Изпит по руски за 1 курс БФ

Подфорум към Факултета по славянски филологии

Модератор: mebbeth

rosescent
В началото бе словото

Изпит по руски за 1 курс БФ

Мнение от rosescent »

Тези дни ми предстои изпит по руски при Людмила Павлова.ако някой от по-горните курсове ми каже няколко приказки относно съдържанието, трудността наизпита, ще съм му много благодарна. предварително мерси, колеги филолози :P
nellliii
Пишете, о, братя

Re: изпит по руски за 1 курс БФ

Мнение от nellliii »

колега,аз съм 1ви курс също,но съм при красимира петрова!това което знам за твойта преподавателка никак няма да ти хареса!разбрах че е оставяла супер мн хора на поправка-поне 50(или нещо такова! но числото никак не беше малко) :cry: това поне аз съм чувала за нея! надявам се слуховете да не са верни,но като съм си говорила с хора от 2ра група те са ми казвали че и те не са мн очаровани от нея! SORRY за лошите новини(знам че не такива очакваше) ама.... :(
УСПЕХ НА СЕСИЯТА!!!!
Имам право да живея както си зная! Сметката ми Господ ще тегли на края! Угода няма никому макар да се старая! Среден пръст към всеки - това му е колая!
rosescent
В началото бе словото

Мнение от rosescent »

Ще се справим :wink:
Аватар
Shockwave
В началото бе словото

Мнение от Shockwave »

Късмет, колеги! :twisted: Не вярвайте на слухове - положителните такива целят да ви накарат да свалите гарда, а гадните - да ви сдухат. 8) Спокойствието е по-важно от ученето! :mrgreen:
You just lost the game. U jelly?
Аватар
dragaat
В началото бе словото

Мнение от dragaat »

Оставете слуховете... Някой може ли да даде малко инфо за тестовете? Колегите от горните курсове или тези, които вече са го минали?
Step out of line and I'll teach you how to fly...
mklog
В началото бе словото

Мнение от mklog »

съвет- дава да се ползват таблици, правете си пищови върху таблиците, мисли си че сте си водили "записки". изпита е гадничък, явявам се с вас сега за 4ти път. миналата година на септемврийската сесия бяхме 70 човека. без паника, ама това е най -гадния изпит от 1ви курс, поне за мен... три пъти ме къса за една грешка в повече
nellliii
Пишете, о, братя

Мнение от nellliii »

ayyyyyyyyyyy това е най-гадното нещо-за 1-единствено нещо да те скъсат :cry:
аз разбрах от 3та група че няма скъсани сега на този изпит! :lol: или ако има са 1-2ма човека! а за това кой е най-гадния изпит мисля че по-кофти от лексиколкогията няма(или поне 1вата сесия) :roll:
Имам право да живея както си зная! Сметката ми Господ ще тегли на края! Угода няма никому макар да се старая! Среден пръст към всеки - това му е колая!
Аватар
nana_banana
В началото бе словото

Мнение от nana_banana »

Тая е вещица. По лексикология ми писаха 3, по руски- скъсана. Ама това е светът на абсурдите,както винаги. Че пак и на поправка ми се правеше на интересна,ама нямаше как да ме скъса като имах 3 на писмен...ужас!
Аватар
Nukta
От дъжд на вятър
Специалност: Славянска филология
Курс: трети

Re: Изпит по руски за 1 курс БФ

Мнение от Nukta »

Жената не е вещица, мисля че е в правото си да изисква присъствие на упражненията, ако ходиш на работа и обясниш ще разбере, че ти е невъзможно. Аз си взех изпита с отличен, при положение, че не бях учила руски изобщо преди университета... Отдели си време през ваканцията по час на ден, за три седмици ще можеш да си вземеш изпита. Провежда се в две части - писмена и устна. Писмената е с пет, шест упражнения, като най - важното е да можеш да поставяш падежните окончания в нужната ситуация изразена чрез изречението, те са стереотипни, има ги в комплекта материали, който даваше всеки път, другите упражнения са с думи, които трябва да преведеш на български, от типа на дъщеря, баща, стол и т.н. Изкараш ли 51 верни отговора, печелиш устна част, която е елементарна, четеш текст от типа - запознанства. Също можеш да намериш материали в помощ тук
Не се притеснявай, тя е свестен човек.
I get too happy doing atmospheric damage to your amateurish madness
Аватар
Curseyou
Пишете, о, братя

Мнение от Curseyou »

Нукта, освен да се самоизтъкваш, за какво използваш форума. Не си интересна, панимаеш :lol:
"Ако свободата изобщо означава нещо, тя означава правото да казваш на хората онова, което те не искат да чуят." Оруел
nellliii
Пишете, о, братя

Мнение от nellliii »

Curseyou , аиде малко по-полека с приказките! теб не те познавам, но Nukta-да! и мога да ти кажа, че нейното не са само приказки, а си е така! учи си момичето и си изкарва мн добри оценки! ти като си от завистливите си е твои проблем!
предлагам да зарежем тази тема,понеже ще е мн тъпо да се караме в някакъв форум,който трябва да ни е от полза, а не за кавги! навитак?!
Аватар
mebbeth
Живее, за да пише
Специалност: Сърбохърватистика
Обратна връзка:

Мнение от mebbeth »

Да, всъщност, по-добре е да не се
карате/ме, не е конструктивно. :bounce:
Публикувай отговор

Обратно към “ФСлФ”