Дилемата

Най-романтичните места и заведения в града

Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал

Е?

Гаджето
24
38%
Приятелите
28
44%
Не мога да избера
11
17%

Общо гласове: 63

Аватар
^PrincessA^
Легендарен флуудър
Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
Курс: завършил
Обратна връзка:

Re: Дилемата

Мнение от ^PrincessA^ »

hypnosssa написа:преди това беше най-обикновено гадже...
Еба*и, "най-обикновено гадже"! :shock: Най-обикновен потник! Какво значи за вас някой да ви е гадже, бе хора?! :?
Изображение

"It's better to burn out than to fade away." (Kurt Cobain)
Аватар
hypnosssa
Плиний Стари

Мнение от hypnosssa »

Ми точно най-обикновено гадже.Ходим пп кафенца,ходим у тях/нас, държим се за ръчичка,целувки,прегръдки.Това разбирам аз под "обикновено".Необикновено става,когато го допуснеш толкова близо до себе си,че му позволиш да види и най-нелицеприятните страни от твоята личност, а.к.а. да си станете и приятели,освен другото.

П.С.: В предния ми пост думата "обикновено" беше използвана метафорично.However.
ИзображениеИзображениеИзображение
Аватар
^PrincessA^
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от ^PrincessA^ »

hypnosssa написа:Ми точно най-обикновено гадже.Ходим пп кафенца,ходим у тях/нас, държим се за ръчичка,целувки,прегръдки.Това разбирам аз под "обикновено".
Аз точно това не мога да разбера...в смисъл какво правите с човек, с когото само това ви свързва...Не питам тебе конкретно, по принцип... :roll:
Изображение

Аватар
renesanz
Легендарен флуудър

Мнение от renesanz »

^PrincessA^ написа:
hypnosssa написа:Ми точно най-обикновено гадже.Ходим пп кафенца,ходим у тях/нас, държим се за ръчичка,целувки,прегръдки.Това разбирам аз под "обикновено".
Аз точно това не мога да разбера...в смисъл какво правите с човек, с когото само това ви свързва...Не питам тебе конкретно, по принцип... :roll:
секс.... :lol: това е просто занимавка. няма цял живот да чакам да се появи "принца". когато обикнеш човека вече има много по-важни неща,които ви свързват.
“Come dance with the west wind and touch all the mountain tops,sail over the canyons and up to the stars and reach for the heavens and hope for the future,and all that we can be and not what we are”

De tantos desejos aflitos...
Аватар
hypnosssa
Плиний Стари

Мнение от hypnosssa »

Ами аз лично предполагам,че на тази фаза спират хората,които не търсят задълбочаване,а просто ту мейк фън.Защото с преминаването на следващата фаза започват разправиите,терзанията и разочарованията.Е,аз лично съм избрала втория вариант,защото мисля,че предимствата от това да си имаш някой "специален",който винаги да е до теб и най-вече да те обича,както и ти него са много повече от горепосочените караници и спорове.
ИзображениеИзображениеИзображение
Аватар
^PrincessA^
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от ^PrincessA^ »

Всъщност ей това винаги ми е било интересно- кой какво разбира под тази дума "гадже", "партньор" или който както му вика...Има ли фази на понятието и подпонятия? :)
Изображение

Jamesmagno
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Jamesmagno »

Пущай тема, става :)
Аватар
^PrincessA^
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от ^PrincessA^ »

Мразя да пускам теми, ако искаш- давай ти :wink:
Изображение

Jamesmagno
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Jamesmagno »

coolman
Драскач
Обратна връзка:

Мнение от coolman »

Kristo написа:Социалната среда ни дава приятели, а егоцентризма - гажета... демек човешката психика е настроена така, че да търси близки хора, приятели, общество... в гена ни е... докат любовта не е въпрос на психика и човек си избира партньора не по задължение, а от ... (не ме убивайте) скука...
Ааа, не. Има много изписано за връзката между "гените" и "любовта". Точно в момента не мога да си спомня много :oops: Но всичко се върти около това, че природатата се е подсигурила, за продължението на вида. В чисто биологично-животинския смисъл на думата. Макар и може би не "любов" е точното понятие тук. Природата е подсигурила екзистенциалния минимум, а ние сме се доразвили малко :) И моля те, моля те, моля те, не свързвай любовта със скуката. Там понятието е друго - бройкане.
hypnosssa написа:Ходим по кафенца,ходим у тях/нас, държим се за ръчичка,целувки,прегръдки.Това разбирам аз под "обикновено".
Пак е обяснявано по "научен" начин - за да осигури продължаването на вида "човек" природата е заложила в мъжкото съзнание да търси възможно най-много начини/възможности да оплоди женска. А за да осигури качественото продължаване на вида, е направила "женските" толкова "взискателни". 8)

Иначе това за егоизма и любовта е интересно ... струва си да се помисли ... макар, че то е по-скоро на някакво много подсъзнателно ниво.

едит: Яко оффтопик :?
Мартин Сирашки, полу-завършил Политология

2010 - AIESEC is finally coming to SU!

http://www.the-faculty.org - Сайт на ФСС на ФФ

"Just suppose that the shaping and molding of destiny is in fact your destiny..."
Аватар
Kristo
Легендарен флуудър
Специалност: Експертология и Специалистика
Курс: първи
Обратна връзка:

Мнение от Kristo »

coolman написа:Ааа, не. Има много изписано за връзката между "гените" и "любовта". Точно в момента не мога да си спомня много :oops: Но всичко се върти около това, че природатата се е подсигурила, за продължението на вида. В чисто биологично-животинския смисъл на думата. Макар и може би не "любов" е точното понятие тук. Природата е подсигурила екзистенциалния минимум, а ние сме се доразвили малко :) И моля те, моля те, моля те, не свързвай любовта със скуката. Там понятието е друго - бройкане.
Виж ся - "дамгосването" на женската, не ми е в главата точно в тази тема... ти говориш за секс и нуждата от производство... за което съм съгласен, но ми е интересно да си припомниш изписаното, защото ще ми е интересно да науча за него....

Любовта не е скука, тя се прави, когато ти е скучно... има разлика...
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
coolman
Драскач
Обратна връзка:

Мнение от coolman »

Kristo написа:Виж ся - "дамгосването" на женската, не ми е в главата точно в тази тема... ти говориш за секс и нуждата от производство... за което съм съгласен, но ми е интересно да си припомниш изписаното, защото ще ми е интересно да науча за него....
Да, разбрах горе-долу какво имаш предвид. Точно това имах предвид с
coolman написа:Природата е подсигурила екзистенциалния минимум, а ние сме се доразвили малко :)
Иначе ... спомням си едно заглавие - нещо от сорта на "Войната за вдигнатия капак на тоалетната чиния". Не някаква тухла, авторите са американци (не помня имената, ама пусни един Гуугъл) и е написана доста четивно. Ще си помисля и за някакви други и като се сетя ще пиша.
Мартин Сирашки, полу-завършил Политология

2010 - AIESEC is finally coming to SU!

http://www.the-faculty.org - Сайт на ФСС на ФФ

"Just suppose that the shaping and molding of destiny is in fact your destiny..."
Аватар
Boromir
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Boromir »

Ето ви една шотландска гледна точка. 8) Май от Били Конъли - "Жените имат нужда да се чувстват обичани, за да правят секс. Мъжете имат нужда да правят секс, за да се чувстват обичани... ...чудя се как изобшо сме отлепили в началото..."

Не е много по темата... а може и да е, де да знам :albino:
Изображение
Аватар
Tripio
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Tripio »

и аз съм го чувал тва, малко префразирано обаче: "жените заради любовта са готови да правят секс. мъжете заради секса са готови да обичат"

в общия случай има няква истина в тоя лаф :roll:
AVATEK - Студио за разработка и поддръжка на уебсайтове
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.

http://avatek.bg
Аватар
^PrincessA^
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от ^PrincessA^ »

Двете неща са съвсем отделни :wink:
Изображение

Публикувай отговор

Обратно към “Любов, романтика...”