Съществува ли истинско приятелство между момиче и момче?

Най-романтичните места и заведения в града

Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал

Заключено
Аватар
Плазмодий
Легендарен флуудър
Специалност: Психология2010,ПА 2012,маг."Европ. проекти"

Re: Съществува ли истинско приятелство между момиче и момче?

Мнение от Плазмодий »

black_lady написа: Усеща да, ама ако е момиче :idea: Не са ли ви казвали, че повечето мъже са по-просто устроени създания и някои неща трябва да им се казват директно? :wink: Ние жените правим завоалирани намеци, говорим с мътни увъртания и сами се разбираме, но за мъжете твърде често си оставаме загадка. Така че продължавам да настоявам за моята теза: на момчето трябва да му бъде изяснена ситуацията лично и в прав текст :P
Хах,да да,не сте ли се замисляли,че просто на мъжете им е по-лесно да пренебрегват тези намеци,когато не са заинтересовани,без да изпадат в излишни обяснения :bounce:
Патрона=>Цевта=>Спусъка=>Отвъд ?!?
Аватар
^PrincessA^
Легендарен флуудър
Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от ^PrincessA^ »

Плазмодий написа: Хах,да да,не сте ли се замисляли,че просто на мъжете им е по-лесно да пренебрегват тези намеци,когато не са заинтересовани,без да изпадат в излишни обяснения :bounce:
Взе ми думите от клавиатурата! :wink:
Изображение

"It's better to burn out than to fade away." (Kurt Cobain)
Аватар
sto_yan
От дъжд на вятър
Специалност: Компютърни науки
Курс: първи

Мнение от sto_yan »

renesanz написа:еми така е,но все пак ако си подтискате нагона може и да стане нещо.просто трябва да не те привлича сексуално и да се разбирате като приятели.
И двамата да не се привличате сексуално, а пък да ви е приятно заедно си е трудна работа.
Ако говорим за много добро приятелство и други фактори трябва да са налице,като сравнително голяма възрастова разлика например ,която да ви спира.
Повечето момчета ,както и аз не бих излязъл с момиче ,с което искам да бъда просто приятел...
Просто мислим по-практично :) Доста момичета пък са склонни на същото,което понякога поражда противоречия
Dilcheto
В началото бе словото

Мнение от Dilcheto »

Съществува,аз също съм част от такова приятелство,дори си казваме,че се обичаме,но всеки си има свой собствен личен живот.
Аватар
renesanz
Легендарен флуудър

Мнение от renesanz »

sto_yan написа: Повечето момчета ,както и аз не бих излязъл с момиче ,с което искам да бъда просто приятел...
ето,вие трябва да имате полза от нас ! :) аз съм на мнение,че няма момче,с което да излизам дълго и то да си мисли,че ще ми е само приятел...
но все пак имам приятели,но съм им показала до къде може да се простира "приятелството" ни :)
“Come dance with the west wind and touch all the mountain tops,sail over the canyons and up to the stars and reach for the heavens and hope for the future,and all that we can be and not what we are”

De tantos desejos aflitos...
Аватар
sto_yan
От дъжд на вятър

Мнение от sto_yan »

renesanz написа:
sto_yan написа: Повечето момчета ,както и аз не бих излязъл с момиче ,с което искам да бъда просто приятел...
ето,вие трябва да имате полза от нас ! :) аз съм на мнение,че няма момче,с което да излизам дълго и то да си мисли,че ще ми е само приятел...
но все пак имам приятели,но съм им показала до къде може да се простира "приятелството" ни :)
Ако говорим за ползи -момичетата излизат с момчета(само приятели),защото им е приятно да си общуват със съответния човек т.е. искат просто да им е забавно постоянно.
Аватар
renesanz
Легендарен флуудър

Мнение от renesanz »

приятелството не е само забавление.то е много повече. за това по-напред казах,че някои момчета са по-добри приятели от някои момичета,защото ще ти помогнат винаги,или поне с каквото могат.но разбира се НЕ всички ;)
“Come dance with the west wind and touch all the mountain tops,sail over the canyons and up to the stars and reach for the heavens and hope for the future,and all that we can be and not what we are”

De tantos desejos aflitos...
Аватар
sto_yan
От дъжд на вятър

Мнение от sto_yan »

renesanz написа:приятелството не е само забавление.то е много повече.
Така е ,от друга страна може доста неща да си споделят по-успешно,отколкото ако са от един пол
Аватар
feichka
Форумно зомби
Специалност: Минало и съвремие на Югоизточна Европа
Курс: четвърти

Мнение от feichka »

Ами, възможно е, аз имам един приятел, с който се разбираме супер. Никой няма никакви желания към другия и ни е много готино. :)
"Да прощаваш истински, означава да приемеш другия такъв, какъвто е..."
Аватар
fuksia
От дъжд на вятър

Мнение от fuksia »

ОК, строявам се пред момъка и му съобщавам каквото имам и какво следва? Ако не ме ще за какво приятелство можем да говорим от тук нататък? :confused3: Тогава всичко градено отива на едно друго място :pottytrain5: .
A smile is free.
ВНИМАНИЕ! Няма резервни части за вашето тяло.
Аватар
Methuselah
Легендарен флуудър

Мнение от Methuselah »

Много ясно че има - Джеймс и женичката ми :) (ако разбера че тайно единият от двамата харесва другия ще има бой :mrgreen: )

Освен това - Джеймс е приятел с маса момичета, а приятелката ми - с маса момчета.
Бeтон написа:Нормалните хора сме малко.
Pimboli
Пишеща машина

Мнение от Pimboli »

Съществува.
И дори е много по-истинско от женското. Знам, че на приятелите ми момчета мога да разчитам винаги за всичко, докато приятелките ми ... Да кажем, че ме разочароват много повече, отколкото ми се иска...
Съгласна съм и с мнението, че момичето трябва да изясни нещата. Преди много години постъпих така и спечелих приятел, вместо да го загубя. :wink:
Аватар
Плазмодий
Легендарен флуудър
Специалност: Психология2010,ПА 2012,маг."Европ. проекти"

Мнение от Плазмодий »

Methuselah написа:Много ясно че има - Джеймс и женичката ми :) (ако разбера че тайно единият от двамата харесва другия ще има бой :mrgreen: )

Освен това - Джеймс е приятел с маса момичета, а приятелката ми - с маса момчета.
Ама Джеймс си го начешва редвоно нали :bounce:
Патрона=>Цевта=>Спусъка=>Отвъд ?!?
Аватар
Methuselah
Легендарен флуудър

Мнение от Methuselah »

What d'ye mean?
Бeтон написа:Нормалните хора сме малко.
Аватар
black_lady
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от black_lady »

Methuselah написа:Много ясно че има - Джеймс и женичката ми :) (ако разбера че тайно единият от двамата харесва другия ще има бой :mrgreen: )

Аз пък си мисля, че определението "приятел" твърде лесно се дава в днешно време ;) :idea:
Изображение

Never again will I taste in your passion
this vain call that dies. . .
Never across sacrifice will I lose my dark guide. . .
Dazed in my dark and ephemeral wail that rapes a cool light,
in a corpse-like, haunted nightmare I die. . .
Заключено

Обратно към “Любов, романтика...”