Искам да задам няколко въпроса относно прехвърлянето, тъй като съм на кръстопът и никой не може да ми даде компетентен отговор.
Работата е следната. Аз съм студентка първа година. Реших обаче,че това, което уча в момента, не ми е много на сърцето и смятам лятото да кандидатствам пак за друг ВУЗ...
Въпросите са ми следните:Има ли някакво ограничение на невзетите изпити зимна сесия,за да можеш да запишеш втори семестър? А някакво ограничение за невзетите изпити втори семестър?
И последно, има ли някакви проблеми при изтеглянето на самата диплома? Трябва ли да давам обяснения защо го правя и да отговарям на някакви определени изисквания? Става въпрос за окончателното изтегляне, ако евентуално вече съм приета в другия ВУЗ. Доколкото си спомням, когато си подаваш документите за приемните изпити, представяш копие от дипломата и самия оригинал за сверяване...дали ще ми я дадат от СУ "за малко", колкото да си подам документите в другия университет?
Надявам се някой да може да ми даде изчерпателен отговор на тези въпроси...Иначе в СУ срещнах страхотни хора,обучението също си е перфектно(малко бях предубедена в началото, какви ли не обиди се сипят срещу Алма Матер...), но понякога трябва да направиш това, което смяташ за правилно.
Благодаря ви предварително!