Какво ви харесва в СУ?
Модератор: Плазмодий
Re: Какво ви харесва в СУ?
На мен ми харесва,че успях да вляза това,което исках ,и то именно в СУ.Това ми е детска мечта.В 12 клас,когато ходих до Ректората да се записвам за интензивния курс по история и по-късно за изпитите..чувствах се като в църква...някакво невероятно страхопочитание и респект..ии...чувствам се неимоверно малка..като прашинка в тази огромна сграда...обичам архитектурата на Ректората...може за някои да е твърде вехтошарска или мухлясала,но аз я обожавам...Всява ми усещане за старинност,история,мъдрост и хиляди човешки съдби...
Обичам да минавам през галерията,обичам само да гледам университета отвън- стълбите,куполите,терасите...всичко е прекрасно...вътрешния двор...не знам..УНСС И ВИАС например с нищо не ме грабват...в Ректората обаче, има някаква магия...
И ДА,горда съм да уча в Юридическия в СУ...и смятам,че има за какво,колкото и посредственост да има И в този факултет.
Обичам да минавам през галерията,обичам само да гледам университета отвън- стълбите,куполите,терасите...всичко е прекрасно...вътрешния двор...не знам..УНСС И ВИАС например с нищо не ме грабват...в Ректората обаче, има някаква магия...
И ДА,горда съм да уча в Юридическия в СУ...и смятам,че има за какво,колкото и посредственост да има И в този факултет.
- Kristo
- Легендарен флуудър
- Специалност: Експертология и Специалистика
- Курс: първи
- Обратна връзка:
Какво... какво.... какво....
Какво ли?
Е, как какво!?
- Колежките ми харесват най-много, спор няма, то не знам да има по-готини колежки (то не че съм учил по всички вуз-ове)... но представете си как се разсейвах на изпитите като кандидатствах и отвсякъде "моделки и манекенки"... викам си, ей ся ше влезе Жени Калканджиева като квестор и ше ме изгонят, защото съм хърбав...
Сериозно, очаквах очиларки, забутани зубърки (с извинение), но останах приятно изненадан... те тва ми е мотивацията да си взема изпитите...
пс: не знам дали знаете, но певиците Виктория Терзииска (Мастило) и Миленита са завършили Право... просто информативно го казвам... не че парадирам с специалността си...
пс2: забравих за кучето Рошко да се изкажа - адски старо и опитно куче, видяло е какво ли не (според портиера е там от 15 години)... много ми напомня за кучето на Ал Бънди... макар че съм сигурен, че тва е най-малко ДОЦЕНТ вече... и ме запозна вече...
Какво ли?
Е, как какво!?
- Колежките ми харесват най-много, спор няма, то не знам да има по-готини колежки (то не че съм учил по всички вуз-ове)... но представете си как се разсейвах на изпитите като кандидатствах и отвсякъде "моделки и манекенки"... викам си, ей ся ше влезе Жени Калканджиева като квестор и ше ме изгонят, защото съм хърбав...
Сериозно, очаквах очиларки, забутани зубърки (с извинение), но останах приятно изненадан... те тва ми е мотивацията да си взема изпитите...
пс: не знам дали знаете, но певиците Виктория Терзииска (Мастило) и Миленита са завършили Право... просто информативно го казвам... не че парадирам с специалността си...
пс2: забравих за кучето Рошко да се изкажа - адски старо и опитно куче, видяло е какво ли не (според портиера е там от 15 години)... много ми напомня за кучето на Ал Бънди... макар че съм сигурен, че тва е най-малко ДОЦЕНТ вече... и ме запозна вече...
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
- HeyGod
- Легендарен флуудър
Колежките ми са перфектни!
Колегите - невероятни!
Харесват ми повечето преподаватели - физиономиите на Узунов,майтапите на Вълчев и т.н.
Дори когато чакаш 8 часа за изпит и излезеш от университета в 21 часа пак си е яко.
Прескачаш по 2 стъпала от 4-тия до първия етаж и се надяваш,че все пак някоя от вратите е отворена,за да излезеш навън
.
Обаче няма такова яко усещане като това,когато се разхождаш по коридорите в СУ.
Колегите - невероятни!
Харесват ми повечето преподаватели - физиономиите на Узунов,майтапите на Вълчев и т.н.
Дори когато чакаш 8 часа за изпит и излезеш от университета в 21 часа пак си е яко.
Обаче няма такова яко усещане като това,когато се разхождаш по коридорите в СУ.
Последно промяна от HeyGod на 23 Яну 2008, 01:24, променено общо 1 път.
Pick your moment and make the right play...

"[02:21:01] Blood Countess каза:недей,че ще те напляскам!!" Влюбен съм!!!

- Бавария
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право - редовно
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Хапсолютно!HeyGod написа: Обаче няма обаче такова яко усещане като това,когато се разхождаш по коридорите в СУ.
Don't look back, 'cause you know what you might see
"И най-добре скроените мечти на мишките и хората
остават често неосъществени." Of Mice and Men
- Дъждът върху лицето
- Стенограф
- Обратна връзка:
Да, и на мен ми харесва тази лавка. Прилича ми малко на кафенетата по летищата, заради диваните... много приятна асоциация.radja написа:В СУ адски много харесвам малката лавка в Централното крило. Много е чисто и уютно. Вярно е, винаги има опашка, но затова пък при добър късмет можеш да си седнеш да почетеш на диванчетата или пък да се залафиш с някого като за кафе време.
Nel silenzio che ci avvolge
sento che tu stai tremando
ed io ti accarezzo piano
con il palmo della mano,
con la mano nella mano mano.
ed io ti accarezzo piano
con il palmo della mano,
- radja
- Гутенберг
- Специалност: Право
- Курс: втори
хм..не знам, не обичам летища. твърде космополитно е, а аз обичам да си имам точно ей такива малки местенца, изпълнени с чар и ароматно кафе(=Дъждът върху лицето написа:Да, и на мен ми харесва тази лавка. Прилича ми малко на кафенетата по летищата, заради диваните... много приятна асоциация.radja написа:В СУ адски много харесвам малката лавка в Централното крило. Много е чисто и уютно. Вярно е, винаги има опашка, но затова пък при добър късмет можеш да си седнеш да почетеш на диванчетата или пък да се залафиш с някого като за кафе време.
Харесвам... историята и самочувствието 
Харесвам централното фоайе,
харесвам свестните хора и страхотните момчета /тук таме и мъже/, които срещаш по коридорите на СУ, харесвам звукът, който издават вратите на аудиториите, харесвам вътрешния двор и пейките там, харесвам идиотските надписи, където често има гениални прозрения за живота и обожавам последните, подпокривни етажи, както и фактът че ти трябва карта, за да намериш някоя зала...
Харесвам централното фоайе,
харесвам свестните хора и страхотните момчета /тук таме и мъже/, които срещаш по коридорите на СУ, харесвам звукът, който издават вратите на аудиториите, харесвам вътрешния двор и пейките там, харесвам идиотските надписи, където често има гениални прозрения за живота и обожавам последните, подпокривни етажи, както и фактът че ти трябва карта, за да намериш някоя зала...
you have to keep
breaking your heart
until it opens
breaking your heart
until it opens
- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Първият ми пост почна да става прекалено дълъг....май вече ще допълвам отделно 

"It's better to burn out than to fade away." (Kurt Cobain)
Харесва ми Университетът в СУ 
- Дъждът върху лицето
- Стенограф
- Обратна връзка:
Това звучи като Човекът в мен...Joker написа:Харесва ми Университетът в СУ
Nel silenzio che ci avvolge
ed io ti accarezzo piano
con il palmo della mano,
ed io ti accarezzo piano
con il palmo della mano,
- DADO
- Легендарен флуудър
Какво ми харесва... Сградата на СУ (внушава респект), вътре също; мензата и стола; студентки; кучето Рошко; вечните студенти; пейките и двора. Базата Лозенец и Биологическия също вдъхват респект. За тези благинки се сещам в момента. 
Ibiza DJ
- Бавария
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право - редовно
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Харесвам стола в СУ, дам, много го харесвам.
Don't look back, 'cause you know what you might see
форума 
- Sasko™
- Паисий
- Курс: втори
- Обратна връзка:
Най-ми хазесва стълбището в СУ и по-точно парапетите
Мнго е удобно за спускане по тях, защото са си широки
Нито ползваш краката, нито харчиш тока на СУ за асансьора

Мнго е удобно за спускане по тях, защото са си широки
Нито ползваш краката, нито харчиш тока на СУ за асансьора
What I've got you've got to give it to your mamma
What I've got you've got to give it to your pappa
What I've got you've got to give it to your daughter
What I've got you've got to give it to your pappa
What I've got you've got to give it to your daughter
- HeyGod
- Легендарен флуудър
А как се качваш ?Sasko™ написа:Най-ми хазесва стълбището в СУ и по-точно парапетите![]()
![]()
![]()
Мнго е удобно за спускане по тях, защото са си широки![]()
![]()
![]()
Нито ползваш краката, нито харчиш тока на СУ за асансьора![]()
![]()
Pick your moment and make the right play...