За или против новините на турски език по БНТ
-
Jamesmagno
- Легендарен флуудър
- Адрес в галерията на СУ: http://gallery.uni-sofia.bg/index.php?cat=10094
- Обратна връзка:
Re: За или против новините на турски език по БНТ
От моите хора очакваме морална подкрепа, помощ за формулировката на петицията, и евентуално формална подкрепа...
- renesanz
- Легендарен флуудър
големи връзкари голямо нещо
а дано има полза
и аз имам познати
имам в нова тв ама те май няма да помогнат за бнт....
и аз имам познати
- Прикачени файлове
-
- e заради тоя никога няма да ги махнат проклетите новини,както и всичко останало
- lelee.jpg (27.45 KiB) Преглеждано 192 пъти
“Come dance with the west wind and touch all the mountain tops,sail over the canyons and up to the stars and reach for the heavens and hope for the future,and all that we can be and not what we are”
De tantos desejos aflitos...
-
Jamesmagno
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Имам инфо. Няма да получим помощ от моите хора, но ми казаха някои любопитни факти. Доста народ от политиците, който се предполага, че би бил против тези новини, т.е. е противник на ДПС, е ЗА ноеините на турски. Защо?
"Знаеш ли защо ги направиха тия новини на турски? За да почнат да гледат българска телевизия ония долу от Кърджалийско. Всичките им антени бяха обърнати към Турция и само чакаха да си ги приберат със земята. Затова направиха новините."
Това не знам как би се отразило на плановете ни на по-високи нива...
"Знаеш ли защо ги направиха тия новини на турски? За да почнат да гледат българска телевизия ония долу от Кърджалийско. Всичките им антени бяха обърнати към Турция и само чакаха да си ги приберат със земята. Затова направиха новините."
Това не знам как би се отразило на плановете ни на по-високи нива...
- renesanz
- Легендарен флуудър
да си гледат турските канали,хич не ме интересува! не вярвам някой да се е засилил да примамва турците с новини по бнт.това говори още по-зле,че има хора,които държат те да си останат в България.земята няма да я вземат,ако се опитат ще ги изколим! но новините са подигравка с народа,не бива да ги има!
“Come dance with the west wind and touch all the mountain tops,sail over the canyons and up to the stars and reach for the heavens and hope for the future,and all that we can be and not what we are”
-
Jamesmagno
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
А ти откъде знаеш как ще се опитат? Пък и за какво ти е земя, ако на нея няма хора?земята няма да я вземат,ако се опитат ще ги изколим!
- renesanz
- Легендарен флуудър
аз не знам,ти го каза това
хора има,ама са турци.като се махнат ако е рекъл Господ ще има българи на нея!
-
Jamesmagno
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
- BolgAryan
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Предвид това, че цяла България е проплакала от гнусния цигански етнос (и не само България) и от турската сган, а същевременно те гонят от сайтове и заклеймяват като изрод едва ли не, ако кажеш нещо против тях, то какво да мисли човек? Сами сме си виновни, затова те имат наглостта да са в управлението ни, да си имат новини на техен език, джамия в центъра на столицата (както и синагога, но това е друга тема
), да искат турски паметници, автономни територии, да отричат клането в Батак и прочее... Мисля, че проявата на дискриминация всъщност не е нещо лошо, а просто един нормален инстинкт за самосъхранение. Аз живея в България и съм българин по кръв - аз искам да виждам бели хора тук, не забрадени уроди, да слушам моя език и да гледам паметници на българските легендарни личности. И затова, че съм родолюбец сега ще се изнамери някой да ми каже, че съм расист/нацист... И по този начин ще защити тези, които той също ненавижда или дори мрази.
- phoebe
- Легендарен флуудър
- Специалност: арабистика
- Курс: завършил
Не бъркай религията с етноса
И омраза е прекалено силно дума, но неприязъм би била напълно подходяща.
medicate, medicate
- BolgAryan
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Ъ... къде според теб ги обърках? Омразата не е силна дума, а силно чувство. И дори гений като Ботев е казал "...силно да любят и мразят..." - чувството ти към нещо/някого може само то/той да го породи такова, каквото е у теб, предвид, че ти си нормален човек.phoebe написа:Не бъркай религията с етноса![]()
- phoebe
- Легендарен флуудър
Ами каза 
, което директно слага под тоя общ знаменател много голяма част от мюсюлманските жени и някои по-канонични християнки. Надявам се знаеш, че циганите не са мюсюлмани, и че не само турците (примерно) не са арабизабрадени уроди
medicate, medicate
- BolgAryan
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Ти на глупав ли се правиш? Няма защо да се надявам да знаеш, че наричам турците и циганите уроди, защото не е тайна, че при тях (и евреите) има голям процент генетични увреждания. И като говоря конкретно за България визирам не "някои по-канонични християнки". Знам отлично произхода, религията и прочее на цигани, турци, араби, индо-европейци, семити и прочее. Това е толкова глупаво да ти го говоря, колкото да ти казвам, че в Иран не са араби, нищо, че са мюсюлмани. Дори не съм и говорил за араби, но явно искаш по доста тъп начин, гледайки написаното, да се правиш на интересен.phoebe написа:Ами каза, което директно слага под тоя общ знаменател много голяма част от мюсюлманските жени и някои по-канонични християнки. Надявам се знаеш, че циганите не са мюсюлмани, и че не само турците (примерно) не са арабизабрадени уроди
- phoebe
- Легендарен флуудър
Сподели информация за тези генетични увреждания, че ми стана интересно.
medicate, medicate
- BolgAryan
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Бързо смени темата.phoebe написа:Сподели информация за тези генетични увреждания, че ми стана интересно.
Та ще ми споделиш все пак какво целиш? Да ти споделя ли и какво пиша в момента? Или просто да ти кажа, че рангът ти е подходящ...
- phoebe
- Легендарен флуудър
Аз се направих на интересен, като се заядох и не целях нищо конкретно.
Заинтересуван съм от някаква информация, за съответните генетични увреждания
Заинтересуван съм от някаква информация, за съответните генетични увреждания
medicate, medicate