Политология:
07.02 и 08.02
Междувременно изпитът по ОИТ - 9:00 часа - 272 аудитория
Модератор: MidwinterSun

Спокойно, Узунов е готин и знае как да се разсейва, само не прекалявайте, ако ви сложи през ред и през място, чак тогава може да ви позатрудни, но курса ви е голям, така че бъдете тихи и всичко е възможно...HeyGod написа: Междувременно изпитът по ОИТ - 9:00 часа - 272 аудиторияУзунов специално каза "Не се радвайте,че залата е голяма и ще преписвате - разстоянията от колегите ви ще са огромни" след като завърши с онази лукава усмивка.
Копирайте линка ръчно в браузърите си, че има кирилица в него и форума не го разпознава...пикси написа:Само за справка, не съм го гледаяла подробно, но тук
http://www.law.uni-sofia.bg/GS/IVI/Прав ... чение.aspx
има инфо за януарската сесия за право, задочно. Може да има нещо ново или нещо, което да е важно и да е обявено днес.
За първи курс задочно - всичко си е така.
Аз не отричам,че е готин и сигурно има доза майтап в това,което каза,но не виждам какъв ще е тоя пищов с тея диаграми,схеми и т.н. ,нито пък как ще прецена кой колега знае най-много.Berserker написа:Спокойно, Узунов е готин и знае как да се разсейва, само не прекалявайте, ако ви сложи през ред и през място, чак тогава може да ви позатрудни, но курса ви е голям, така че бъдете тихи и всичко е възможно...HeyGod написа: Междувременно изпитът по ОИТ - 9:00 часа - 272 аудиторияУзунов специално каза "Не се радвайте,че залата е голяма и ще преписвате - разстоянията от колегите ви ще са огромни" след като завърши с онази лукава усмивка.

Ако има колегинаблизо, те знаят един въпрос, ти знаеш друг, трети знае трети и т.н., при нас комуникацията беше свободна, но бяхме в 292, и бяхме насядали на всеки ред, ако сте през ред не става... а колкото до пищови, има си начини, ама ако ти е интересно пиши на ЛС...HeyGod написа: Аз не отричам,че е готин и сигурно има доза майтап в това,което каза,но не виждам какъв ще е тоя пищов с тея диаграми,схеми и т.н. ,нито пък как ще прецена кой колега знае най-много.![]()
Така де ... ще се спасявам сам май
Повече ме притеснява ОТП,но колегата Инспектор ме успокои.
Изпревари ме.dimage написа:ППУ - 19 февруари 11 часа в 272