Все пак сме в СУ, очаква се поне при нас тъпите да са малцинство така или иначеIce_Spirit написа:при мен двете неща са свързани,така че не мога да си харесам тъп мъж...renesanz написа:еми така е,понякога тъпите мъже са по-сексапилни от други,по-интелигентни....
На какво не можете да устоите?
Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал
- black_lady
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Re: На какво не можете да устоите?

Never again will I taste in your passion
this vain call that dies. . .
Never across sacrifice will I lose my dark guide. . .
Dazed in my dark and ephemeral wail that rapes a cool light,
in a corpse-like, haunted nightmare I die. . .
- renesanz
- Легендарен флуудър
картината е по-бърза от звука.....
“Come dance with the west wind and touch all the mountain tops,sail over the canyons and up to the stars and reach for the heavens and hope for the future,and all that we can be and not what we are”
De tantos desejos aflitos...
- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Ама то интелекта не се усеща само в "звука"
Обикновено самото излъчване на човека доста говори за съдържанието на горния етаж
Което специално мен е нещото, което хммм най ме впечатлява... 

"It's better to burn out than to fade away." (Kurt Cobain)
- fluffy cloud
- Легендарен флуудър
Обикновено, но не винаги. Не знам какво ми е излъчването, но много хора , които не ме познават, ме подценяват интелектуално. Не че съм природен гений де,ама без излишна скромност ще заявя, че превъзхождам някои момичета на моята възраст
А по темата - не мога да устоя на красива мъжка усмивка, съпроводена от непокорен и леко палав поглед...
А по темата - не мога да устоя на красива мъжка усмивка, съпроводена от непокорен и леко палав поглед...
Последно промяна от fluffy cloud на 22 Яну 2008, 22:03, променено общо 2 пъти.
I wanna fall from the stars straight into your arms
- radja
- Гутенберг
- Специалност: Право
- Курс: втори
аз пък не мисля, че интелектуалното някога е било "секси". погледнете Сартр?(=
всъщност не само в неговия случай интелектът отнема точки по красота. просто при особено силно изявен багаж, някак не се забелязва толкова ярко, че човекът освен всичко друго има и страхотна външност. (personal opinion area^^)
иначе по темата- чар. човек има ли чар- има всичко:) не е важно ниски, високи, дебели, слаби...важното е да имат с какво да те грабнат.
всъщност не само в неговия случай интелектът отнема точки по красота. просто при особено силно изявен багаж, някак не се забелязва толкова ярко, че човекът освен всичко друго има и страхотна външност. (personal opinion area^^)
иначе по темата- чар. човек има ли чар- има всичко:) не е важно ниски, високи, дебели, слаби...важното е да имат с какво да те грабнат.
- fluffy cloud
- Легендарен флуудър
Абсолютно вярно, ето къде е и ролята на хубавата усмивка - от нея "блика" чар 
- renesanz
- Легендарен флуудър
оооо!fluffy cloud написа: А по темата - не мога да устоя на красива мъжка усмивка, съпроводена от непокорен и леко палав поглед...
и да,много мъже,смятат хубавите жени за глупави....а това не винаги е така.
“Come dance with the west wind and touch all the mountain tops,sail over the canyons and up to the stars and reach for the heavens and hope for the future,and all that we can be and not what we are”
- radja
- Гутенберг
ако хубавите жени бяха задължително глупави, светът щеше да е едно много хубаво място.
- renesanz
- Легендарен флуудър
хахаха

- Sasko™
- Паисий
- Обратна връзка:
Да и аз смятах по-голямата част от момичетата, които са хубави за тъпи, но в СУ ми се отвориха очитеrenesanz написа: и да,много мъже,смятат хубавите жени за глупави....а това не винаги е така.
What I've got you've got to give it to your mamma
What I've got you've got to give it to your pappa
What I've got you've got to give it to your daughter
What I've got you've got to give it to your pappa
What I've got you've got to give it to your daughter
- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Интелектът води по точки, но не сам по себе сиradja написа:аз пък не мисля, че интелектуалното някога е било "секси".

"It's better to burn out than to fade away." (Kurt Cobain)
damn,you're right.иначе по темата- чар. човек има ли чар- има всичко:) не е важно ниски, високи, дебели, слаби...важното е да имат с какво да те грабнат.
А един приятел казваше:"Има хубави момичета и чаровни момичета."а.к.а.: Грозните момичета имат чар,хубавите-красота..
Като се замисля,има няква истина,макар че красотата е адски относително понятие...за някой си красив,за друг си грозен...няма универсален модел
- radja
- Гутенберг
напротив- чарът е нещо съвсем различно нещо от красотата. има ужасно красиви, но студени лица. отблъскват ме.
бтв защо повечето природноинтелигентни и едновременно с това красиви жени са непоправими кучки?
(just asking)
а на мен ми ги затварят(=Sasko™ написа:Да и аз смятах по-голямата част от момичетата, които са хубави за тъпи, но в СУ ми се отвориха очитеrenesanz написа: и да,много мъже,смятат хубавите жени за глупави....а това не винаги е така.![]()
![]()
по-скоро интелектът е добавка към тях?Интелектът води по точки, но не сам по себе си Трябват си и допълнителни съставки към него
бтв защо повечето природноинтелигентни и едновременно с това красиви жени са непоправими кучки?
(just asking)
- fluffy cloud
- Легендарен флуудър
Така е, hypnosssa,красотата е относително нещо,и затова съм склонна да се съглася, че любовта до голяма степен е химия. Не се сещам как иначе да оправдая интересни двойки като мъж приличащ на манекен, с приятно закръглена половинка и други подобни.
Последно промяна от fluffy cloud на 22 Яну 2008, 22:43, променено общо 1 път.
- renesanz
- Легендарен флуудър
защото знаят,че могат да имат всеки...radja написа:по-скоро интелектът е добавка към тях?Интелектът води по точки, но не сам по себе си Трябват си и допълнителни съставки към него
(just asking)