1. Смяташ ли, че всеки човек има призвание в живота? Знаеш ли какво е твоето? Реализираш ли го и ако не- кога?
Има, да. Всеки човек, който се ражда, има определена мисия. Дори и тези, които порастват лоши. Моето е много много сложно призвание, но със сигурност е свързано с някаква дейност с деца...Въртяла съм се във вижданията си от учител, през тетрален педагог и детски писател. Най-вероятно ще си остана обикновена майка, обаче
2. По-скоро критична или по-скоро снизходителна си към себе си?
Критична съм, но не за всичко.
3. Най-добрият съвет, който си получила от родителите си? Или най-хубавото нещо, на което да те научили?
Съвет ясно изразен не се сещам да съм получила...Най-хубавото, на което ме научиха е желанието ми да бъда самостоятелна и независима. Както и любовта към книгите.
4. Постоянна или непостоянна? Защо?
Зависи от луната

За някои неща изключително упорита и постоянна. За други - не чак толкова. Зависи колко време ще ми се задържи интересът.
5. Занимание, което би определила като "пълно губене на време"?
Домакинска работа. Баси 5 часа подреждаш и чистиш и след 10 минути пак всичко е с главата надолу. Няма никакъв смисъл.
6. В тая връзка, какво е за теб Форумът?
Някъде, където имам някаква власт

Със сигурност не загуба на време

7. А пък в тая връзка- дай 5 любими форумци и какво ги е направило такива?

/имаше едно време такава тема май...

/
Еххх, Берсеркер (не можем да не се подмажем на шефа), Ти - защото си духовита, умна и полезен участник, Търговецът на Кристал - защото е умна и отговорна личност...И другите ви обичам, ей!
8. Какво ти даде и какво ти отне Голямата любов?
Даде ми...по-силен характер, за да се справям с нея. Отне ми спокойните нощи и 13те часа сън
9. Любимо място в София? А в Пловдив?
В София над площад Журналист с трамвай 10 се минава през един квартал с къщи и после през една гора...Много ми е магично. И улицата се казва Вишнева, прекрасно име за улица. В Пловдив любимите места са много - скалите, копчетата, Градината и фонтаните...

10. Какво трябва да притежава едно жилище, за да го почувстваш като свой дом?
уют...аз си го създавам, разхвърляйки. И интернет.
11. Качеството ти, което най-много те дразни?

Няма такова, перфектна съм

Е, може би се дразня понякога на лекия си мързел.
12. И това, което те прави очарователна?
Забавна съм. И умна. Май.
13. Опиши се с 3 думи, започващи с "Д"
добра, демократична, дипломатична, (ахахаха, как я измисли тая буква)
14. Кое е нещото, което съществува за теб, а за околните-не?
чудовищата под леглото, в гардероба и в коридора (само малките деца и аз ги виждаме).
15. И това, което съществува за всички, освен теб?
Е, не знам, нали не го познавам.
16. Добрият приятел е....?
Някой, който не би те предал.
17. Едно сложно изречение на фински?
Australialaissyntyinen näyttelijä Heath Ledger löytyi tiistaina kuolleena asunnostaan New Yorkissa.
Съвсем честно преписано от хс.фи. Австралийският актьор Хийт Леджър .......в Ню Йорк. Умрял е , от свръх доза успокоителни. Ама не го разбрах от финския вестник :Р