За или против новините на турски език по БНТ

Модератори: Don Horhe, Lord

Публикувай отговор
Аватар
BolgAryan
В началото бе словото
Обратна връзка:

Re: За или против новините на турски език по БНТ

Мнение от BolgAryan »

phoebe написа:Аз се направих на интересен, като се заядох и не целях нищо конкретно.
Заинтересуван съм от някаква информация, за съответните генетични увреждания :)
Нецеленасоченото заяждане нали разбираш, че ми е безинтересно за евентуален разговор?
Аватар
phoebe
Легендарен флуудър
Специалност: арабистика
Курс: завършил

Мнение от phoebe »

Невъзможността да подведеш доводи, прави всичко казано от теб празни приказки :)
Въздух под налягане...
medicate, medicate
Аватар
renesanz
Легендарен флуудър

Мнение от renesanz »

абе хора,тук говорим за ТУРСКИТЕ новини,не за цигани,евреи и араби.не бива да мразим хората заради етноса им,глупаво е... !пред Господ всички са равни.имаме основание да мразим турците,заради 5-те века мъчения,но мразим тези,които са го извършили тогава!сега трябва да покажем позицията си и да защитим достойнството си,да запазим поне това,което имаме,а не да изгоним всички турци или цигани от България.културата и религията е едно,фанатизма-друго.нека не обсъждаме излишно.
генетиката в друг раздел!
“Come dance with the west wind and touch all the mountain tops,sail over the canyons and up to the stars and reach for the heavens and hope for the future,and all that we can be and not what we are”

De tantos desejos aflitos...
Аватар
BolgAryan
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от BolgAryan »

phoebe написа:Невъзможността да подведеш доводи, прави всичко казано от теб празни приказки :)
Въздух под налягане...
По-скоро нежеланието ми да обяснявам на тъпак, който пише безцелно. А въздухът под налягане съвсем не е нищо.

renesanz написа:абе хора,тук говорим за ТУРСКИТЕ новини,не за цигани,евреи и араби.не бива да мразим хората заради етноса им,глупаво е... !пред Господ всички са равни.имаме основание да мразим турците,заради 5-те века мъчения,но мразим тези,които са го извършили тогава!сега трябва да покажем позицията си и да защитим достойнството си,да запазим поне това,което имаме,а не да изгоним всички турци или цигани от България.културата и религията е едно,фанатизма-друго.нека не обсъждаме излишно.
Ми аз за турските новини говорех, някой друг с "непразните си приказки" повдигна тези теми. Споменах омразата кога и защо се поражда, че да ми четеш морален кодекс, особено християнския, хахаха! Но позицията ти е непродуктивна - казваш, че има защо да мразим турците, но тези отпреди 5 века. А тези сега, които превземат цели региони у нас, Емел Етем, Доган, тези, които на 3-и март изнасилват българи? Май за 5 века няма разлика в тези хора... И предвид непоносимостта към тях у нас, то не виждам проблем в евентуалното им прогонване - да си ходят в Турция, там ще са си вкъщи. Мисля, че относно тях и защитата на достойнството ни и на самите нас, историята е показала какво трябва да се направи, за съжаление то е крайния начин: война.
Аватар
renesanz
Легендарен флуудър

Мнение от renesanz »

днес не можем да се избиваме,търсим цивилизован начин...уж.
не ме разбирай погрешно,не ги обичам сегашните турци,но не те са вадили с нож бебета от корема на бременни българки и не те са избивали наред.днес ситуацията е такава,че те се възползват от политическото ни безсилие и си мислят,че могат да правят каквото искат.
“Come dance with the west wind and touch all the mountain tops,sail over the canyons and up to the stars and reach for the heavens and hope for the future,and all that we can be and not what we are”

Аватар
BolgAryan
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от BolgAryan »

renesanz написа:днес не можем да се избиваме,търсим цивилизован начин...уж.
не ме разбирай погрешно,не ги обичам сегашните турци,но не те са вадили с нож бебета от корема на бременни българки и не те са избивали наред.днес ситуацията е такава,че те се възползват от политическото ни безсилие и си мислят,че могат да правят каквото искат.
След като цивилизованият начин не действа - те си правят каквото искат - кой остава, освен радикалният? Аз не визирам кланетата и прочее допреди 5 века, а това, което правят сега и ясно го написах, май ти си разбрал погрешно. Защо пък точно те се възползват от това, което става? Защо изобщо трябва да се възползва някой от това, нали говориш за цивилизованост? Хайде моля ти се...
Аватар
renesanz
Легендарен флуудър

Мнение от renesanz »

BolgAryan написа:След като цивилизованият начин не действа - те си правят каквото искат - кой остава, освен радикалният? Аз не визирам кланетата и прочее допреди 5 века, а това, което правят сега и ясно го написах, май ти си разбрал погрешно. Защо пък точно те се възползват от това, което става? Защо изобщо трябва да се възползва някой от това, нали говориш за цивилизованост? Хайде моля ти се...

цивилизованост от наша страна,за тях е ясно,че им липсва. възползват се,защото винаги са били тук и винаги са смятали,че са ни господари. и когато покажем,че няма да стане това,дето си го мислят нещата ще се променят.но докато политиците са дупедавци не знам как ще се оправим.няма смисъл да спорим за нещо,което за съжаление не зависи от нас.

Аватар
BolgAryan
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от BolgAryan »

renesanz написа:
BolgAryan написа:След като цивилизованият начин не действа - те си правят каквото искат - кой остава, освен радикалният? Аз не визирам кланетата и прочее допреди 5 века, а това, което правят сега и ясно го написах, май ти си разбрал погрешно. Защо пък точно те се възползват от това, което става? Защо изобщо трябва да се възползва някой от това, нали говориш за цивилизованост? Хайде моля ти се...

цивилизованост от наша страна,за тях е ясно,че им липсва. възползват се,защото винаги са били тук и винаги са смятали,че са ни господари. и когато покажем,че няма да стане това,дето си го мислят нещата ще се променят.но докато политиците са дупедавци не знам как ще се оправим.няма смисъл да спорим за нещо,което за съжаление не зависи от нас.
Не спорим (с теб), дискутирахме. Просто или имаше неразбиране, или един грешеше (няма да коментирам кой какво).
Аватар
Moriarty
Вазов

Мнение от Moriarty »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: "готини" подписи имате и двамата...сладури...
Ubi concordia, ibi victoria!
Аватар
BolgAryan
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от BolgAryan »

Moriarty написа::lol: :lol: :lol: :lol: :lol: "готини" подписи имате и двамата...сладури...
Каквито и да са се набиват на очи, това е важно, миличък.
Циндил-Пиндил
Легендарен флуудър

Мнение от Циндил-Пиндил »

BolgAryan написа:
Moriarty написа::lol: :lol: :lol: :lol: :lol: "готини" подписи имате и двамата...сладури...
Не вярвам да е задълго :wink:
Аватар
BolgAryan
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от BolgAryan »

Циндил-Пиндил написа:
BolgAryan написа:
Не вярвам да е задълго :wink:
На мен това ми е ясно, само, че очевидно не ме притеснява. Поне виждам отворковците от всичко по профила ми кое познават, хахаха, това, което и на село, но не и всичко.
Jamesmagno
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Jamesmagno »

Ще направя две неща.

Първо ще цитирам renesanz:
renesanz написа:абе хора,тук говорим за ТУРСКИТЕ новини,не за цигани,евреи и араби.не бива да мразим хората заради етноса им,глупаво е... !пред Господ всички са равни.имаме основание да мразим турците,заради 5-те века мъчения,но мразим тези,които са го извършили тогава!сега трябва да покажем позицията си и да защитим достойнството си,да запазим поне това,което имаме,а не да изгоним всички турци или цигани от България.културата и религията е едно,фанатизма-друго.нека не обсъждаме излишно.

После ще си позволя да кажа:

BolgAryan, шо не вземеш да се гръмнеш, братле?
Аватар
BolgAryan
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от BolgAryan »

Jamesmagno написа:Ще направя две неща.

Първо ще цитирам renesanz:

После ще си позволя да кажа:

BolgAryan, шо не вземеш да се гръмнеш, братле?
Защото не приемам предложения от кретени.
Jamesmagno
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Jamesmagno »

Не предлагам, задавам въпрос. Риторичен.
Публикувай отговор

Обратно към “България”