Бизнес Клуб

Подфорум към Стопанския факултет

Модератори: FloWersOfEviL, Bety_

Аватар
Bety_
Летящите Пръсти

Бизнес Клуб

Мнение от Bety_ »

Въпреки старанието ни от началото на годината да популяризираме Бизнес Клуб, длъжна съм да допусна, че има хора, които все още не са чували що за животно е това, или пък са чували, но не са съвсем наясно. Ако някой иска да научи нещо повече за нас, или дори да ни опознае по-отблизо като се включи - нека пише! :cheers:

Бизнес Клуб поддържа два сайта:
cvbook.com
bisclub.org

Колкото и банално да звучи, на тях наистина можете да намерите полезна и интересна информация. :) Първият е ориентиран към кариерно развитие (комапнии, обяви за работа, помощ при кандидатстване); има и секция за новини. На втория ще се запознаете с дейностите и инциативите на Бизнес клуб; скоро предстои сериозно обновяване на този сайт. :wink:
Изображение
Learn french or die trying
V o r b e i
Blood Countess
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Re: Бизнес Клуб

Мнение от Blood Countess »

Знам ви аз вас, даже се опитах да ви привлека в един проект, ама вие - тц! :mrgreen:
"Do you know, Gabriel, that the path to Hell is lined with poppies? Lovely little red flowers, and they bloom all year round."

I swear I'm not the devil though you think I am...
Аватар
Bety_
Летящите Пръсти

Мнение от Bety_ »

Е, сега, недей, че ще ни излезе име на несговорчиви. :wink: Не знам за какъв проект е ставало дума, но сме отворени за всякакви свежи идеи.
Изображение
V o r b e i
Аватар
Slunchevomomiche
В началото бе словото
Специалност: Стопанско управление с английски език

Мнение от Slunchevomomiche »

Здравейте :)
Официално съм студентка от вчера ( :lol: ), но ме интересува Бизнес клуба- кога и как се кандидатства, какви са проектите и т.н. Разгледах сайтовете, но покрай притесненията около кандидатстването е много вероятно да съм пропуснала нещо. Ще съм ви благодарна ако разясните накратко подробностите.
Предварително благодаря :)
"Ще я промуша със кинжална реч,
но от кинжала стой, ръка, далеч-
каквато и да произнеса присъда
не бива изпълнител да й бъда."
Аватар
Bety_
Летящите Пръсти

Мнение от Bety_ »

Здрасти! Аз съм ръководител на един от проектите в Бизнес Клуб - Info center. Да кандидатстваш можеш по всяко време - не сме по четиригодишната формула. :P В самото начало на учебната година ще организираме презентация, за да може всеки, който има желание, да научи повече за нас като цяло и за различните проекти и дейностите им. Тогава ще прецениш интересни ли сме ти и къде искаш да се включиш, а след това ще има и втора среща с всички, които искат да се присъединят. :D

Ако те интересува още нещо, пиши ми тук или на ЛС. :wink:
Изображение
V o r b e i
Аватар
viking_girl
В началото бе словото
Курс: четвърти

Мнение от viking_girl »

здравей,Бизнес клубът ми привлече вниманието и аз лично се регистрирах .Пожелавам ви успех с разпространението и разгласяването на информацията за него :D
стопанско управление - немски език 4ти курс
Публикувай отговор

Обратно към “СтФ”