Каквo слушате в момента? (11.02.2005)
dzenga написа:Distorment...добри сте(нищо ново
)Да си кажете кога ви е следващото участие...
![]()
![]()
Поздрав за феновете на Sepultura - Slave New World . Може да ви я изсвирим тази песничка ако дойдете на концерт
- Vintersorg
- Легендарен флуудър
- Специалност: Връзки с обществеността/ Политически мениджмънт
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Sw1tched написа:dzenga написа:Distorment...добри сте(нищо ново
)Да си кажете кога ви е следващото участие...
![]()
![]()
Знам колко изтъркано, ще звучи, но не мога да не спомена, че чувството да прочетеш нещо такова е велико
Благодаря!
Поздрав за феновете на Sepultura - Slave New World . Може да ви я изсвирим тази песничка ако дойдете на концерт
Йеа, метъл музиканти в СУ. Йохохо, идвам на този концерт тогава!
Ама специално за мен ще искам и накое парче, хихи
- fire
- Живее, за да пише
А тази вечер не мога да си легна без да съм чула песента на Deep Purple "Soldier Of Fortune". Не бях я слушала от месеци, но Паган в една друга тема ме подсети, за което му благодаря. с тази песен пожелавам на всички лека нощ!
Работи, сякаш нямаш нужда от пари. Обичай сякаш никога не са те наранявали. Танцувай сякаш никой не те гледа. Пей сякаш никой не те слуша. ЖИВЕЙ СЯКАШ НА ЗЕМЯТА Е РАЙ!
- icaci
- Да живей словото
- Обратна връзка:
Спираш JavaScript-а преди да натиснеш бутона за изпращането, след което пак си го пускашWisp написа:Аммм исках да напиша Дистърбт - Айм Алааййффф...обаче не ми дава на латиница. Пише, че трябва да го въведа на кирилица. Как точно поствате?
п.п. И ми писна от тая псевдо кампания с Кирилицата. Мнооогооо помага за запазването на българския език, няма що.
И аз смятам, че това ограничение е глупаво, след като всеки може да въведе нещо на латиница и да нашляпа 1000 интервала (или още по-зле - 1000 изречения от типа "Пиша това за да не ме цензурира форума"), или просто да си спре скриптването. Ако културата на пишещите не е достатъчна, че да се приучат да пишат на български език и с кирилски букви, то никакви на сила наложени ограничения няма да помогнат.
Scientia non habet inimicum praeter ignorantem.

-->