Мога ли да запиша 2 спорта?
Модератори: ники, Methuselah
Мога ли да запиша 2 спорта?
Във форума имаше такъв въпрос, но от 14.08 на него не е отговорено и затова го задавам отново. Ако има възможност да се запишат 2 спорта за една и съща учебна година има ли някакви изисквания спрямо комбинацията от двата спорта? Искам също да попитам колко често се провеждат заниманията? Ааа и още нещо...В списъка със спортове има изредено туризъм. Това какво ще рече? Означава ли, че всяка седмица ще се ходи някъде на поход или нещо от сорта? И ако да те само до Витоша и околностите ли ще са или и по-далеч? Благодаря, ако някой ми отговори 
Don`t drink, don`t smoke, don`t do drugs, don`t eat meat! HARDCORE`s THE WAY!
Към got
Ами тогава дали не мога да запиша няколко там спорта, 2-3 например. Идеята ми е, че след като имаш оценка само по основния (ако това е сигурно) значи, че другите не са задължителни и няма да има задължително присъствие или нещо такова. Т.е. ще мога да си ходя на основния спорт, а другите ще са ми резерва
Ще ходя на каквото ми се ходи и когато ми се ходи. Има ли такъв вариант?
Aaa и това безплатно ле ще ми е ? 
Don`t drink, don`t smoke, don`t do drugs, don`t eat meat! HARDCORE`s THE WAY!
-
user-1209
- Пишеща машина
- Обратна връзка:
Не все пак има учители, при които се записваш и те що годе имат изисквания всеки да ходи в определен ден, както се уговорят щото иначе ще стане мазало!charlotte написа:това означава ли, че мога да ползвам спортната база, когато поискам без да плащам и без да съм записана на дадения спорт?
Боянчо е пич! (дано се сещате за кого говоря)
-->