въпросче за 2-ри курс на горе
Модератори: Methuselah, thegirl
въпросче за 2-ри курс на горе
здравейте , кога ще сесията за 2-рия семестър ,лятната сесия , някой ми каза че в края на юни , а други в средата на юли , аз съм подавал документите за студ.бригада и сега ми трябва точна информация да реша кога да тръгвам . А и за 2-рия семестър може и 2-та изпита на един предмет ли да не взема изпитите(устен && писмен) или само 1 изпит(устен || писмен) от този предмет ??
Re: въпросче за 2-ри курс на горе
Ето тук можеш да видиш от кога до кога е сесията.
А за устния и писмения изпит нещо не можах да те разбера какво имаш предвид. То по повечето дисциплини, ако не си минал писмения, не те допускат до устен. Така че обясни пак, какво имаше предвид.
А за устния и писмения изпит нещо не можах да те разбера какво имаш предвид. То по повечето дисциплини, ако не си минал писмения, не те допускат до устен. Така че обясни пак, какво имаше предвид.
And now, let us step into the night
and persue that flighty temptress, adventure.
имах предвид нали имаме право всеки семестър по един изпит или предмет да не взимаме , ама май за един предмет става дума , мерси за датите 
Ами виж. Аз мисля, че изискването за невзети изпити е да имаш не повече от два невзети след всяка септемврийска сесия. Сега ако са го променили това, не мога да ти кажа, най-добре питай в учебен отдел или пък някой друг да каже. Иначе изпитите се броят като цяло, гледа се крайната оценка, а не писмен и устен по отделно.
- Tripio
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
имаш право да запишеш следваща година с не повече от 2 невзети изпита, т.е. по 2 предмета да нямаш оценка, по-висока от 3.00 - писмения и устния изпит по един предмет се броят за 1 обща оценка, а не за 2 отделни.. в смисъл, няма значение дали не успяваш да вземеш само единия, или и двата (писмен и устен), това се брои за 1 невзет изпит.
моите колеги, които бяха на бригада миналото лято, си изтеглиха изпитите през Май, за да могат да заминат началото на Юни - но това става със съгласието на всеки преподавател поотделно. препоръчвам ти да направиш същото, ако искаш да заминеш по-рано
моите колеги, които бяха на бригада миналото лято, си изтеглиха изпитите през Май, за да могат да заминат началото на Юни - но това става със съгласието на всеки преподавател поотделно. препоръчвам ти да направиш същото, ако искаш да заминеш по-рано
AVATEK - Студио за разработка и поддръжка на уебсайтове
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.
http://avatek.bg
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.
http://avatek.bg
мерси колеги 
За нищо!