ?
още малко остана
ПС: тоя път май повече написах
Та значи методите чак от 16:00h така а.... аз конспект си имам, нали отпадаха 13,14 и 15та тема ?
още малко остана
ПС: тоя път май повече написах