и аз от няколко дни се опитвам да се регистрирам в сайта...засега без успехStorm написа:Влязох в сайта на Йордан Шопов ,където уж има онлайн достъп до книгата му ДИДАКТИЧЕСКИ ПРОБЛЕМИ НА ИСТОРИЯТА,обаче уфф трябва да се регисрираш и разбира се дава грешка.Нали от там трябва да учим за изпита или да си изберем един въпрос и да си го научим, поне аз така чух-вие от къде ще зубкате ,да не би да сте си копирали книгата.?????
Историции
Модератор: sientelo
- Mira
- Стенограф
- Специалност: ИстЕрия
- Курс: завършил
Re: Историциии

- novoselskiq
- В началото бе словото
Колеги, а сигурни ли сте че 5.02 го има като втора дата за изпита по Дидактика?Mira написа:и аз от няколко дни се опитвам да се регистрирам в сайта...засега без успехмислех да се явя на 25-ти,но както е тръгнало няма откъде да науча въпроса и може би ще остана за 5-ти
тази книга има ли я в университетската библиотека?
Защото на таблото във факултета била обявена само датата 25.01 ???
"Опасно е да си искрен, освен ако не си глупав."
Д.Б.Шоу
Д.Б.Шоу
Aз бях на лекцията когато обсъждахме датите и съм сигурен, че се разбрахме за 25.01 и 05.02! Но поради каква причина не присъства на таблото не знам.
@ Мира: Има я да! Убеди се сама: http://ul.libsu.uni-sofia.bg:4501/ALEPH
@ Мира: Има я да! Убеди се сама: http://ul.libsu.uni-sofia.bg:4501/ALEPH
- usmivka
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
Успяхте ли да го докарате този реферат по дидактика 10 стр.??? 
съвсем неusmivka написа:Успяхте ли да го докарате този реферат по дидактика 10 стр.???
http://www.clio.uni-sofia.bg/BG/ses08.pdf
Дам. Някой ако има път през университета може да говори с Янакиева за тая Дидактика.
Дам. Някой ако има път през университета може да говори с Янакиева за тая Дидактика.
- Mira
- Стенограф
ами все пак ТОЙ е казал и 5-ти,нали така?
много злобно ще ни прецака,ако после е решил друго
все пак не всички живеем в София,за да тичаме постоянно до СУ за прясно инфо
някой от тук мисли ли да се явява на 5-ти?
Усмивке,зависи от шрифта най-вече
вие с какъв шрифт го печатате анализа? 
Усмивке,зависи от шрифта най-вече

-
tanchetooo
- В началото бе словото
здравейте, може ли да ми обясните как протича изпита по архивистика
има ли други квестори освен нейкова и асистента, разхождат ли се много, гледат ли, в общи линии има ли начин за попреписване
? а също така разбрах, че ще ни разделя на колонки и на всяка дава отделна тема... предни години разбъркано ли ги кара, каквото и хрумне или по ред по конспекта ги раздава 
- Mira
- Стенограф
на колонки е,да
всеки от първия ред тегли по една тема и всички зад него пишат по нея
и доста се разхождат,и дебнат,макар че имаше случаи и на нагло преписване 

Аз успях да препиша. Освен това ми се падна тема която не знаех и писах по тая на съседната колонка и си подсказвахме с момичето което седеше до мен 
@ Мира: Аз мисля да ида на 5-ти. Не съм си написал реферата, а за 1 ден не мога да го напиша.
@ Мира: Аз мисля да ида на 5-ти. Не съм си написал реферата, а за 1 ден не мога да го напиша.
- novoselskiq
- В началото бе словото
Батка , можеш!Марто написа:Аз успях да препиша. Освен това ми се падна тема която не знаех и писах по тая на съседната колонка и си подсказвахме с момичето което седеше до мен
Аз до вчера мислех да се явявам на 5-и. Не го бях почвал, снощи седнах написах 6 страници и ей сега вече го приключвам. Малко претупан , необмислен напълно , но не вярвам Мишев да е много претенциозен. Все пак 30 анкети са налице , 10 страници текст и една тема подготвена. На това, ако не е доволен просто не знам
Време имаш , ако поне си мислил какво ще пишеш няма да ти е много трудно да го драснеш за 4-5 часа. Аз утре паля и се явявам пък квото сабя покаже. Тъкмо ще видя и резултатите по Балканска
"Опасно е да си искрен, освен ако не си глупав."
Д.Б.Шоу
Д.Б.Шоу
- feichka
- Форумно зомби
- Специалност: Минало и съвремие на Югоизточна Европа
- Курс: четвърти
Аз имам един въпрос към по-големите - как минава изпита по Българско възраждане при доц Цанев и ас. Ваня Рачева? Терорят ли, т.е.?
Вече няма значение...Минах, а доцентът дори не дойде.

Последно промяна от feichka на 25 Яну 2008, 16:38, променено общо 1 път.
"Да прощаваш истински, означава да приемеш другия такъв, какъвто е..."
- Mira
- Стенограф
аз го почнах и мисля днес да го довърша,обаче проблема при мен е друг - няма откъде да науча въпроса,не мога да се регистрирам в сайта и ще се наложи да идвам до София,за да си го снимам от библиотекатаМарто написа:Аз успях да препиша. Освен това ми се падна тема която не знаех и писах по тая на съседната колонка и си подсказвахме с момичето което седеше до мен

Слушаме отзивите от изпита по Дидактика.
- usmivka
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
Суперски изпит!
Изобщо не пита по въпросите от конспекта. Просто трябва да си защитите реферата и анкетата и получавате 6 !
Изобщо не пита по въпросите от конспекта. Просто трябва да си защитите реферата и анкетата и получавате 6 !