ЕТНОЛОГИЯ

Подфорум към Историческия факултет

Модератор: sientelo

Заключено
Аватар
MARRISSA
От дъжд на вятър
Курс: втори

Re: ЕТНОЛОГИЯ

Мнение от MARRISSA »

Абе ние не се коркаме много много, ама Слънце нали видя колко купони изпуснахме тези 2 дни, заради тези изпити и това четене, и нашия "учебен уикенд" ахахахаха. Ама така е като София остана в малцинство пред "all the rest" по време на избиране на датите за изпитите .... :roll: :roll: :roll: Ех, защо и аз си нямам село :tongue:
Последно промяна от MARRISSA на 12 Яну 2008, 14:49, променено общо 1 път.
Ти виждаш нещата и питаш "Защо?", аз мечтая за неща, които никога не са били и питам "ЗАЩО НЕ?"

http://www.myspace.com/thesurfrider_ibiza
smeshko
Паисий

Мнение от smeshko »

Ех ... Слънце , Слънце... тъпо се получи ама няма как .. :) Бива ли да са такива вашите колеги... .. еми явно бива всъщност де... и все пак поне май верно ще изкараме учебен и неалкохолен уикенд , което си е абсолютно разхищение , но няма какво да се прави... :( Мрън ! ;) Айде наистина успех на всички на изпитите им във вторник пък после ще ходим да го поливаме :)
In vino verittas
Аватар
MARRISSA
От дъжд на вятър

Мнение от MARRISSA »

ООооо, после каква ще е лудница след изпита по диалектология :mrgreen: :mrgreen: . Нямам търпение вече да дойде сряда- David ние идвамеее yeahh :hello1: :hello1: :wav:
Ти виждаш нещата и питаш "Защо?", аз мечтая за неща, които никога не са били и питам "ЗАЩО НЕ?"

smeshko
Паисий

Мнение от smeshko »

Късмет и успех на всички утре :) Нека силата бъде с нас ;)
In vino verittas
Аватар
orion_elira
Да живей словото
Специалност: Етнология
Курс: трети

Мнение от orion_elira »

За несериозниците като мене дето не си дадоха зор да учат живота днес е повече прееееекрааасен :drunken: :twisted: :hello1:
поздрав: орк. Кристали - Студентски живот :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
:wav:
"Винаги ще вярвам, че светът е прекрасен и хората са добри по природа. Ако това ме прави непригоден, добре! Предпочитам цял живот да бъда посредствен, отколкото да приема нечия жалка реалност."
Аватар
etnolojka:)
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от etnolojka:) »

оооооо и аз директно се присъединиявам към несериозниците :oops: :lol: :lol: пък да видим утре резултата :P
Не си давай много зор,най-хубавите работи се случват,
когато най-малко ги очакваш!При мен има чар и красота,при мен има сила и изражение,не мисля логично,а динамично,живея живота така както ми харесва,живея за удоволствието,защото съм направена от него!
smeshko
Паисий

Мнение от smeshko »

АХАХ утре, ако искате може информация от кухнята преди да сте видели още ;) Бъзикам се де... ще чакам после да се похвалите ... и най-вече ти Слънце :* Късмет и успех и дано не сте от тия за цвят ;)
In vino verittas
Аватар
MARRISSA
От дъжд на вятър

Мнение от MARRISSA »

Ахаха е аз не мисля, че се прецаках като учих, защото сега поне имам знания и нови доводи за спор :twisted: иначе дано всички имаме успех и мерси Слънце, че няма да надничаш при листа с резултатите :lol:

Аватар
MARRISSA
От дъжд на вятър

Мнение от MARRISSA »

Е колеги доволни ли сте от оценките си по диалектология? Аз лично по-доволна не мога и да бъда, затова отпразнувах 6-цата подобаващо - на парти на David Vendetta, което беше уникалнооооо якоооооо :hello1: :hello1: :hello1: :happy6: :happy6:

Аватар
daisyto
От дъжд на вятър

Мнение от daisyto »

И ние сме доволни :bounce:

И айде - честито, че вече официално сме в сесия, по този повод ще се напия довечера :headbang: :headbang: И заради етнолозите, разбира се :occasion5: :smilebox: :thumbup:
Не от висотата, от низостта ми се гади.
Аватар
orion_elira
Да живей словото

Мнение от orion_elira »

хахах само така Марги .. спази традицията :salute: !!!! Началото и края на сесията трябва да се отбележат! :D Надявам се само в края да се напием от радост не от мъка .... :confused2:
П.П.: Аз съм спокойна на мен Дюркем и Вакарелски са ми първи приятели :lol: :toothy7: , ако ми се подмажете малко може и за вас да вкарам малко връзки :king: :lol: :lol:
"Винаги ще вярвам, че светът е прекрасен и хората са добри по природа. Ако това ме прави непригоден, добре! Предпочитам цял живот да бъда посредствен, отколкото да приема нечия жалка реалност."
Аватар
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

еееее кажи по една добра дума и за нас (пред дюркем особено) :help: :D :lol: :P оставам с впечатление, че само аз и рали не сме отпразнували резултатите от изпита по диалектология и началото на сесията- рали засрами се :D :P всъщност това, че видях цеци е достатъчна награда за мен :love4: , но няма да откажа и един шоколад "империал" примерно :P :oops: :lol: :lol:
когато най-малко ги очакваш!При мен има чар и красота,при мен има сила и изражение,не мисля логично,а динамично,живея живота така както ми харесва,живея за удоволствието,защото съм направена от него!
Аватар
orion_elira
Да живей словото

Мнение от orion_elira »

ЕЕ Ирина отчетохме се и ние все пак края на семестъра беше ПОДОБАВАЩО отбелязан ;) :notworthy: Предлагам да го превърнем в традиция.. нека ни е лошо после :lol: :lol: :lol:
А относно препоръката - за тримата глупаци винаги :mrgreen: :lol: :mrgreen:
Аватар
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

съгласна съм, с две ръце и два крака съм "за" :lol: :D пък нека ни е зле :lol: края на сесията пак сме там :wink: :D :P :occasion5: :hello1:
Аватар
orion_elira
Да живей словото

Мнение от orion_elira »

Днес следобед с Емилчо (Дюркем) си поговорихме на дълго и на широко относно неговата теория за самоубийствата, но след като не стигнахме до консенсус и се скарахме много жестоко решихме, че нашата връзка е обречена и се разделихме окончателно. За мое голямо щастие обаче Карл (Маркс) успя да намери правилните думи, с които да ме утеши...

:lol: :lol: :lol:
to be continued
Заключено

Обратно към “ИФ”