Влизане с връзки-последствия!
Модератори: sientelo, peterdi, Ангел
Влизане с връзки-последствия!
...
Последно промяна от Linda_pld на 18 Авг 2006, 19:06, променено общо 1 път.
The empires of the future are the empires of the mind.
Аз лично ненавиждам връзкарите ( ако са заели мястото на друг).Знам какво е да не те приемат заради някви стотни , а ти да си учил като побъркан!
Обикновено хората , които влизат с връзки ( познавам такива - е не точно от СУ) са пълни боклуци , които не стават за нищо!!!Знаят само тате носи , мама меси...Според мен не би трябвало да имат бъдеще , но в БГ засега процъфтяват...И имат егати самочувствието.Имам супер непоносимост към тях.Но специално в случая с БГ филологията , за който говориш , не виждам нещо осъдително.Едва ли е заела мястото на някой друг ( там няма някакъв голям наплив , въпреки че аз я уважавам като специалност - не е лесна , а е хубава.Друг е въпросът ако ти си искала точно това , а са те прецакали.Това наистина е долно!
- icaci
- Да живей словото
- Обратна връзка:
Влизането с връзки не е проблем. Проблемът е, че същите хора обикновено излизат/прекъсват/закъсват на първата или втората година, като само пречат на истински желаещите да влязат. Ако ли пък се справят добре с ученето, то просто са успели да се въползват от някой по-лесен начин за влизане, в което няма нищо лошо, стига да си оправдаят използването на задни вратички.
Scientia non habet inimicum praeter ignorantem.