Японистика?!
Модератор: Don Horhe
Re: Японистика?!
Да де обърках се...на 2 -ри -> ЕЗК... 
- silver_wings
- Постоянно присъствие
Хора,според вас трябва ли да знаем подробно онова за гласовия апарат,или само по-общо?Там само видовете хрущяли са към 200 
My soul is painted like the wings of butterflies
Fairytales of yesterday will grow but never die
I can fly,my friends
Fairytales of yesterday will grow but never die
I can fly,my friends
Ида всеки хрущял
хехехехе
абе важно е да се знае горе - долу
на мен ми е интересна тази част.
Ponex
хах направо ти завиждам на ентусиазма....
П.С. Боли ме главатааааа
Ponex
П.С. Боли ме главатааааа
- *Yuki hime*
- В началото бе словото
Хайде Ponex
Очаквам отчет за впеччатленията ти от часа ни
...
Аз не бях особено приветлива, съжалявам, но така ми се спеше лошо, че едва гледах... Надявам се все пак да ти е харесало и да си понаучил това онова. Пък ако на вас ви предадат някакъв материал интересен и непознат за нас - feel free to share
hasta la proxima
Очаквам отчет за впеччатленията ти от часа ни
Аз не бях особено приветлива, съжалявам, но така ми се спеше лошо, че едва гледах... Надявам се все пак да ти е харесало и да си понаучил това онова. Пък ако на вас ви предадат някакъв материал интересен и непознат за нас - feel free to share
hasta la proxima
"Immortality is wasted on the young."
uu hasta la proxima
хаха Юки харесва ми тази испанска вълна ..... sigue asi!
-
ponex
- В началото бе словото
ой юки юки беше много хубаво исках да добия впечетления за начините на преподаване за обстановката и за още доста неща в университетите. Специално вашата група е малка сплотена и всички много ме кефят просто един ден ми се иска и аз да седя на столовете на които вие сега.И разбира се Петко сенсее ще ми сотане доста дълго в съзнанието*Yuki hime* написа:Хайде Ponex
Очаквам отчет за впеччатленията ти от часа ни...
hasta la proxima
- *Yuki hime*
- В началото бе словото
Hahahah да Ponex - пожелавам ти да седиш един ден на нашите столчета и чинове и по твое време вече да са оправили материалната база, така че в прекрасната слънчева 32 стая таванът да е здрав, бял и безопасен, а чиновете да са удобни и за хора с дълги крака 
Иначе, се чuвсtвай деобре дошъл по всяко време. Следващият път вече може и да се запознаем - не забравяй и за молбата ми да обменяме интересна информация. И без друго тази тема има нужда от малко чисто-японистичен дух.. :Р
А що се отнася до Петко-sensei - той е просто прекрасен! Просто прекрасен... Ох - японистика чудесна, как си ми на сърце!!
Y Hoshi, cara mia, estara muy agradable si podriamos hablar un poco mas en espanol. Lo te he dijo, no? :*** te quiero mucho
Иначе, се чuвсtвай деобре дошъл по всяко време. Следващият път вече може и да се запознаем - не забравяй и за молбата ми да обменяме интересна информация. И без друго тази тема има нужда от малко чисто-японистичен дух.. :Р
А що се отнася до Петко-sensei - той е просто прекрасен! Просто прекрасен... Ох - японистика чудесна, как си ми на сърце!!
Y Hoshi, cara mia, estara muy agradable si podriamos hablar un poco mas en espanol. Lo te he dijo, no? :*** te quiero mucho
"Immortality is wasted on the young."
Tienes algunos errores pero por lo general te expresas muy bien carina
Yo tambien!
Voy enloqueciendo ultimamente asi que no me hagas caso
es invierno!
Защо ли мен този дух не ме лови
все му се дърпам 
Voy enloqueciendo ultimamente asi que no me hagas caso
Защо ли мен този дух не ме лови
-
ponex
- В началото бе словото
Еми нали викаш обмяна на информация и аз така не мога да подмина желанието ти и ето реших да кача Oxford Japanese Grammar&Verbs [140стр.] аа пожелание може да кача и Oxford Japanese Beyond Words*Yuki hime* написа:Hahahah да Ponex - пожелавам ти да седиш един ден на нашите столчета и чинове и по твое време вече да са оправили материалната база, така че в прекрасната слънчева 32 стая таванът да е здрав, бял и безопасен, а чиновете да са удобни и за хора с дълги крака
-
ponex
- В началото бе словото
От днес имаме нов учебник казва се Минна но Нихонго един такъв дооста дебел вие да не сте по него, че той пак бил за първи курс ? 
-
Crematory
- Легендарен флуудър
- Специалност: френска филология
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Искате ли нова тема? 
- phoebe
- Легендарен флуудър
- Специалност: арабистика
- Курс: завършил
Да, братле, знаеш японски. Печелиш.
Тоя ентусиазъм дето го имаш е много хубаво нещо, ама докато не се сблъскаш с материята лице в лице... Сега е малко досадно
Пиши на български.
Тоя ентусиазъм дето го имаш е много хубаво нещо, ама докато не се сблъскаш с материята лице в лице... Сега е малко досадно
Пиши на български.
medicate, medicate
Ха, и аз съм учила по този учебник! Той обаче доколкото знам не се използва за първи курс, поне не и миналогодишнияponex написа:От днес имаме нов учебник казва се Минна но Нихонго един такъв дооста дебел вие да не сте по него, че той пак бил за първи курс ?
Иначе е готин, но според мен е малко сложничък за основно ниво; няма и думичка на друг език освен японски.
А твоите впечатления ponex?
-
ponex
- В началото бе словото
ми може би по нататък засега само 3 урока взехме и още не съм го разгледал а до учебника Маринов сенсее каза , че той е учил по него в 1ви курс...ма той е завършил великотърновския не СУklf написа:Ха, и аз съм учила по този учебник! Той обаче доколкото знам не се използва за първи курс, поне не и миналогодишнияponex написа:От днес имаме нов учебник казва се Минна но Нихонго един такъв дооста дебел вие да не сте по него, че той пак бил за първи курс ?![]()
Иначе е готин, но според мен е малко сложничък за основно ниво; няма и думичка на друг език освен японски.
А твоите впечатления ponex?