Боже, колко мъка има по тоя форум, Боже!

Място за дискусии на протребителите на форума на СУ

Модератор: Плазмодий

Аватар
Raya_Alexandra
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Re: Боже, колко мъка има по тоя форум, Боже!

Мнение от Raya_Alexandra »

Според мен темата има за цел да накара някои хора да се вземат в ръце и да спрат да се самосъжаляват и самооплакват. :idea:
"... и го заля закъснялото прозрение, че животът е по-безкраен от смъртта."

And it's not my last life at all...
Аватар
Tripio
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Tripio »

a според мен авторът беше изяден с парцалите от гневни "сдухани" потребители :argue:

(споко, Джеймс, не ни обръщай внимание.. някои от нас биха си изяли и дясната ръка, ако опита да изкаже мнение :lol: )
AVATEK - Студио за разработка и поддръжка на уебсайтове
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.

http://avatek.bg
Jamesmagno
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Jamesmagno »

Аз съм съвършено спокоен :) Обаче е гадно наистина... Иринка, мамината - едно такова малко изродче, скачка, припка, сладур там някъв, обаче всеки ден, щом вляза в "Потребители" и само поглеждам към последното мнение в "Кошче..." с опасението, че е нейно. Като видя тема тип "Мразя Коледа" дори и не поглеждам кой е авторът. :? Тъпо е така. Много свестни хора, яко пишат, талантливи, точни, като замучаааат..... Просто ми се при*ира... Не намирам нищо лошо в това да споделиш с някого, дори си прекарвам ежедневието като психоаналитик на всичките си приятели. Но това е прекалено. Пресилено е. Дори да е несъзнателно, това демонстративно поведение дразни. Темата имаше за цел както да покаже на съответните потребители, че постоянните им критики към вселената са неприятни за четене, така и че не са сами, че всъщност много народ ги разбира и ги подкрепя, това се надявам да видят в отговорите на всички, да им стане приятно, че имат приятели тук и в крайна сметка да им стане жал да заливат тези приятели с негативните си писания ежедневно. Всички печелят :) Кофти-емоциите подтикват към горчиви оплквания, вярно е. Но я има и обратната връзка. Ако не пишеш за трагедии всеки ден, ще са по-малко и вглавата ти :)
Cecilia Lisbon
Легендарен флуудър

Мнение от Cecilia Lisbon »

Така. За да покажа, че съм си взела поука, отделих повече от час да си едитвам стари депресарски мнения.. и мисля че успях, с изкл. на тези, които се намират във вече заключени теми.
А... не мога да направя и нищо по отношение на цитиралите ме.

И на който това му се вижда нулево усилие, губене на собственото ми време, излишно ангажиране или не знам си какво си -- моля ви... не знаете какво значеха тези постинги за мен :?

Специално в "Кошче.." промених всички с изключение на няколкото щастливи, позитивни.
Мисля че с това отпадъците са запратени в небитието.
Jamesmagno
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Jamesmagno »

Да заличим миналото, не означава да оправим бъдещето. Не знам дали това е начинът... Човек се учи от грешките си. Но, ако това е началното ти усилие по пътя към светлината, гордея се с теб. Надявам се да си по-добре. :) Хъг!

ЕДИТ: Видях какво си направила. Не знам... Легни да поспиш. :?
Аватар
fragile
Писаружяк
Специалност: Политически мениджмънт. Магистър
Курс: друг

Мнение от fragile »

Просто сме твърде млади, за да сме способни за движение в графата "щастие и безрезервен оптимизъм".
Крайността на депресията ни пасва толкова добре... като цяло.
"I am too connected to you to slip away, fade away... Days away I still feel you - touching me, changing me and...considerately killing me...
Аватар
renesanz
Легендарен флуудър

Мнение от renesanz »

fragile написа: Крайността на депресията ни пасва толкова добре... като цяло.
а не бива!!! ако сега сме тъжни,когато трябва да се наслаждаваме на радостта от живота,после няма да я има тая радост...или поне ще бъде ограничена.лошите мисли не водят до нищо хубаво (то пък точно аз да го кажа.... :? ) това е мястото,където можем да излеем част от мъката си,защото всекиму се случват кофти неща.сега сме във възрастта,в която не можем да се примирим и да бъдем безучастни към случващото се и трябва да изразяваме позицията си,но нека бъдем оптимисти (колкото и да е трудно...)
“Come dance with the west wind and touch all the mountain tops,sail over the canyons and up to the stars and reach for the heavens and hope for the future,and all that we can be and not what we are”

De tantos desejos aflitos...
Аватар
fragile
Писаружяк

Мнение от fragile »

Всъщност, това горе го казах... и аз не знам защо. Нещо ме връхлетяха спомени от ненормалния ми пубертет.
"I am too connected to you to slip away, fade away... Days away I still feel you - touching me, changing me and...considerately killing me...
Аватар
Tripio
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Tripio »

fragile написа:Всъщност, това горе го казах... и аз не знам защо. Нещо ме връхлетяха спомени от ненормалния ми пубертет.
че ти кога успя да излезеш от пубертета.. пакостнице? :lol:

(кога ще пием по бира с теб, съвсем се забравихме)
AVATEK - Студио за разработка и поддръжка на уебсайтове
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.

http://avatek.bg
Аватар
black_lady
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от black_lady »

Да, емотата завладяват света... а сега убийте ги с камъни :lol: :lol:
Ако се махнат (периодично) мрънкащите потребители, тоя форум ще се опразни :drunken:
Изображение

Never again will I taste in your passion
this vain call that dies. . .
Never across sacrifice will I lose my dark guide. . .
Dazed in my dark and ephemeral wail that rapes a cool light,
in a corpse-like, haunted nightmare I die. . .
Аватар
Ice_Spirit
Легендарен флуудър

Мнение от Ice_Spirit »

black_lady написа:Да, емотата завладяват света... а сега убийте ги с камъни :lol: :lol:
Ако се махнат (периодично) мрънкащите потребители, тоя форум ще се опразни :drunken:
и стаята ни ще се изпразни :lol:
Toto-I will remember
L'Inspecteur
Форумно зомби

Мнение от L'Inspecteur »

Ивеее, само ти недей да ми емо-чиш!
Изпи ли бутилката бяло вино?
Аватар
Плазмодий
Легендарен флуудър
Специалност: Психология2010,ПА 2012,маг."Европ. проекти"

Мнение от Плазмодий »

renesanz написа:
fragile написа: Крайността на депресията ни пасва толкова добре... като цяло.
а не бива!!! ако сега сме тъжни,когато трябва да се наслаждаваме на радостта от живота,после няма да я има тая радост...или поне ще бъде ограничена.лошите мисли не водят до нищо хубаво (то пък точно аз да го кажа.... :? ) това е мястото,където можем да излеем част от мъката си,защото всекиму се случват кофти неща.сега сме във възрастта,в която не можем да се примирим и да бъдем безучастни към случващото се и трябва да изразяваме позицията си,но нека бъдем оптимисти (колкото и да е трудно...)
Аз пък да речем не възприемам хич това отявлено разделение на възрастите.В тая възсраст правиш това,в другата еди си какво си и като че ли все бързаме да направим каквото се очаква от нас за годините ни и не се наслаждаваме на това което правим.Всеки човек разцъфва по различно време,защо да категоризираме уникалността му :bounce:
Патрона=>Цевта=>Спусъка=>Отвъд ?!?
Аватар
Ice_Spirit
Легендарен флуудър

Мнение от Ice_Spirit »

L'Inspecteur написа:Ивеее, само ти недей да ми емо-чиш!
Изпи ли бутилката бяло вино?
ти как мислиш :lol:
Toto-I will remember
Аватар
fragile
Писаружяк

Мнение от fragile »

Tripio написа:
fragile написа:Всъщност, това горе го казах... и аз не знам защо. Нещо ме връхлетяха спомени от ненормалния ми пубертет.
че ти кога успя да излезеш от пубертета.. пакостнице? :lol:

(кога ще пием по бира с теб, съвсем се забравихме)
Вероятно след сесията :) Ама аз много искам, щото дори в магазина не съм те виждала... не, че ходя там често :)
Много успехи!!!
Публикувай отговор

Обратно към “Потребители”