простотията в СУ (16.12.2004)
-
Brainless Pirate
- Гутенберг
Мерси за превода:)xpucmo написа:По-скоро гавра с гръцката азбука. Иначе се чете сравнително лесно, веднъж след като откриеш съотвествието между гръцките буквени съчетания и българките букви.
Иначе е нещо от вида:
μνόγο γάδνο λι μπέσε? (много гадно ли беше?)
Τόζι πιτς μαι ιζγλέζδα βσε εδνο πίσε σαμο 2κι... (Този път май изглежда все едно пише само 2ки...)
Α ι νε νι δάδε κονσπέκτ,α σάμο νιάκακαβ ταπ ουτσέμπεν πλαν... (А и не ни даде конспект,а само някакъв тъп учебен план...)
Δαι νιάκακβο ίνφο ζα ίζπιτα... (Дай някакво инфо за изпита...)
------------
ιάκα άζμπουκα,α??(яка азбука,а??
)
На въпросите - не, не беше гадно, не писа двойки. Даже едно момче блокира на изпита и нищо не каза, и вместо да го скъса, просто му даде възможност да се яви на друга дата. Писа от 4 нагоре. Учебният план вместо конспект хич не е лошо - ако забелязваш, на него има написани определенията на много неща, както и подробната му структура доста ти подсказва като ти се падне за какво да говориш.
Абе не се шашкайте от Бояджиев. Човекът е готин.
-
Martto
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
Кое е било това култово училище?a_head_aerosol написа:Osven tova ne e 4ak tolkova zle...az 4 godini sum bil v klas samo s takiva hora...ama kato kazvam samo imam v predvid SAMO...bqh edistveniq NON CHALGAR v paralelkata i edin ot 10mata va daskaloto..
a sega popadnah v grupa sus super pe4eni hora i mislq (o6te ne se poznavame vsi4ki super dobre) 4e nqma nito edin 4algar mejdu nas...a i da ima nqma zna4enie za6toto kakto kazah vsi4ki sa hora na mqsto...a pove4eto ot tqh sa ot provinciqta
i ako misli6 4e v SU e problem tova...ti ne si se mqrkal okolo NBU zna4i
a ...i opredeleno ne sa 2/3 ot vs
- a_head_aerosol
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
-
pora_koito_smurdi
predlagam da razgrani4im razli4nite vidove prostotiq - za tazi, ot koqto se vazmu6tava Gravity.Co - qsno shit happens everyday, no spored men respekt zaslujava t.nar. iztun4ena prostotiq (tova e samo uslovno nazvanie - vsu6tnost moje da bude dosta brutalna) - imam predvid prostotiq, delo na inteligentni hora, koito kogato govorqt ili vur6at prostotii go osuznavat - t.e. pravqt go s idealna cel - ot liubov kum prostotiqta. I estestveno mogat da razgrani4at prostotiqta ot serioznite ne6ta - hvala na takUvi bulgari 
-
Brainless Pirate
- Гутенберг
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Специалност: PR
- Курс: друг
- Обратна връзка:
- Лорд Носферату
- Легендарен флуудър
- Специалност: Английска филология
- Курс: четвърти
Аз на колко простотия съм се нагледал и наслушал в техникума (ТЕ Джон Атанасов - имаме си паметник ред БТК
)... Най-малкото се сдобиваш с мръсно подсъзнание.... ако не и съзнание.
Относно колегите... за музиката нямам още впечатления - един очевиден метъл (освен мен \m/) и една фенка на HIM. За другите не знам. Относно произход - трима сме от София, 2 момичета са под въпрос, останалите са от другаде (4 момичета са от Турция).
Някой каза нещо за НБУ... кхъ-кхъм:
Маааанииииииии! Въъъъъ! То аз ниамам думи какво да кажа за този университит защото неме допуснаха до испитите?
И такива работи... Имал съм удоволствието да правя услуги на познати от НБУ. Едно момиче ми даде да и набера темите на компютъра и да и ги отпечатам. Втори курс е момичето, ама... аз със такива текстове не бих завършил и техникума. Тя има по една шестица за всяка.
Друг случай - по-зле! Превод на английски на някакви есета.... Без грам преувеличение и с ръка на сърцето казвам: "Ние такива неща сме писали в началното училище!" Наистина... Изречения по пет думи, теми по десет изречения... Пунктуация? Какво е това?
Както и да е...
Относно колегите... за музиката нямам още впечатления - един очевиден метъл (освен мен \m/) и една фенка на HIM. За другите не знам. Относно произход - трима сме от София, 2 момичета са под въпрос, останалите са от другаде (4 момичета са от Турция).
Някой каза нещо за НБУ... кхъ-кхъм:
Маааанииииииии! Въъъъъ! То аз ниамам думи какво да кажа за този университит защото неме допуснаха до испитите?
И такива работи... Имал съм удоволствието да правя услуги на познати от НБУ. Едно момиче ми даде да и набера темите на компютъра и да и ги отпечатам. Втори курс е момичето, ама... аз със такива текстове не бих завършил и техникума. Тя има по една шестица за всяка.
Друг случай - по-зле! Превод на английски на някакви есета.... Без грам преувеличение и с ръка на сърцето казвам: "Ние такива неща сме писали в началното училище!" Наистина... Изречения по пет думи, теми по десет изречения... Пунктуация? Какво е това?
Както и да е...
- Лорд Носферату
- Легендарен флуудър
- Лорд Носферату
- Легендарен флуудър
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Специалност: PR