И какво? Да не мислиш че тия дето са имали по пет хиля'и връзки са много научили за живота? Поздравления за откровението, дано наистина намериш истинския, ама истинския Принц - без значение дали свири на китара или прави серенади - просто да е ТОЙ.MERCES_LETIFER написа:Аз...
Никога не съм вярвала, че ще го напиша, и все пак...
А от друга страна може би някои от вас знаят.
Аз... през живота си съм имала... 1 връзка.
Как ми се ще да я нарека сериозна, но уви, не мога.
Щом е само една, автоматично се превръща и в най-дългата.
Макар и по вашите критерии да е направо къса.
С други думи, няма и 2 месеца.
Но пък беше моят Принц.
Да, още си живея в спомените за тези... няма и два месеца...
Поне в хубавите.
най-дългата ви любовна връзка .....
Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал
- Vintersorg
- Легендарен флуудър
- Специалност: Връзки с обществеността/ Политически мениджмънт
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
- black_lady
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
- Nukta
- От дъжд на вятър
- Специалност: Славянска филология
- Курс: трети
Re: най-дългата ви любовна връзка .....
а мойта на 7 направихме година и 11 месеца
Принц си е 
I get too happy doing atmospheric damage to your amateurish madness
Най-дългата ми връзка беше 10 месеца
Don`t drink too much, drink three much!

- Tripio
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
мойта беше 2 години - ама ги заковахме с точност до 1 ден
даже като се замисля, почти и до час..
AVATEK - Студио за разработка и поддръжка на уебсайтове
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.
http://avatek.bg
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Абе, Трипио, ти сигурен ли се, че не се познаваме? Щото едната от двете ми (до момента) връзки завърши (фактически) точно в деня, когато правихме 2 години заедно. И часа почти го уцелихме, също като тебе.
Че и тогавашният ми приятел беше атеист като тебе и учеше компютърни истории.
Случайно това на снимката да НЕ си ти и случайно тая раздяла да е била и навръх Свети Валентин?

Случайно това на снимката да НЕ си ти и случайно тая раздяла да е била и навръх Свети Валентин?
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
- Tripio
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
хаха верно лиии
баси съвпадението..
иначе това на снимката съм си аз (през далечната 2004-та), а случката беше на 1-ви октомври, далечко е от свети трифон.. валентин, де
иначе това на снимката съм си аз (през далечната 2004-та), а случката беше на 1-ви октомври, далечко е от свети трифон.. валентин, де
- renesanz
- Легендарен флуудър
винаги съм се чудела как може да броите месеците и дните .... любовта не е график или календар.тя не се измерва с продължителност,а с това,което е! аз изобщо не помня дни и месеци,помня само,че са около 2-3г.
“Come dance with the west wind and touch all the mountain tops,sail over the canyons and up to the stars and reach for the heavens and hope for the future,and all that we can be and not what we are”
De tantos desejos aflitos...
De tantos desejos aflitos...
а на мен ми е много чудно как така късате точно на ден в който уж се 'празнува' ... я разкажете дали не го чакахте нарочно 
You're one in a million
You're once in a lifetime
You're once in a lifetime
-
Дени
- Постоянно присъствие
- Курс: трети
- Обратна връзка:
За жалост приключи скоро, беше година и 9 месеца. Сега на 22.01.08 щеше да станат 2 години, но всеки допудна своите грешки ... 
Love, life, meaning ...
OVER
- Tripio
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
а знаеш ли колко пъти отивам аз на среща с половинката, напълно неподозиращ, и изведнъж ми се сервира "днес правим 5 месеца" (примерно)renesanz написа:винаги съм се чудела как може да броите месеците и дните .... любовта не е график или календар.тя не се измерва с продължителност,а с това,което е! аз изобщо не помня дни и месеци,помня само,че са около 2-3г.
ами в моя случай края му се виждаше отдавна, бяхме се изчерпали вече, един вид.. една седмица преди тва се бяхме скарали и не сме се чували хич.. после все пак се чухме на конкретната дата, видяхме се вечерта, поговорихме си и решихме да се разделимvisez написа:а на мен ми е много чудно как така късате точно на ден в който уж се 'празнува' ... я разкажете дали не го чакахте нарочно