Не къса! Но разбира се, трябва поне да имаш някакво елементарно познание.s_linoleum написа:Здравейте, искам да питам някои второкурсник правист как протича изпита при Русинова - къса ли много, колко продължава и въобще каквото се сетите. Мерси предварително и успех на всички
ПРАВО - изпит по ОИТ при Русинова
Модератор: MidwinterSun
- Бавария
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право - редовно
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Re: ПРАВО - изпит по ОИТ при Русинова
Don't look back, 'cause you know what you might see
"И най-добре скроените мечти на мишките и хората
остават често неосъществени." Of Mice and Men
-
Sirius`
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
Е то ... елементарни познания по икономика са относително широко понятие. Не знам, ОИТ-то ще го мисля след четвъртък, сега се друсам с ибдп в притеснително големи количества и все повече се убеждавам, че трябва да си знам само новата история и да тегля една добруджанско-влашка на Средновековието, че човекът ще очаква да му разкажа каквото е писал в крайна сметка ^^Бавария написа:Не къса! Но разбира се, трябва поне да имаш някакво елементарно познание.s_linoleum написа:Здравейте, искам да питам някои второкурсник правист как протича изпита при Русинова - къса ли много, колко продължава и въобще каквото се сетите. Мерси предварително и успех на всички
-
Дени
- Постоянно присъствие
- Обратна връзка:
А, да питам - за задочниците са отпаднали някои въпроси - при редовните отпадат ли някои или не и ако да, кои

Love, life, meaning ...
OVER
- Бавария
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Ами то общо взето няма нещо в икономиката (Обща Икономика), което да не се знае или с елементарна логика да не се каже... въпроса е да се сетиш навреме.Sirius` написа:Е то ... елементарни познания по икономика са относително широко понятие. Не знам, ОИТ-то ще го мисля след четвъртък, сега се друсам с ибдп в притеснително големи количества и все повече се убеждавам, че трябва да си знам само новата история и да тегля една добруджанско-влашка на Средновековието, че човекът ще очаква да му разкажа каквото е писал в крайна сметка ^^Бавария написа:Не къса! Но разбира се, трябва поне да имаш някакво елементарно познание.s_linoleum написа:Здравейте, искам да питам някои второкурсник правист как протича изпита при Русинова - къса ли много, колко продължава и въобще каквото се сетите. Мерси предварително и успех на всички
Иначе там пита някакви въпроси, с които да ти помогне. Изпита минава приятно и общо взето си личи, че преподавателят е добронамерен и целта му е да те бутне напред, а не да те къса.
Единственото лошо е, че адски много се чака.
Роска ш'ви такова поне 25мин. на целия конспект, Конджов ис дъ ман!!! Токушев ...хмм всичко зависи за каква оценка отивате, но каквото и да сте чували за него все е малко...
Ubi concordia, ibi victoria!
- Бавария
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Асистента изпита двама, после отиде да пуши, после изпита мен,
а през това време Роска Русинова все един си го изпитваше. Вярно, че той грам не знаеше и общо взето се опитваше да набара поне някви елементарни познания от него.
Смешно ми стана когато момчето каза, че май е обълкал последния въпрос и тя ми отвърна - Ти нищо не си объркал, защото нищо не си казал.
а през това време Роска Русинова все един си го изпитваше. Вярно, че той грам не знаеше и общо взето се опитваше да набара поне някви елементарни познания от него.
Смешно ми стана когато момчето каза, че май е обълкал последния въпрос и тя ми отвърна - Ти нищо не си объркал, защото нищо не си казал.
- haifisch
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
ех Бавария ... трябваше ти да седнеш при Русинова и да ти каже : "Браво колега , имате познания достатъчни , за да напишете нов учебник " и да ти пише 8ца ... 
Nobody can give you freedom. Nobody can give you equality or justice or anything. If you're a man, you take it!!!
- Бавария
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Аз не, че имам, но нз по каква логика Русинова ме мисли за някав ученолюбив.haifisch написа:ех Бавария ... трябваше ти да седнеш при Русинова и да ти каже : "Браво колега , имате познания достатъчни , за да напишете нов учебник " и да ти пише 8ца ...
- haifisch
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
ако питаш мен трябваше да се възползваш от мнението , което има за теб и да седнеш при нея 100% щеше да ти пише 6ца .... виж как не беше доволна като асистентът ти писа 5 ... и btw асистентът мн се влияе от оценките , които имаш на предните изпити ...
Nobody can give you freedom. Nobody can give you equality or justice or anything. If you're a man, you take it!!!
- fly4o
- Танцуващия с клавиатури
- Обратна връзка:
Лекциите от интернет стигат ли?Или трябва да чета и учебника? :S
Пфу..дано 4,5 дена подготовка да са достатъчни, че иначе лошо
)
Правист,1ви курс,2ра група
I'm a believer
I'm a believer
- radja
- Гутенберг
- Специалност: Право
- Курс: втори
споко, всички сме на тоя хал(=fly4o написа:Лекциите от интернет стигат ли?Или трябва да чета и учебника? :SПфу..дано 4,5 дена подготовка да са достатъчни, че иначе лошо
)
- KeiTh
- В началото бе словото
fly4o написа:Лекциите от интернет стигат ли?Или трябва да чета и учебника? :SПфу..дано 4,5 дена подготовка да са достатъчни, че иначе лошо
)
Абсолютно са достатъчни ...
Най-добрите и красиви неща на света не могат да бъдат видяни, нито докоснати... Те се усещат в сърцето!!!! (Helen Keller)
Така ли? Аз не останах с подобно впечатление, даже хичБавария написа:Аз не, че имам, но нз по каква логика Русинова ме мисли за някав ученолюбив.haifisch написа:ех Бавария ... трябваше ти да седнеш при Русинова и да ти каже : "Браво колега , имате познания достатъчни , за да напишете нов учебник " и да ти пише 8ца ...
- haifisch
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
Илли , къде си се разсейвала .... най-интересното си пропуснала ... или пак си ровила пищовите , а?