Как родителите възприемат гаджетата ви?

Най-романтичните места и заведения в града

Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал

Публикувай отговор
Аватар
Дъждът върху лицето
Стенограф
Обратна връзка:

Re: Как родителите възприемат гаджетата ви?

Мнение от Дъждът върху лицето »

Търговецът на кристал написа:Нали не е над 20? :D Де да знам, просто за мене това е допустимата граница (не че ако е с 21 години по-голям, би било фатално, но приемливото се върти около тази цифра)...
Над 20 е... и над 21...
renesanz написа:стига де,какво ви влече към мъж с 15г по-стар ??? защо мислите,че с тях е по-добре?майка ми ще припадне ако излизам с такъв,въпреки,че нейния е с 14 по-стар.... :? може би зависи от характера и интересите,знам ли...
Аз не мисля, че с тях е по-добре, просто така се получи. Изобщо смятам, че възраста няма значение, ако обичаш някого истински, но това вече е друга тема. Баща ми го прие по-трудно от майка ми, но сега вече всичко е ок... Аз лично не бих позволила на дъщеря си, това което правя в момента, ама не се знае де...
Nel silenzio che ci avvolge
sento che tu stai tremando
ed io ti accarezzo piano
con il palmo della mano,
con la mano nella mano mano.
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Мнение от Търговецът на кристал »

Гледай сега, не че аз съм тая, дето ще съди, ама над 30 си е извратено. :| Щото... аз на 20, той на 50... аз на 30, той - на 60... грозно ми звучи. Ама знам ли какво ми готви съдбата?
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
Аватар
renesanz
Легендарен флуудър

Мнение от renesanz »

имам колежка на 19,приятеля й е около 52! може да й бъде дядо.може да е страхотен човек,но е невъзможно да се влюбиш,по дяволите,как ще си легнеш до него????дори и на 40 да е ,за мен е недопустимо.
“Come dance with the west wind and touch all the mountain tops,sail over the canyons and up to the stars and reach for the heavens and hope for the future,and all that we can be and not what we are”

De tantos desejos aflitos...
Аватар
Дъждът върху лицето
Стенограф
Обратна връзка:

renesanz написа:може да е страхотен човек,но е невъзможно да се влюбиш,по дяволите,как ще си легнеш до него????дори и на 40 да е ,за мен е недопустимо.
Мислиш, че е невъзможно само защото ти не го приемаш.. иначе не е. Не казвам, че е нормално, обаче не разбирам защо да е невъзможно?
ed io ti accarezzo piano
con il palmo della mano,
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Аз ще отговоря - то е все едно да легнеш с баща си, затова ми изглежда извратено. 19 срещу 52 - това са 33 години разлика. Колко ще продължи една такава връзка? Когато тя е на 33 и светът ще е в краката й, старостта вече ще чука на вратата на неговия дом - той ще е на 66! Тя ще се дразни, че той се уморява бързо, вече не е толкова енергичен, постепенно става домошар и темите за разговор се изчерпват (или поне, стесняват), ще търси сексуално удоволствие извън дома, на него това ще му е ясно и ще го боли, но ще знае, че не може да й предложи друго. Ще се вбесява на себе си, също и на нея, но ще осъзнава, че няма това право. Ще стане кисел, сприхав и мнителен. А тя ще бъде едва на 33. И ще й се живее - с темпо, на което той НЯМА ШАНС да издържи, дори и да опита. И ще й се живее - с хора, които той няма да разбира, защото са от съвършено различно поколени. И ще й се живее - с човек, който ще разбира нуждите й на 33-годишна жена - и не само ще ги разбира, ами и ще може да ги задоволи (не говоря само за секс).
10,15,20 години... да кажем, че е ОК. Но оттам насетне, ако мислиш изобщо за общо бъдеще с този човек, трябва сериозно да се замислиш какво ще правиш след 10 години. И с кого.
Дъждовна, много се надявам да ме разбереш правилно. Аз самата имам опит със сравнително голяма разлика, както вече стана ясно, но тези аргументи винаги са блокирали образа на значително по-възрастните мъже като евентуални "обекти" (пък и едно е 14 години, друго е 33). Просто мисля в перспектива.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
Аватар
Дъждът върху лицето
Стенограф
Обратна връзка:

Аз разбира се съм съгласна, че една такава връзка е нвъзможна. Ставаше въпрос дали е възможно да обичаш човек който е толкова по- голям от теб. Да обичаш не значи задължително да сте заедно.
ed io ti accarezzo piano
con il palmo della mano,
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Да, така вече съм съгласна.
Макар че, както пееха "Тоника" - "Кой ще каже какво е любов, кой ще каже какво е..."
В края на ноември
Аватар
Дъждът върху лицето
Стенограф
Обратна връзка:

Търговецът на кристал написа:Да, така вече съм съгласна.
Макар че, както пееха "Тоника" - "Кой ще каже какво е любов, кой ще каже какво е..."
Този който я е изпитал сигурно...
ed io ti accarezzo piano
con il palmo della mano,
Аватар
Ice_Spirit
Легендарен флуудър

Мнение от Ice_Spirit »

Дъждът върху лицето написа:
Търговецът на кристал написа:Да, така вече съм съгласна.
Този който я е изпитал сигурно...
всеки е изпитал любовта,още от малки деца,в прегръдките на майките ни.
но после си научаваме КАК ние да обичаме :P
Toto-I will remember
Аватар
Vintersorg
Легендарен флуудър
Специалност: Връзки с обществеността/ Политически мениджмънт
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от Vintersorg »

Оле, всички сте извратени. !5? 20? 25 години?
Хора, вие нормални ли сте? Това ако е любов... Като гледам някакви момиченца дето ходят с толкова по-големи от тях, че е направо смешно...и ми иде да се застрелям.
Свършиха се младите пичове? Или младите пичове не ви харесват? Или ще ми кажете че един млад и свеж момък е за изхвърляне пред спаружения дядка с бастуна? Ми значи не сте добре тогава...
Няма извинения от рода на "Ама аз го обичам!" или "Ама нищо не може да се сравни с него, той толкова е преживял..." или пък "Има някаква магия!"...
Това си е чист мазохизъм. Но ваша си работа, вие давате младите си тела на педофили :) После тръгнали да се чудят на случаи от рода на "Борис Ангелов във ФЖМК" :wink: :wink:
Аватар
hypnosssa
Плиний Стари

Мнение от hypnosssa »

Vintersorg написа:Оле, всички сте извратени. !5? 20? 25 години?
Хора, вие нормални ли сте? Това ако е любов... Като гледам някакви момиченца дето ходят с толкова по-големи от тях, че е направо смешно...и ми иде да се застрелям.
Свършиха се младите пичове? Или младите пичове не ви харесват? Или ще ми кажете че един млад и свеж момък е за изхвърляне пред спаружения дядка с бастуна? Ми значи не сте добре тогава...
Няма извинения от рода на "Ама аз го обичам!" или "Ама нищо не може да се сравни с него, той толкова е преживял..." или пък "Има някаква магия!"...
Това си е чист мазохизъм. Но ваша си работа, вие давате младите си тела на педофили :) После тръгнали да се чудят на случаи от рода на "Борис Ангелов във ФЖМК" :wink: :wink:
:notworthy: :notworthy: :notworthy:
ИзображениеИзображениеИзображение
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Жоро, ако, когато станеш на 35, мислиш за себе си като за "дядката с бастуна", мога само да те съжалявам. Не виждам нищо лошо в комбинация жена на моите години - 20-22, и мъж на 35. Няма нищо ненормално в това и ПОВЕЧЕТО мъже на 35 са си съвсем наред - нямат трето око, кожата им не е на люспи, нито пък е зелена и всичко си им става. И акълът си им е наред. Онези, които познавам, вече имат представа какво искат от живота и как да го постигнат (за мен това е важно) - нещо, което не мога да кажа за момчетата на моята възраст. А някои вече и са го постигнали.
Плюс това, е вярно, че мъжете се развиват емоционално по-бавно от жените. Нищо лично, но опитите ми да бъда с момче на моята възраст са завършвали още при думите: "егати, копеле, якото!", "Ако знаейш само как ги избих на CSa" или при вида на козирка над кърпа + изсулени гащи, пълна неграмотност в полетата, които са ми интересни на мен... Е, сори. Как да си харесам някой "свеж" и празен мозък? Така като гледам, не съм изключение. Аз може да съм дете на празно поколение, но не искам да се свързвам с друг такъв.
В края на ноември
Аватар
Vintersorg
Легендарен флуудър
Специалност: Връзки с обществеността/ Политически мениджмънт
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от Vintersorg »

Елица, ако всички момчета на твоята възраст отговарят на твоето описание, значи не си излизала от детската дискотека в петък вечер. Не обиждай хората, щото дори в този форум примерите са особено много. Аз не се смятам за сополивко със свлечени гащи и кърпа на главата, макар да съм на твоите години... :wink:
Аватар
Дъждът върху лицето
Стенограф
Обратна връзка:

Абсолютно! И въпреки, че на много жени не им харесва и се чувстват унизени или и аз не знам какво, на мен винаги ми е приятно да ми отварят врата или пък да ми подават ръка за да слезна от рейса или от колата. Може да има момчета на 20 които да го правят, но аз лично не съм срещала такива, а това което те са искали от мен е било винаги само да ме вкарат в леглото. Не че има нещо лошо, но в един момент човек разбира, че има и по- важни неща. А за това обикновенно минава време.
ed io ti accarezzo piano
con il palmo della mano,
Аватар
Ice_Spirit
Легендарен флуудър

Мнение от Ice_Spirit »

Дъждът върху лицето написа:Абсолютно! И въпреки, че на много жени не им харесва и се чувстват унизени или и аз не знам какво, на мен винаги ми е приятно да ми отварят врата или пък да ми подават ръка за да слезна от рейса или от колата.
явно живеем в различни светове...повечето хора,които познавам,го правят.
Но ти това ли разбираш под зряло поведение?!
Toto-I will remember
Публикувай отговор

Обратно към “Любов, романтика...”