Съществува ли истинско приятелство между момиче и момче?

Най-романтичните места и заведения в града

Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал

Заключено
Аватар
black_lady
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Re: Съществува ли истинско приятелство между момиче и момче?

Мнение от black_lady »

fuksia написа: А от друга страна, ако има нещо към мен няма да се захваща с друга, нали? В началото го възприемах само като приятел и изведнъж сякаш нещо ме удари по главата и се влюбих. Какво ми стана? :dontknow:
Приятелка ми казва, че няма нищо по-хубаво от това да ти пука за някого. Добре, но на него дали му пука както на теб, ха!
Това е много погрешно мнение. Той може да е убеден, че ти гледаш на него само като на приятел, и дори да не си позволява да мисли за теб като за нещо повече. Може пък дори някога да е минал и през твоите настоящи терзания.
Когато аз казах на моя най-добър приятел, че съм влюбена в него, той също си имаше гадже, с която ходеха от година и нещо. Но в края на краищата я заряза заради мен - факт. Честно казано, аз си мислех, че нищо няма да излезе, но пък вече караме пети месец заедно ;) Така че не се отчайвай, понякога се случват хубави неща съвсем неочаквано :idea: А в този живот само смелите печелят... :D
Изображение

Never again will I taste in your passion
this vain call that dies. . .
Never across sacrifice will I lose my dark guide. . .
Dazed in my dark and ephemeral wail that rapes a cool light,
in a corpse-like, haunted nightmare I die. . .
Аватар
Ice_Spirit
Легендарен флуудър

Мнение от Ice_Spirit »

black_lady написа: А в този живот само смелите печелят... :D
мне точно.Печелят тези,които има какво да губят. 8)
Toto-I will remember
Аватар
Tripio
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Tripio »

black_lady написа:
fuksia написа: А от друга страна, ако има нещо към мен няма да се захваща с друга, нали? В началото го възприемах само като приятел и изведнъж сякаш нещо ме удари по главата и се влюбих. Какво ми стана? :dontknow:
Приятелка ми казва, че няма нищо по-хубаво от това да ти пука за някого. Добре, но на него дали му пука както на теб, ха!
Това е много погрешно мнение. Той може да е убеден, че ти гледаш на него само като на приятел, и дори да не си позволява да мисли за теб като за нещо повече. Може пък дори някога да е минал и през твоите настоящи терзания.
много си права, Вал ;) и аз съм бил в подобни ситуации, даже със сегашната ми приятелка беше нещо подобно, само че ролите бяха разменени.. е, не съм зарязал предишната заради нея, просто стечение на обстоятелствата.. обаче принципно е хубаво да се споделят такива неща

щото тва несподелената любов си е таковало таковата, както се вика :) (пак личен опит)
AVATEK - Студио за разработка и поддръжка на уебсайтове
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.

http://avatek.bg
Аватар
^PrincessA^
Легендарен флуудър
Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от ^PrincessA^ »

Абе хора, "несподелена любов"....Първо казвала съм си мнението за несподелената любов някъде....И второ, да не мислите, че като изпитвате чувства към някого, той не усеща? Особено пък, ако ви е приятел и ви познава? Така че според мен, ако отсрещната страна "дава заето" и вие не чувствате никаква следа от взаимност, няма смисъл да се изказват нещата. Само ще се получи някакво неловко положение, което ще се отрази на по-нататъшните ви отношения. Докато "несподелената любов" се изживява малко по малко и нещата си идват по /старите/ местата.
Изображение

"It's better to burn out than to fade away." (Kurt Cobain)
Аватар
Ice_Spirit
Легендарен флуудър

Мнение от Ice_Spirit »

^PrincessA^ написа:Абе хора, "несподелена любов"....Първо казвала съм си мнението за несподелената любов някъде....И второ, да не мислите, че като изпитвате чувства към някого, той не усеща? Особено пък, ако ви е приятел и ви познава? Така че според мен, ако отсрещната страна "дава заето" и вие не чувствате никаква следа от взаимност, няма смисъл да се изказват нещата. Само ще се получи някакво неловко положение, което ще се отрази на по-нататъшните ви отношения. Докато "несподелената любов" се изживява малко по малко и нещата си идват по /старите/ местата.
трябва да се споделя точно това...
защото после може да е прекалено късно примерно.
Защото ние трябва да се борим за това,което искаме-нищо не е на тепсия.
А фактът,че Принцеса разсъждава рационално за такива неща,е много рядък случай според мен.
Toto-I will remember
Аватар
^PrincessA^
Легендарен флуудър
Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от ^PrincessA^ »

Има много какво да се говори по темата, Иве, ама трябва да изчезвам за работа....Довечера ще доразвием тезите :wink:
Изображение

"It's better to burn out than to fade away." (Kurt Cobain)
Аватар
fuksia
От дъжд на вятър

Мнение от fuksia »

^PrincessA^ написа:да не мислите, че като изпитвате чувства към някого, той не усеща?
Усеща се и още как! Друг е въпросът, че и двамата се правят, че не знаят.
Как ми се иска и аз довечера да съм тук, за да си поговорим, но съм на работа. Нищо вие пишете, а аз утре ще чета :) .
A smile is free.
ВНИМАНИЕ! Няма резервни части за вашето тяло.
Аватар
black_lady
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от black_lady »

fuksia написа:
^PrincessA^ написа:да не мислите, че като изпитвате чувства към някого, той не усеща?
Усеща се и още как! Друг е въпросът, че и двамата се правят, че не знаят.
Как ми се иска и аз довечера да съм тук, за да си поговорим, но съм на работа. Нищо вие пишете, а аз утре ще чета :) .
Усеща да, ама ако е момиче :idea: Не са ли ви казвали, че повечето мъже са по-просто устроени създания и някои неща трябва да им се казват директно? :wink: Ние жените правим завоалирани намеци, говорим с мътни увъртания и сами се разбираме, но за мъжете твърде често си оставаме загадка. Така че продължавам да настоявам за моята теза: на момчето трябва да му бъде изяснена ситуацията лично и в прав текст :P
Изображение

Never again will I taste in your passion
this vain call that dies. . .
Never across sacrifice will I lose my dark guide. . .
Dazed in my dark and ephemeral wail that rapes a cool light,
in a corpse-like, haunted nightmare I die. . .
Jamesmagno
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Jamesmagno »

black_lady написа:Усеща да, ама ако е момиче :idea: Не са ли ви казвали, че повечето мъже са по-просто устроени създания и някои неща трябва да им се казват директно? :wink: Ние жените правим завоалирани намеци, говорим с мътни увъртания и сами се разбираме, но за мъжете твърде често си оставаме загадка. Така че продължавам да настоявам за моята теза: на момчето трябва да му бъде изяснена ситуацията лично и в прав текст :P
ВАЖНИ НЕЩА:

Лесно е да се рабере, че мъж има отношение към жена. Мъжът има отношение към всяка жена.

Трудно е да се разбере, че жена има онтношение към мъж. Колкото жени, толкова различни разбирания за намек, свалка, увъртане, знаци. ТРУДНО Е!

:drunken:
Аватар
fan4battle
Форумозавър Рекс
Обратна връзка:

Мнение от fan4battle »

black_lady написа:Така че продължавам да настоявам за моята теза: на момчето трябва да му бъде изяснена ситуацията лично и в прав текст :P
A така, трябва си!
Изображение
Аватар
Kristo
Легендарен флуудър
Специалност: Експертология и Специалистика
Курс: първи
Обратна връзка:

Мнение от Kristo »

Когато аз казах на моя най-добър приятел, че съм влюбена в него, той също си имаше гадже, с която ходеха от година и нещо. Но в края на краищата я заряза заради мен - факт.
Тва не значи ли, че истинското приятелство между момче и момиче е невъзможно, защото винаги единия иска нещо повече? А в случая - двамата... :mrgreen:

Трудно ми е да си представя нещо различно от интимни отношения между момиче и момче, не ни е в природата да сме от 1 отбор...
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
Аватар
renesanz
Легендарен флуудър

Мнение от renesanz »

еми така е,но все пак ако си подтискате нагона може и да стане нещо.просто трябва да не те привлича сексуално и да се разбирате като приятели.
“Come dance with the west wind and touch all the mountain tops,sail over the canyons and up to the stars and reach for the heavens and hope for the future,and all that we can be and not what we are”

De tantos desejos aflitos...
Аватар
Kristo
Легендарен флуудър
Специалност: Експертология и Специалистика
Курс: първи
Обратна връзка:

Мнение от Kristo »

renesanz написа:еми така е,но все пак ако си подтискате нагона може и да стане нещо.просто трябва да не те привлича сексуално и да се разбирате като приятели.
Нагона няма нищо общо... имам приятелки, които не ме привличат сексуално, но това не значи, че не искам да имам връзка с тях... секса не е всичко, което може да съществува между момиче и момче.. има и химия, която просто не ви позволява да сте приятели, а нещо повече...

Иначе ако става въпрос за секс, не се сещам за приятелка, която да не ме привлича сексуално в даден момент, съзнателно сякаш го правят, мръсниците, знаят, че ми е слаб ангела... :roll:
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
Аватар
renesanz
Легендарен флуудър

Мнение от renesanz »

Kristo написа: Иначе ако става въпрос за секс, не се сещам за приятелка, която да не ме привлича сексуално в даден момент, съзнателно сякаш го правят, мръсниците, знаят, че ми е слаб ангела... :roll:
то да беше само твоя ..... има истински приятели,които не искат да те *****,но те са много редки случаи и са наистина ценни :)
“Come dance with the west wind and touch all the mountain tops,sail over the canyons and up to the stars and reach for the heavens and hope for the future,and all that we can be and not what we are”

De tantos desejos aflitos...
Аватар
DADO
Легендарен флуудър

Мнение от DADO »

Възможно е :) При това положение можете да си позволите от време на време един малък приятелски секс :lol:
Ibiza DJ
Заключено

Обратно към “Любов, романтика...”