Ами успех на всички....Май поне аз съм за др място(не-туризъм)KRSOne написа:йепSun Shine написа:аз ще съм само с география май....без език.А то геологията като отделна специалност е нали?
КСК 2008-География
Модератори: Pisobella, Boromir, sientelo
- Sun Shine
- Драскач
Re: КСК 2008-География
ми ти така си преценила значи е така, аз още се лутам насам натам и накрая каквото стане дето ме земат

- Sun Shine
- Драскач
Су мн ми харесва..но специалностите изобщо-НЕ....нз колебая се дали да се готвя повече за су или за унсс
има колебание в мене
за УНСС да и аз исках,защото може с тест
но от друга страна доста хора нямат хубави впечатления и май повече клоня към СУ 
- Sun Shine
- Драскач
Ами то ще си покаже времето къде ми било писаноSugarkata написа:за УНСС да и аз исках,защото може с тестно от друга страна доста хора нямат хубави впечатления и май повече клоня към СУ
е ти беше единствената,която почти е приключила с темите май ти ще си първта приета 
- Sun Shine
- Драскач
Приключила да чете не значи научилаSugarkata написа:е ти беше единствената,която почти е приключила с темите май ти ще си първта приета
Те винаги са най-много но и конкуренцията е най-голяма така че трябва да сте изключително добриKRSOne написа:И аз туристче се надявам да бъда
Има две трагедии в живота - едната е да не получиш това, което искаш, а другата - да го получиш!
- starscream-
- В началото бе словото
Имам един въпрос.Как някой очаква да бъде изключителен, след като цяла България се готви по Славейков,Пенин и кой беше 3-ят ? В смисъл, след като всички пишат едно и също на изпита, трудно някой ще се отличи с идеи и т.н.Или може би бъркам не знам.
А и има ли такова нещо, някои теми да бъдат по-високо оценявани в София примерно и по-ниско във Варна ? Така чух относно темите на гореспоменатите професри, че
са по-поущрявани в София специално.Интересно ми е, защото не се готвя по тях, а основна цел ми е СУ ..
А и има ли такова нещо, някои теми да бъдат по-високо оценявани в София примерно и по-ниско във Варна ? Така чух относно темите на гореспоменатите професри, че
са по-поущрявани в София специално.Интересно ми е, защото не се готвя по тях, а основна цел ми е СУ ..
how u do that .. i call it "DOBE BOY MAGIC"
Третият е Каракашев, но той е основно за УНСС. А колкото до това да бъдеш изключителен имах предвид да си подготвен на 6+ не трябва да имаш АбСОлЮТНО НИКАКВИ пропуски и да се надяваш, че другите ще имат, а повярвай ми ще има много такива. Темите трябва да се знаят без грешка и да вярвате в себе си. Много кандидат-студенти ходят на частни уроци, надявайки се така да получат по висока оценка. Ако питате мен това е напълно излишно, аз се готвих съвсем сама и изкарах 5.75
Има две трагедии в живота - едната е да не получиш това, което искаш, а другата - да го получиш!
- starscream-
- В началото бе словото
Разбирам .. това е, че аз пък тръгнах по частни уроци .. Темите ще ги изям в оставащите 4 месеца, но дано самият стил и структура на темата не ми изиграят лоша шега при оценяването, уж учителят при който ходя е някаква "икона" едва ли не, но не се знае .. Ще видим след време какво ще направя:)
п.п. Тези неща с прехвърлянията как стоят ? Защото пак е някакъв вариант в крайна сметка.Трябва ти 5.50 успех ? Или може и с финансови средства да се преместиш ? Защото всеки с неговата автономия вече ..
п.п. Тези неща с прехвърлянията как стоят ? Защото пак е някакъв вариант в крайна сметка.Трябва ти 5.50 успех ? Или може и с финансови средства да се преместиш ? Защото всеки с неговата автономия вече ..
- Sun Shine
- Драскач
Хахаха....няма как да си мн оригинален особено по география...Единствено можеш да пишеш ясно и разбрано- да личи че знаеш какво пишеш и разбираш кво се случва
Стила няма как да ти изиграе лоша шега, ако са верни. Структурата(поне спаред мен) е мн важна и има голямо значение- затова по-добре да видиш плановете за темите за СУ....ЗА 4 месеца може и да успееш ама ще трябва да е мн учене
само като си помисля 
- starscream-
- В началото бе словото
Е, аз няма да ги уча тепърва:)Прехвърлил съм има няма 1/3 от темите(при мен са 36), но основното сега ми предстои.Трябваше да отделя повече време на езика, но вече няма мърдане.
Ясно ми е, че не може да си оригинален, но ми беше интересно как ще се оценяват едва ли не едни и същи работи, след като всички се готвят по тези сборници:) V.I.P ми отговори донякъде на въпроса, все някои ще имат пропуски .. пък и късмет явно ще трябва a little bit. =Д
Ясно ми е, че не може да си оригинален, но ми беше интересно как ще се оценяват едва ли не едни и същи работи, след като всички се готвят по тези сборници:) V.I.P ми отговори донякъде на въпроса, все някои ще имат пропуски .. пък и късмет явно ще трябва a little bit. =Д
- marrylin
- Да живей словото
- Специалност: туризъм
- Курс: завършил
@starscream- Действително е странно, че търсиш оригиналност в тема по география. Важното е да я напишеш както те искат, не е нужно "да се открояваш". А това за "абсолютно никакви пропуски" не е съвсем така. Аз, например, имах доста сбъркани данни в темата, но изкарах добра оценка. 
ГГФ и доц. Пенин!!! 
- starscream-
- В началото бе словото
Явно не съм бил прав.Просто логически си мислех, че ако всички пишат едно и също и ако се намери някоя различна разработка(идеи,проблеми и т.н.) ще е в твой +. Всичко е само догатки в крайна сметка.