Издаване на дубликат на загубена студентска книжка. Въпрос.

Модератор: MidwinterSun

^Milinka^

Издаване на дубликат на загубена студентска книжка. Въпрос.

Мнение от ^Milinka^ »

Здравейте, колеги.Наскоро си загубих книжката и се чудя как става издаването на нова.Наясно съм, че процедурата струва 10лв и пр неща, но само едно не ми е ясно-как стои въпросът със студентските практики.Аз съм право 3ти курс и във втори курс имах практика по админ. и конституц. право, която ми е заверена от общината(с печат от столична община).Идеята ми е-как лелките от адмианистрацията ще ми я впишат в книжката?Дали при тях фигурират някакви протоколи за практиките?Изобщо как да си взема заверката за практика?
Също се чудя дали аз трябва да обикалям при преподавателите да си събирам подписите или в канцеларията ще ми подпишат оценките?
Предварително благодаря за отговорите на препатили студенти като мен.
:)
Аватар
Berserker
Легендарен флуудър
Специалност: MO, Master
Курс: завършил

Re: Издаване на дубликат на загубена студентска книжка. Въпрос.

Мнение от Berserker »

За практиките, ти нали си пазиш документите? Ако си ги предала в канцеларията би трябвало да си ги пазят.

За изпитите, те са внесени в Голямата книга, така че едва ли ще те карат да обикаляш, проблема е, ако някой протокол не е бил предаден и си имала оценка само в книжката, тогава ще трябва да търсиш преподаватели, макар че всичко това може и да не е така, зависи от настроението на лелките, най-добре ги питай лично, или виж телефона на ЮФ от сайта на СУ и се поитай да звъннеш, правил съм го и обикновено много са ми викали но винаги са ми давали нужната (и точна!) информация
Изображение

Изображение
SteelDragon
От дъжд на вятър

Re: Издаване на дубликат на загубена студентска книжка. Въпрос.

Мнение от SteelDragon »

Документи??? Какви документи бе? На нас на практиката във втори курс ни удариха един печат в книжката и никви документи не са ни давали. А практиката беше да отидем до там да ни заверят книжките. Което е по-добрия вариант от това да ни губят времето.
"What power has law where only money rules."
Gaius Petronius (~66 AD)
Публикувай отговор

Обратно към “Административни въпроси”