ФЖМК - легендата продължава
Модератор: Шепот
Re: ФЖМК - легендата продължава
За ИБЖ - най-интересно ми беше в библиотеката с вестниците. Наистина беше приятно и това компенсира скуката по лекциите.
- Шепот
- Стенограф
- Специалност: Книгоиздаване
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Тъй, един урок да ми е по-ясен от цялата бъркотевина и ... :/
Става въпрос за Европейската интеграция. Имаме следният въпрос към нея: "Конкуренцията на ЕС със Съвета за икономическа взаимопомощ и ЕФТА". На лекцията Кирилов не каза почти нищо. По този въпрос от учебника ли се учи?
Дано не, защото от глава 10 ми липсват последните страници, благодарение на скъпата жена от ксерокса.
Става въпрос за Европейската интеграция. Имаме следният въпрос към нея: "Конкуренцията на ЕС със Съвета за икономическа взаимопомощ и ЕФТА". На лекцията Кирилов не каза почти нищо. По този въпрос от учебника ли се учи?
Дано не, защото от глава 10 ми липсват последните страници, благодарение на скъпата жена от ксерокса.
~ Кътчето ~
- DaNce_
- Пишеща машина
- Курс: втори
- Обратна връзка:
Искам да споделя, че днес ходих при доц. Здравка Константинова, за да си предам курсовата работа и се държа много мило, разбрано и приятелски за разлика от вкисените лелички, които срещаме, когато искаме да си някакъв извадим документ от факултета или да си ксерокопираме нещо, което след половин часово чакане, става златно...да не говорим пък за служителките в Народната библиотека, а защо не и в Университетската...
Евала й правя.
Евала й правя.
- rueva
- Пишеща машина
- Курс: четвърти
Според мен ЗК е готина, поне досега лично не ме е подразнила с нищо
Предметът не ми е интересен и смятам, че не трябва да го уча. Полезен? Да, доколкото успях да изградя някаква обща картина за миналото на бг журналистиката, но да помня дати и конкретни факти... не, мерси.
Книгоиздаване утре от колко часа имаме изпит?
Книгоиздаване утре от колко часа имаме изпит?
zdraveite,
a imate li predstava dali na saita niakoi shte sloji datite za izpiti, zashtoto kato otdelia 1-2 chasa da otida do FJMK obiknovenno nikoi ne namiram
i na saita bi bilo mnogo polezno
a imate li predstava dali na saita niakoi shte sloji datite za izpiti, zashtoto kato otdelia 1-2 chasa da otida do FJMK obiknovenno nikoi ne namiram
i na saita bi bilo mnogo polezno
- DaNce_
- Пишеща машина
- Обратна връзка:
Не е нужно да намираш никой, датите са вече на таблото. За сайта...незнам дали ще ги има. Да се изкажат запознати.
Да, точно това имах предвид и аз..rueva написа: Полезен? Да, доколкото успях да изградя някаква обща картина за миналото на бг журналистиката, но да помня дати и конкретни факти... не, мерси.
you have to keep
breaking your heart
until it opens
breaking your heart
until it opens
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
...Наредете се на опашка.
Жалко, че не познавате дядо Бойко, който беше на ксерокса преди тая. Винаги усмихнат, коректен и като ни видеше на групи в сесийно време, все ни питаше по какво имаме изпит и казваше, че ще стиска палци и няма начин да не изкараме. И после ни питаше как е минало. Страшно готин човек и много рядко се случваше да обърка нещо. Най-странното е, че създаваше впечатление, че работи ужасно бавно, а всъщност беше удивително експедитивен, особено около сесиите.
Спомени, спомени...
(стискам ви палци за днес и дори ви издавам една своя "малка тайна": ей това действа много надъхващо преди изпити, поне за мене: http://www.youtube.com/watch?v=m6tHDlAG ... re=related Слуша се на макс).
Жалко, че не познавате дядо Бойко, който беше на ксерокса преди тая. Винаги усмихнат, коректен и като ни видеше на групи в сесийно време, все ни питаше по какво имаме изпит и казваше, че ще стиска палци и няма начин да не изкараме. И после ни питаше как е минало. Страшно готин човек и много рядко се случваше да обърка нещо. Най-странното е, че създаваше впечатление, че работи ужасно бавно, а всъщност беше удивително експедитивен, особено около сесиите.
Спомени, спомени...
(стискам ви палци за днес и дори ви издавам една своя "малка тайна": ей това действа много надъхващо преди изпити, поне за мене: http://www.youtube.com/watch?v=m6tHDlAG ... re=related Слуша се на макс).
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
една дума : ЗЛЕ!
you have to keep
breaking your heart
until it opens
breaking your heart
until it opens
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Видях и аз, че всички излизахте доста изчервени... какво толкова са ви направили? Какво чак толкова гадно даде?
И всеки разправяше: "Ъ, ми писах, 'ма к'во ли писах и аз...".
Впрочем, радвам се, че най-сетне се мернахме и се познахме, макар и в такъв тежък за теб момент.
И всеки разправяше: "Ъ, ми писах, 'ма к'во ли писах и аз...".
Впрочем, радвам се, че най-сетне се мернахме и се познахме, макар и в такъв тежък за теб момент.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
- rueva
- Пишеща машина
- Курс: четвърти
Боже, да не си чула мен аьхахьхаТърговецът на кристал написа:И всеки разправяше: "Ъ, ми писах, 'ма к'во ли писах и аз...".
и аз бях с МИла, но ти бързаше и дори не си разменихме подаръциВпрочем, радвам се, че най-сетне се мернахме и се познахме, макар и в такъв тежък за теб момент
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Аз вярно, че бързах, ама Мила съм я виждала на снимки. Тебе май не съм, как да те позная. Айде, другият път, само дето вече програмата няма да ни е толкова удобна в това отношение.
Ама много се бяхте паникьосали, честно.
Ама много се бяхте паникьосали, честно.
В края на ноември
В края на ноември
- DaNce_
- Пишеща машина
- Обратна връзка:
Е...за мен не беше зле. Не очаквах нещо по-различно и мисля че се справих.
Търговец, аз бях вече във фазата на дълбокия непукизъм. Не мога да съм в истрия до 18 март, нали?
А аз тъй като се оказа, че май нищо не знам си измислях свободни съчинения. Обаче на Злати лафът ме уби... 
you have to keep
breaking your heart
until it opens
breaking your heart
until it opens