ПРАВО - изпит по ОИТ при Русинова

Подфорум към Юридическия факултет

Модератор: MidwinterSun

Публикувай отговор
Аватар
got
Легендарен флуудър

Мнение от got »

Не къса.Споко. :) И други не бяха чели мин.г...Минаха си...
Аватар
post-mortem
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от post-mortem »

хаха лесно сте минали... на изпита по ИБДП скъсаха 90 човека от общо 117. А и иначе имаме пет изпита барабар с римското частно право! :cry:
"Като вълци сме сред стадото овце" Кристиан "Варг" Викернес
Изображение
Аватар
got
Легендарен флуудър

Мнение от got »

post-mortem написа:хаха лесно сте минали... на изпита по ИБДП скъсаха 90 човека от общо 117. А и иначе имаме пет изпита барабар с римското частно право! :cry:
Моля??? :shock: Толкова много скъсани по ИБДП?Миналата година нямаше такова нещо... :roll: Само 2-ма -3-ма май от групата...Ти право ли си?
zlostar
От дъжд на вятър

Мнение от zlostar »

Явно сте поизкарали Токушев извън нерви :lol:

Иначе за изпита по ОИТ - гледайте да седнете при Конджов :) Конджов миналата година изпита мен и още 2 човека докато Русинова разпорваше една колежка. Конджов иска само най-основните неща, без никакво задълбаване. Тоест отговори буквално с по 2 думи. Мене като ме изпитваше основния му въпрос беше "Кой ще се зарадва повече ако намери 1 долар? Един милиардер или един просяк?" :lol:
А един колега го е питал единствено колко струва 1 декар земя в техния край 8) Ама не мислите ли, че правим лоша услуга на колегите от долните курсове, като ги издаваме тези подробност? Някои от преподавателите четат форума...или ако трябва да се по-точни някои от асистентите.
senex
В началото бе словото

Мнение от senex »

post-mortem написа:хаха лесно сте минали... на изпита по ИБДП скъсаха 90 човека от общо 117. А и иначе имаме пет изпита барабар с римското частно право! :cry:
Кой ти е водил ИБДП-то?
duh_navodneniq
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от duh_navodneniq »

Леле, ако ме пита колко струва 1 декар земя по нашия край съм за 2 :D

post-mortem, кой ви води ИБДП-то?
Тя ми каза, че дракони няма, а после ме заведе в леговището им ...
Аватар
post-mortem
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от post-mortem »

got написа:
Моля??? :shock: Толкова много скъсани по ИБДП?Миналата година нямаше такова нещо... :roll: Само 2-ма -3-ма май от групата...Ти право ли си?
аха, но другаде :oops: :oops: :oops: Чувствам се малко тъпо, ама...
Изображение
Аватар
got
Легендарен флуудър

Мнение от got »

Аха. :) Не знам защо съм останала с впечатление, че си политология... :lol: Е, кой ви изпокъса така по ИБДП?( сори за офтопика_... :?
Аватар
post-mortem
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от post-mortem »

Правилно си разбрала. Бях политология в СУ, с цел по- късно уж да се прехвърля право. Но се отказах и влязох в БСУ(бургаски свободен университет) право.
А още се отнася за ИБДП- там повече от 80% са изпокъсани. Ама то нищо чудно- повечето не могат и да пишат. Иначе ни преподаваше началника на затвора д-р Енчев!
Изображение
CTaHu
В началото бе словото

Мнение от CTaHu »

got написа:И вие ли роптаете от Дачев, а? :twisted:
Та, по темата - аз бях 1-ви поток.Гледах как изпитва Русинова - но мен ме изпитва Конджов. :wink: По- лесно някак си изпитва той - кара те да мислиш и гледа максимално да те улесни. :D Много е точен...останах със супер впечатление( щото почти не бях стъпила на упражненията)... :oops: Но си бях научила и - 6...Русинова пише също почти само 6-ци, но...изпитваше по 30 мин.1 човек... :roll: За предпочитане е Конджов - това е накратко! :idea:
Мдам и на мен Роска ми писа 6 :) .... за съжаление е единствената ми от всички изпити от тази първа моя сесия :oops:
CTaHu
В началото бе словото

Мнение от CTaHu »

duh_navodneniq написа:Леле, ако ме пита колко струва 1 декар земя по нашия край съм за 2 :D
Хаха аз съм от София и съм облагодетелстван за този въпрос ..... просто цените вариарат в огромен диапазон ... :) и няма начин да се даде дори относителна средна величина ... :P
post-mortem написа:...още се отнася за ИБДП- там повече от 80% са изпокъсани...
Т'ва за коя година става дума ... а сега как стоят нещата като статистика от изпита по ИБДП при Токушев .... аз лично на тоя изпит имах много кофти късмет с въпросите ... такъв срам не съм изпитвал .... ма оцелях някакси и по милост на изпитващия де ...
Аватар
got
Легендарен флуудър

Мнение от got »

При Токушев и аз извадих мин.г.лош късмет.Имах 4...Бях си доволна...Не че беше любезен - даже обратното.Но беше общо взето справедливо.
duh_navodneniq
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от duh_navodneniq »

Поне не сте имали ситуация от типа "Колега, не искам съдържанието на чл. 155 от ТК, искам текста /бел. изпитвания - да, искаше да рецитирам Търновската Конституция :evil: /"
И на мен ми писа 4...
Тя ми каза, че дракони няма, а после ме заведе в леговището им ...
Аватар
KeiTh
В началото бе словото

Re: ПРАВО - изпит по ОИТ при Русинова

Мнение от KeiTh »

Относно Росето ... бих казала ,че е мацка... Усмихната,спокойна.... Преди няколко дена бях на изпит при нея и съм чакала от 8 до 5 часа,за да ме изпита... Пише всякакви оценки от 3 до 6, а дори беше върнала една колега... ако не си кажете въпросите добре... започва да върти по целият конспект,само и само,за да се захване за нещо...за да пише по-висока оценка ... Но ,ако не сте учили много ....по-добре седнете при асистента й ....той под 4 не пише ... :D
Най-добрите и красиви неща на света не могат да бъдат видяни, нито докоснати... Те се усещат в сърцето!!!! (Helen Keller)
Дени
Постоянно присъствие
Курс: трети
Обратна връзка:

Re:

Мнение от Дени »

zlostar написа: Ама не мислите ли, че правим лоша услуга на колегите от долните курсове, като ги издаваме тези подробност? Някои от преподавателите четат форума...или ако трябва да се по-точни някои от асистентите.
Точно, и аз така мисля, то се видяло миналата година какво е станало по ОУД, сега ако стане така пак с някой предмет ще е адски зле. Пф :evil: :x :?

:bounce: :wink: :P
Love, life, meaning ... Изображение OVER
Публикувай отговор

Обратно към “ЮФ”