ПРАВО - изпит по ОИТ при Русинова
Модератор: MidwinterSun
- post-mortem
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
Явно сте поизкарали Токушев извън нерви
Иначе за изпита по ОИТ - гледайте да седнете при Конджов
Конджов миналата година изпита мен и още 2 човека докато Русинова разпорваше една колежка. Конджов иска само най-основните неща, без никакво задълбаване. Тоест отговори буквално с по 2 думи. Мене като ме изпитваше основния му въпрос беше "Кой ще се зарадва повече ако намери 1 долар? Един милиардер или един просяк?"
А един колега го е питал единствено колко струва 1 декар земя в техния край
Ама не мислите ли, че правим лоша услуга на колегите от долните курсове, като ги издаваме тези подробност? Някои от преподавателите четат форума...или ако трябва да се по-точни някои от асистентите.
Иначе за изпита по ОИТ - гледайте да седнете при Конджов
А един колега го е питал единствено колко струва 1 декар земя в техния край
-
duh_navodneniq
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
- post-mortem
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
аха, но другадеgot написа:Моля???post-mortem написа:хаха лесно сте минали... на изпита по ИБДП скъсаха 90 човека от общо 117. А и иначе имаме пет изпита барабар с римското частно право!Толкова много скъсани по ИБДП?Миналата година нямаше такова нещо...
Само 2-ма -3-ма май от групата...Ти право ли си?
"Като вълци сме сред стадото овце" Кристиан "Варг" Викернес

- post-mortem
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
Правилно си разбрала. Бях политология в СУ, с цел по- късно уж да се прехвърля право. Но се отказах и влязох в БСУ(бургаски свободен университет) право.
А още се отнася за ИБДП- там повече от 80% са изпокъсани. Ама то нищо чудно- повечето не могат и да пишат. Иначе ни преподаваше началника на затвора д-р Енчев!
А още се отнася за ИБДП- там повече от 80% са изпокъсани. Ама то нищо чудно- повечето не могат и да пишат. Иначе ни преподаваше началника на затвора д-р Енчев!
"Като вълци сме сред стадото овце" Кристиан "Варг" Викернес

Мдам и на мен Роска ми писа 6got написа:И вие ли роптаете от Дачев, а?![]()
Та, по темата - аз бях 1-ви поток.Гледах как изпитва Русинова - но мен ме изпитва Конджов.По- лесно някак си изпитва той - кара те да мислиш и гледа максимално да те улесни.
Много е точен...останах със супер впечатление( щото почти не бях стъпила на упражненията)...
Но си бях научила и - 6...Русинова пише също почти само 6-ци, но...изпитваше по 30 мин.1 човек...
За предпочитане е Конджов - това е накратко!
Хаха аз съм от София и съм облагодетелстван за този въпрос ..... просто цените вариарат в огромен диапазон ...duh_navodneniq написа:Леле, ако ме пита колко струва 1 декар земя по нашия край съм за 2![]()
Т'ва за коя година става дума ... а сега как стоят нещата като статистика от изпита по ИБДП при Токушев .... аз лично на тоя изпит имах много кофти късмет с въпросите ... такъв срам не съм изпитвал .... ма оцелях някакси и по милост на изпитващия де ...post-mortem написа:...още се отнася за ИБДП- там повече от 80% са изпокъсани...
-
duh_navodneniq
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
- KeiTh
- В началото бе словото
Re: ПРАВО - изпит по ОИТ при Русинова
Относно Росето ... бих казала ,че е мацка... Усмихната,спокойна.... Преди няколко дена бях на изпит при нея и съм чакала от 8 до 5 часа,за да ме изпита... Пише всякакви оценки от 3 до 6, а дори беше върнала една колега... ако не си кажете въпросите добре... започва да върти по целият конспект,само и само,за да се захване за нещо...за да пише по-висока оценка ... Но ,ако не сте учили много ....по-добре седнете при асистента й ....той под 4 не пише ... 
Най-добрите и красиви неща на света не могат да бъдат видяни, нито докоснати... Те се усещат в сърцето!!!! (Helen Keller)
-
Дени
- Постоянно присъствие
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Re:
Точно, и аз така мисля, то се видяло миналата година какво е станало по ОУД, сега ако стане така пак с някой предмет ще е адски зле. Пфzlostar написа: Ама не мислите ли, че правим лоша услуга на колегите от долните курсове, като ги издаваме тези подробност? Някои от преподавателите четат форума...или ако трябва да се по-точни някои от асистентите.
Love, life, meaning ...
OVER