600 са

и какво имаш предвид под това как ни ги преподават? Не знам колко начина има, но ние си имаме отделна лекция за канджи. За сега сме взели около 150 или повече

не ме питай тъй като им изгубих броя. Лектора - Петкова сенсее е много добра и се старае да ни натъпче с колкото се може повече знания
За жалост нямаме етимология на йероглифите

а това според мен е една от най - чаровните страни на йероглифите. Слава Богу един от преподавателите ни от време на време ни разказва за някои по интересни канджи. Тази седмица следва контролно с текуща оценка - правим такива на 5/6 урока и са добър начин за проверка на знания и ала бала. Пък и те карат да си седнеш на задника и да почетеш малко повече от обикновено. Не знам какво друго да ти кажа за обучението ни, тъй като нямам база за сравнение и изобщо си нямам и на идея как е в другите университети.
Имаме нещо като практически японски при японец - Комада сенсее. Също така и лекции на български за Япония.
Имаме около 14 астрономически часа японски седмично....мисля, че толкова преброих. НАдявам се и други колеги ще се включат и ще допълнят, тъй като аз съм леко субективна

При вас как е ?