Идеалната половинка?!

Най-романтичните места и заведения в града

Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал

Заключено
Crematory
Легендарен флуудър
Специалност: френска филология
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от Crematory »

Това,че в момента идеалът ми за мъж, не е това, което бил, когато съм била на 14, е пределно ясно. От тогава са ми минали хиляди неща през главата и съм си преосмислила позициите хиляда пъти. Просто защото съм виждала какво не ми достига във всеки един от предните ми мъже.Логично е да се изменят, но има някои качества, които са постоянни .
Аватар
Sunny
От дъжд на вятър

Мнение от Sunny »

В този ред на мисли-добре,че вече са почти отживелица ранните бракове.Вероятно процента на разводите би скочил поне тройно.
Smile!
Аватар
Malizia
Постоянно присъствие

Мнение от Malizia »

runtavela написа: Идеални хора не съществуват.
Разбира се,че е така, но тук става въпрос по-скоро за "идеалната за теб"...като и това дори звучи нереално, но! Винаги имаш шанс да откриеш, човек, който чувстваш наистина напълно(или да не преувеличавам -достатъчно) подходящ за теб.Аз поне в това намирам смисъла на "идеалната половинка" :roll: Дори и да се направят малки компромиси от твоя страна,за да стане "идеалната"...
I live my life and all I know is
Follow your dream and don't let go
No one can live for me
No one can see the things I see
I walk this road no one can tell me how to be
It's my destiny
Crematory
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Crematory »

Sunny написа:В този ред на мисли-добре,че вече са почти отживелица ранните бракове.Вероятно процента на разводите би скочил поне тройно.
В този смисъл пък, много ти благодаря за милото пожелание! :evil:
Не са важни годините, важен е опитът,който човек има зад гърба си, а той не винаги се трупа с тях!За една година могат да ти се случат неща, които на други не им се случват цял живот или за 10 години! Има си приказка - не питай старило, питай патило.
Аватар
Sunny
От дъжд на вятър

Мнение от Sunny »

Не че се измъквам,но много зависи кой какво разбира под "ранен".До към 19 за мен си е глупост.От 19-24 ранен и после вече-на кой какъв му акълът! 8) Това,че си имала опит никой не ти го оспорва,но то автоматично те причислява към онази групичка на изключенията.Малко хора на твоите години са осъзнали напълно какви са,какво искат,какво могат да си позволят и защо.Да не говорим пък за преценката на последиците!А аз когато говоря не в ед.ч. визирам масата,ок?
Smile!
Аватар
Puhanka
В началото бе словото

Мнение от Puhanka »

Искам да кажа само едно във връзка с опита. Хората са казали, че по-умният не се учи толкова от собствените си грешки, колкото "краде" опит от грешките на другите! А опитът НИКОГА не е достатъчен, защото живота е кратък.

Едно голямо ЧЕСТИТО за бъдещата сватба, но във връзка с браковете мен опитът ме е научил, че в 90 % от случаите (в моя живот) те или завършват с развод или остават до старини с ежедневните кавги и обвинения... и то защо - заради децата! Искрено се надявам поне Ти да имаш късмет!

Извод: Идеалните половинки са до едно време. Всички рано или късно се променяме!
ОТ ВСЯКА СИТУАЦИЯ ИМА ИЗМЪКВАЦИЯ!!!
Аватар
STRANGER-F
От дъжд на вятър

Мнение от STRANGER-F »

Crematory написа:Малко или много ...познавате ме вече като човек. Е, развалена ли съм? Много ли ми е паднал моралът? Лоша ли съм? Изхабена ли съм за любов и за хората около мен? Бихте ли познали,че съм била с много мъже?Не бих казала. Многото ми (и в някои случаи наистина безразборни връзки, не съм ги минавала всичките през интервю преди да легна с тях) връзки по-скоро ми дадоха много ценен опит от какво да се пазя и какво да изисквам. А и ме научиха на доста за мъжете. Всъщност на никого не пожелавам това, което аз съм преживяла, за да стигна до там,че да не ми пука особено с кого съм, щом ме кара да забравям.Бяха наркотик...все едно да се друсам, само че понеже за това нямах смелост - имах мъже и секс...Много тъжна история...Що ли ви я разказвам въобще?!?
всеки е различен.ЗА мене-безразборните връзки развалят морала и човека.НА тебе няма да ти личи-разбира се-на никой човек не му е написано на челото :!: Надявам се да си си взела поука,от опита си.Но аз не одобрявам такъв живот.Не го приемай лично-говоря попринцип.
Аватар
STRANGER-F
От дъжд на вятър

Мнение от STRANGER-F »

крематори-пожелавам ти един по-добър,по-ясен,по-светъл и разбран живот.Нека от сега нататък да изживяваш всичко истински.И ,гледайки миналото-да живееш за бъдещето:)
Crematory
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Crematory »

А, чакай сега, що си мислиш,че ми е било лошо тогава :D Иначе благодаря за пожеланието :wink:
Аватар
Lord de Sword
Танцуващия с клавиатури
Обратна връзка:

Мнение от Lord de Sword »

Puhanka написа:Искам да кажа само едно във връзка с опита. Хората са казали, че по-умният не се учи толкова от собствените си грешки, колкото "краде" опит от грешките на другите! А опитът НИКОГА не е достатъчен, защото живота е кратък.

Едно голямо ЧЕСТИТО за бъдещата сватба, но във връзка с браковете мен опитът ме е научил, че в 90 % от случаите (в моя живот) те или завършват с развод или остават до старини с ежедневните кавги и обвинения... и то защо - заради децата! Искрено се надявам поне Ти да имаш късмет!

Извод: Идеалните половинки са до едно време. Всички рано или късно се променяме!
за първото съм съгласен, аз по принцип над 70% от опита в живота който имам е от хора които са го преживяли вече и просто съм ги наблюдавал и съм си извадил изводите в дадена ситуация какво трябва или не да направя. Затова и когато същото м идойде до главата обикновено съм подготвен.

Колкото до сватбата - ами ние след седмица познанство решихме да се женим :lol: но по принцип всички (почти) ни казват, че такива сватби и връзки обикновено са най-здрави и продължителни, дано и нашата да е така:)
Българино, помни своя род и родина!
---><---
Honor is my Life,
Honor is my Duty,
Honor is my Destiny,
For and with my Honor shall I die...
---><---
Тя не знае какво знае, но го знае по-добре от мен
Женен за жена с естествен силикон - 22.09.05
Аватар
STRANGER-F
От дъжд на вятър

Мнение от STRANGER-F »

Crematory написа:А, чакай сега, що си мислиш,че ми е било лошо тогава :D Иначе благодаря за пожеланието :wink:
от всичко,което написа,останах с впечатлението,че не ти е приятно да си спомняш за това.Затова и останах с това впечатление.Сори,ако бъркам,не е било нарочно :)
Аватар
Himera
Летописец Виртуоз
Обратна връзка:

Мнение от Himera »

Идеалната половинка обича сладко... :lol: Всъщност, сега като се замисля, идеалната половинка не трябва да идеална :)
Човек трябва да бъде отговорен за действията си
Аватар
Lord de Sword
Танцуващия с клавиатури
Обратна връзка:

Himera написа:Идеалната половинка обича сладко... :lol: Всъщност, сега като се замисля, идеалната половинка не трябва да идеална :)
мхм, иначе няма да има за какво да се дразните от време на време, а без дрязги - ам иидилията писва все някога;)
---><---
Honor is my Life,
Honor is my Duty,
Honor is my Destiny,
---><---
Аватар
Vintersorg
Легендарен флуудър
Специалност: Връзки с обществеността/ Политически мениджмънт
Обратна връзка:

Мнение от Vintersorg »

Himera написа:Идеалната половинка обича сладко... :lol: Всъщност, сега като се замисля, идеалната половинка не трябва да идеална :)

Ооооооооо, веднага се броя за идеална половинка тогава!
Обичам сладко, пък и хич не съм идеален! Какво по идеално от това,хахаха... :twisted: :twisted: :twisted:
Аватар
Lord de Sword
Танцуващия с клавиатури
Обратна връзка:

Vintersorg написа:

Ооооооооо, веднага се броя за идеална половинка тогава!
Обичам сладко, пък и хич не съм идеален! Какво по идеално от това,хахаха... :twisted: :twisted: :twisted:
Крематори сега е на ксерокса, но поръча да ти кажа от нейно име, че си позакъснял, поне що се отнася до химера;)
---><---
Honor is my Life,
Honor is my Duty,
Honor is my Destiny,
---><---
Заключено

Обратно към “Любов, романтика...”