КСК 2008 - САМО история
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
- Raya_Alexandra
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Re: КСК 2008 - САМО история
^^ Извод: Слушкайте батко си Joker. 
"... и го заля закъснялото прозрение, че животът е по-безкраен от смъртта."
And it's not my last life at all...
And it's not my last life at all...
Ето, накрая и извода си написа. Всичко както трябва! 
-
night_lover
- В началото бе словото
Ам аз съм решил да кандидатствам с история за Политология, социология, публична администрация, право (ако не се лъжа тази година май е само изпит по история) PR.
BTW някой може ли да ми каже кога има нещо като курсове относно тва ква специалност искаш да влезнеш в СУ?
BTW някой може ли да ми каже кога има нещо като курсове относно тва ква специалност искаш да влезнеш в СУ?
Изпитът по история е един за Университета и не зависи от специалностите, за които кандидатстваш. Курсове има през годината и ускорени през коледната и великденската ваканция. Има ги в коридора на ИФ. 
- Anor``
- В началото бе словото
night_lover написа: право (ако не се лъжа тази година май е само изпит по история)
Ако ти не се лъжеш, значи аз сериозно съм се излъгала.. От къде я имаш тази информация ? И за PR не е ли само изпит по литература..
Последно промяна от Anor`` на 13 Яну 2008, 23:34, променено общо 1 път.
"Най-силното страдание се поражда от удължаване на най-сладкото желание"
-
night_lover
- В началото бе словото
поне така разбрах, но не съм сигурен! Ако бях, то едва ли щях да питам. 
Епа щом някои могат да разберат 15- те теми по история, ние как можем да се осветлим относно тях.
Слабите обичат порядъка, силните владеят хаоса.
night_lover,то в сайта на СУ си пише всичко.За политология наистина държиш изпит само по история.Предимството там ти е ,че оценката от изпита по история ти се умножава по 3...значи ако се стегнеш по история,ще влезеш политология,но относно правото-литература и история,иначе щеше да е много лесно 
Това ли е конспекта: http://www.clio.uni-sofia.bg/BG/prog2006.html или отново ще подлежи на промяна?
ПП. Първите теми от средновековие ми се струват доста "орязани", сякаш предимно Възраждане и Нова българска история има?
ПП. Първите теми от средновековие ми се струват доста "орязани", сякаш предимно Възраждане и Нова българска история има?
Това е програмата и в нейните рамки се формулират конкретните теми. Навсякъде има дупки...
Абе тая програма не е нищо...никаква информация.Все едно да ти кажат учи науката история,пък на изпита ще ти се падне едно''късче''от нея.Въобще цялата работа е да им ходиш на уроците,та да знаеш темите-в БГ образованието не е достъпно за всички това си е 
А на практика,не е ли точно така?^KeN^ написа:Все едно да ти кажат учи науката история,пък на изпита ще ти се падне едно''късче''от нея.
Понятие си нямаш колко различно нещо е науката история от тази мижава програмка! 
Еми ти и като знаеш темите пак ти се пада късче от всичко. Може да си научил една тема и тя да се падне. Може да научиш 15 теми и да ти се падне, тема която не си учил.^KeN^ написа:Абе тая програма не е нищо...никаква информация.Все едно да ти кажат учи науката история,пък на изпита ще ти се падне едно''късче''от нея.Въобще цялата работа е да им ходиш на уроците,та да знаеш темите-в БГ образованието не е достъпно за всички това си е
Е да, но не всеки би станал историк и би се занимавал професионално с това.Joker написа:Понятие си нямаш колко различно нещо е науката история от тази мижава програмка!
-
night_lover
- В началото бе словото
благодаря за инфото
BTW успех на всички!
BTW успех на всички!