Иначе картосхемите не ни ги връщат, така че не си ги пазим
ТУРИЗЪМ ;)
-
castelo
- Флъдзила
- Специалност: Туризъм
Re: ТУРИЗЪМ ;)
Чайковски, що мислиш, че картосхемите са нямали позла бе?
Може да не са ни писали оценки на тях, ама все пак създават някакво впечатление за работата на студента, а това има значение при оценяването на изпита, особено, ако оценката ти се колебае
Не съм сигурен дали имахме краен срок или ги предавахме на самия изпит, но си мисля, че е по-вероятно първото. Патарчанов не ви ли каза?
Можеш да избуташ някого да завърши университет, но не и да го накараш да мисли!

ГГФ: Господи, Готин Факултет

- RuseF
- Пишеща машина
- Обратна връзка:
Веднага ще се аргументирам,уважаеми (: .
Картосхемите,както и цялото ОСИГ е пълен ......!! Започваме от картосхемите,които не могат да създадат впечатление за 80 души група, при все че асистента не си отбелязва и ги трупа на копчина,които после предава на чистачките да обезвредят. Бил съм свидетел на такава вандалщина,като даже помолих да ми дадат някой друга хубава папка и джобчета.Относно впечатлението..колегата,който се справи най-добре и не го върнаха така и не го оцениха после подобаващо (май единствения невърнат..ама к'ъв праз,а?!)
За преводите и изпита не ми се коментира-всичко е ташак и пародия!!! А при чужденците - рушвети.Толкоз.
Картосхемите,както и цялото ОСИГ е пълен ......!! Започваме от картосхемите,които не могат да създадат впечатление за 80 души група, при все че асистента не си отбелязва и ги трупа на копчина,които после предава на чистачките да обезвредят. Бил съм свидетел на такава вандалщина,като даже помолих да ми дадат някой друга хубава папка и джобчета.Относно впечатлението..колегата,който се справи най-добре и не го върнаха така и не го оцениха после подобаващо (май единствения невърнат..ама к'ъв праз,а?!)
Напред! Народността не пада,там гдето знаньето живей!
днес за 1 път ходих на лекция по Философия при Валери Динев! Ей тоя човек как ми повдигна настроението , супер много ме изкефи как говори и зарежда с положителна енергия и е някаф такъв весел
АКо знаех щях да идвам и преди . . .
И аз му казах,че мин година имах философия и тн . . и той ми вика " Авее я ела другия път/др седм= изпитът/ с 3 книжки / по принцип май са 7 ако не се лъжа/ да ти напиша една шестица

И аз му казах,че мин година имах философия и тн . . и той ми вика " Авее я ела другия път/др седм= изпитът/ с 3 книжки / по принцип май са 7 ако не се лъжа/ да ти напиша една шестица
You're one in a million
You're once in a lifetime
-
castelo
- Флъдзила
Случааайно ако се мерне някой от третокурсниците, може ли да каже тежат ли много тестът и курсовата по Право върху крайната оценка? А самият изпит кофти ли е? 

нааааааааааай -после направих последната картааа по ОСИг

You're one in a million
-
castelo
- Флъдзила
Нашите новаци и те с това се мъчат 

дааааа няма такова чаканееееееееее от 11 чак в 3 си дадох картите и не бях последна
не вярвах,че един по един ще преглежда на всички
и пишеше някви оценки на всеки/аз мойта не успях да я разбера/ 
You're one in a million
- sientelo
- Легендарен флуудър
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Брех, като гледам при вас сесийното време тече с пълна сила, пък аз от понеделник се присъединявам към вашия екип, само дето тогава тепърва ще почвам да уча
Всичко по реда си
първо лекцийки и после сесия
Като птичка в небесата 
имам 6 по философия на 'тежкия изпит' днес;)
sientelo-добре дошла:)))))))
sientelo-добре дошла:)))))))
You're one in a million
- Jody
- Пишете, о, братя
- Курс: четвърти
Предвид създалата се стагнационна обстановка във връзка с предстоящия изключително сложен и многоаспектово диференциран по същността на научното си съдържание изпит по право трябва да бъдат мобилизирани всички средства като същевременно с това да бъде осъществена строго положителна тенденция на оптимизация на мисловните процеси на базата, на които да бъдат постигнати поставените цели.
А що се отнася до изпита по ОСИГ основните мотиви на бъдещите лица, навярно подложени на същинска гавра (не всички разбира се, по обективно съществуващи причини), трябва да бъдат насочени към избора и закупуването на кулинарни изкушения от типа на македонска наденица, бахур по сръбски, татарско (лиарско) кюфте, сух шпек Перелик. При реализацията на по-горе приложената маркетингова стратегия насочена към осъществавянето на определените цели и задачи, чийто резултат се изразява в получаването на що-годе читава оценка, основният проблем е свързан с това, че предложения кулинарен асортимент ще бъде достатъчен за задоволяване основните физиологични потребности (в случая хранене) еднократно (закуска).
А що се отнася до изпита по ОСИГ основните мотиви на бъдещите лица, навярно подложени на същинска гавра (не всички разбира се, по обективно съществуващи причини), трябва да бъдат насочени към избора и закупуването на кулинарни изкушения от типа на македонска наденица, бахур по сръбски, татарско (лиарско) кюфте, сух шпек Перелик. При реализацията на по-горе приложената маркетингова стратегия насочена към осъществавянето на определените цели и задачи, чийто резултат се изразява в получаването на що-годе читава оценка, основният проблем е свързан с това, че предложения кулинарен асортимент ще бъде достатъчен за задоволяване основните физиологични потребности (в случая хранене) еднократно (закуска).
- marrylin
- Да живей словото
- Специалност: туризъм
Jody написа:...
Колега, нещо да не ти е лошо?
Като стана дума за ОСИГ - Бояджиев беше толкова мил на последната лекция!...
ГГФ и доц. Пенин!!! 
лелеле колега кви са тея слова от теб
аааа вверно на последната наистина учудващо Бояджиев бешпе мн мил и загрижен и само поватяряше отново и отново хаха кво му беше станало.. жалко ,4е не успях да седя докрая заради Патарчанов...

аааа вверно на последната наистина учудващо Бояджиев бешпе мн мил и загрижен и само поватяряше отново и отново хаха кво му беше станало.. жалко ,4е не успях да седя докрая заради Патарчанов...
You're one in a million
- macrobiotic
- В началото бе словото
Колега,вие откачихте(май сте гладен),вместо да черпите,че се освободихте по повечето предмети и ви остават само два изпита!!! 
На Бояджиев наистина му беше станало нещо оня ден.Дали не му е станало мъчно, че няма да ни вижда цели три седмици или му стана гузно,че цял семестър ни караше да се чувстваме най-големите глупаци на света,неграмотни и нискообразовани?
И накрая:"вие сте много по-добре от студентите,които бяхме ние навремето","не слушайте тези,които ви казват,че сте глупави-не е така".Шаш и паника просто!В тоя университет май нищо не бива да ни учудва... 
На Бояджиев наистина му беше станало нещо оня ден.Дали не му е станало мъчно, че няма да ни вижда цели три седмици или му стана гузно,че цял семестър ни караше да се чувстваме най-големите глупаци на света,неграмотни и нискообразовани?
Dum spiro, spero
-
castelo
- Флъдзила
Така си е хаха. И на нас цял семестър ни обясняваше какви сме нехранимайквоци, колко сме маааалки мъънички, че въобще не е доволен от дисциплината и т.н. А на практиката в Ловеч си поговорихме малко и като разбра колко изпити имаме, щеше шапка да ни свали и каза, че те са имали по-малко навремето.
Абе момчетата ви не идват ли на лекции? Онзи ден като се преместихте от 245Б в 245А, а ние обратното, само момичета видях
Абе момчетата ви не идват ли на лекции? Онзи ден като се преместихте от 245Б в 245А, а ние обратното, само момичета видях

- marrylin
- Да живей словото
- Специалност: туризъм
castelo написа:Абе момчетата ви не идват ли на лекции? Онзи ден като се преместихте от 245Б в 245А, а ние обратното, само момичета видях
Идват по принцип. Зависи ти какво си гледал.
ГГФ и доц. Пенин!!!