Младеж беше убит с нож в София

Модератори: Don Horhe, Lord

Аватар
Berserker
Легендарен флуудър
Специалност: MO, Master
Курс: завършил

Re: Младеж беше убит с нож в София

Мнение от Berserker »

Да де, но какво знаеш за случая?
Изображение

Изображение
Joker
Легендарен флуудър

Мнение от Joker »

Един е бил ритан, друг е бил убит... :evil:
Митака
Форумно зомби

Мнение от Митака »

Момчето(Антоан) е един от най-върлите левскари с които съм имал възможност да се запозная.Не съм имал много контакти с него...но тази помия която се изля по негов адрес е нещо ужасно.Да,не беше много кротък,но никога няма да започне пръв.Пак казвам виждали сме се 2 пъти,но въпреки това не вярвам той да е започнал това.ПОЧИВАЙ В МИР МОНКА
Кой днеска ще да брани
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
Pravdata
В началото бе словото

Мнение от Pravdata »

до АнтоанетаС :

Съжалявам за това че има подобни "юристи" като тебе , колкото по-малко са такива които защитават извергите толкова по-бързо ще се справим с престъпността ... И понеже в момента пиша под емоция ще ти кажа какво си мисля , тая скапана овца която била ритана се е изплашила до смърт , а наркомана с нея е взел един човешки живот и се е опитал да вземе още един ... И не знам приятелите на Джо колко са ревали но ти гарантирам че едно семейство вече няма да бъде същото както и стотици момчета и момичета няма да бъдат същите след случилото се с Андрей .. И пак казвам искренно съжалявам че има хора като теб и те лавират и причиняват болка на всички , ходи се прегледай на време че току виж си станала като ДЖО и после приятелите ти ще плачат !!! ...
СРАМОТА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
L'Inspecteur
Форумно зомби

Мнение от L'Inspecteur »

Какво ви става?
Всеки ден умират хора. Всеки ден се убива, изнасилва...
Pravdata
В началото бе словото

Мнение от Pravdata »

L'Inspecteur написа:Какво ви става?
И какво ? Трябва да бъдеме безпричастни така ли , да си мълчиме ?
Въпроса "Какво ви става?" е адски неуместен според мен. Точно това ни става че има хора които си казват ми майнта му такъв е живота и продължават житейският си път като подсъзнателно всеки си мисли "на мене нема да ми се случи" и да да не дава господ да се случи на някой но не трябва да мълчиме , точно обратното , колкото и популистки и комерс. да звучи трябва да го коментираме , да осъждаме този вид поведение , ние хората които сме анти насилието , анти агресията , анти всички гадости които ни заобикалят ... Какво ви става ?
На мен ми мъчно , гадно ми , скърбя за паметта на това момче и си мисля че всички трябва да помислиме , не става въпрос за някакъв конкретен случай , говоря като цяло че трябва да се размирише , трябва да се сложи край.
Конкретно за случая това е центъра на София , там където уж би трябвало ние обществото да се чувстваме сигурни , спокойни - там е мястото където се разхожда елита , центъра - където са лъскавите барове , дискотеки , клубове и т.н. Там където аз съм израстнал и какво се случва ?
Това че на някой му дреме на оная работа защото си вика "тия неща се случват" до момента в който някой не му скъса задника и почва да плюе държава , общество и всичко що мърда ... Я моля ви се , има хора тука на които шапка им свалям , може да не са познавали момчето но поне са съпричастни към болката на семейството му на приятелите му и т.н. други се правят на много разбрали живота и ми обясняват как приятелите на Джо били ревали щото Джо който е наръгал още 2 момчета на купон в родината си които за малко да починат и който уби едно момче и за малко да убие второ , не ви пука ... Друг пък тиражира версията какво пък толкова , случва се , браво!!!
Знам че във всяко стадо има и мърша , това е доказана закономерност , няма как да е иначе , защото ако беше иначе нямаше да сме на тоя хал ...
ЕВАЛА НА ВСИЧКИ ГЕРОЙ НА КОИТО НЕ ИМ ПУКА - СИЛНИ СТЕ , ВИЕ СТЕ БОГОИЗБРАНИТЕ!
L'Inspecteur
Форумно зомби

Мнение от L'Inspecteur »

Виждам, че най-вероятно сте познавали момчето.
Но спекулации с това какво точно е станало тук са неуместни. Има си съд и той ще установи фактите.
И не съм от тези хора които си мислят "на мене няма да ми се случи", защото са ми се случвали неколкократно подобни неща. И съм приел нещата такива, каквито са- когато мога ще ги променя. Време е и вие да почнете да приемате.
Jamesmagno
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Jamesmagno »

Брао, инспекторе. Супер си...
gogigagagagigo
Легендарен флуудър

Мнение от gogigagagagigo »

Jamesmagno написа:
Брао, инспекторе. Супер си...

В нас е Бъдещето! От нас зависи да няма повече трагедии като тази.
В нас трябва да започне промяната, за да променим и останалите към по добро, чрез нашата лична метаморфоза в по-добри хора ние можем да издигнем и тези около нас.
Така един ден няма да се случват подобни трагедии.

Чрез толерантност и добра воля, и желанието да вършим добро ние можем да спасим света!

И както казва Капитан Планета:"The power is yours!"
My will be done!!!
Jamesmagno
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Jamesmagno »

gogigagagagigo написа:чрез нашата лична метаморфоза в по-добри хора ние можем да издигнем и тези около нас.

Чрез толерантност и добра воля, и желанието да вършим добро ние можем да спасим света!

И закони, Кире, и закони. И на практика, Кире, не само на теория. :)
gogigagagagigo
Легендарен флуудър

Jamesmagno написа:
gogigagagagigo написа:чрез нашата лична метаморфоза в по-добри хора ние можем да издигнем и тези около нас.

И закони, Кире, и закони. И на практика, Кире, не само на теория. :)

Закона няма да ти е толкова необходим като предохранителна мярка с наказания за нарушителите, ако ти искаш да правиш добро не ти трябва друга мотивация освен сърцето!

А за Практиката, давайте хора! Обичайте се!
My will be done!!!
Jamesmagno
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Jamesmagno »

Кире, знаеш, че по голям идеалист от мен нема да срещнеш, но се почва и по трудния начин. :?
gogigagagagigo
Легендарен флуудър

Него го не мога, мога само обич и любов към човека да проповядвам!
My will be done!!!
Jamesmagno
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Jamesmagno »

gogigagagagigo написа:Него го не мога, мога само обич и любов към човека да проповядвам!
Той пък е по-труден за лансиране. :? Я ги моем и двете :lol: Дай да не спамим тук :wink:
Аватар
mecho
Постоянно присъствие
Специалност: Скандинавистика
Курс: трети
Обратна връзка:

Мнение от mecho »

Убитото момче ми беше приятел. Категорично не би нападнал човек.
Да отнемеш човешки живот с нож в гърба не е самоотбрана...
Всъщност, не знам какъв смисъл има да го обяснявам тук, в някакъв си форум. В момента единственото, което има някакво значение, е извергът да не види повече бял ден. Твърде малко е това значение, за съжаление.
И ще ве помоля да се изтрият малоумните постове от темата, както и да не се пускат нови такива!
http://jorik.blog.bg/
...............................
Публикувай отговор

Обратно към “България”