Студентка затрупана под срутилата се козирка във Варна

Модератори: Don Horhe, Lord

Аватар
HeyGod
Легендарен флуудър

Студентка затрупана под срутилата се козирка във Варна

Мнение от HeyGod »

Студентка се оказа единствената жертва на срутилата се козирка на сградата, в чиито партерен етаж са офисите на Първа инвестиционна банка и Райфайзенбанк във Варна. Тялото е намерено в 14,40 часа днес, когато е започнало разчистването на отломките. Припомняме, че инцидентът стана около 21 часа на 2 януари.

По непотвърдена информация, камерите на Първа инвестиционна банка са заснели минаването под навесите на момиче. Днес е било изяснено, че то е 22-годишно, следва във Варна и е от Бургас.

Родителите на девойката не са имали връзка с нея от два дни, тъй като тя не отговаряла на мобилния си телефон. Подали са сигнал в Първо РПУ във Варна за изчезването й. Притеснението им се засилило, когато вчера не се е явила на изпит в университета, в който учела.
Източник: http://www.dnevnik.bg/show/?storyid=444490
Мъжът е разговарял с охранителите на банките, които заявяват, че са видели на охранителните камери преминаващо момиче, но след като е паднала козирката захранващият кабел на камерите се е скъсал и те не били убедени, дали момичето наистина е под срутилата се козирка или е продължило пътя си.
Източник: http://www.moreto.net/novini.php?n=16678

Това е потресаващо - кабелът на камерата се е скъсал и те разбирате ли ... не били убедени дали горкото момиче е минало!Защо по дяволите трябва да проверявят и да разчистят отломките на другия ден - то да не е тяхна работа,никой няма да пострада ... Не могат ли да излязат и да видят дали има някой на улицата,дали момичето наистина е продължило по пътя си ... Некадърници!Разчистват отломките пред банката си на 2-рия ден след инцидента(4-ти януари ),а горкото момиче си е умряло там на 22 години,студентка в някой от Варненските университети :cry: .При това - банка на централния площад!И представете си на другия ден(3-ти януари) минах оттам и разни гадни костюмарчета влизаха и излизаха от банката,за да видят дали офисите и парите им са на мястото си,но никой не си направи труда да извика фирма да разчисти няколко камъка.Животът й можеше да бъде спасен,ако нямаше такива недоразумения...
Вече да те е страх да минеш отнякъде,уж престижна банка,уж имат пари,а не могат да подсигурят една козирка с нужните безопасни средства...
Pick your moment and make the right play...
Изображение

"[02:21:01] Blood Countess каза:недей,че ще те напляскам!!" Влюбен съм!!!
Jamesmagno
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Re: Студентка затрупана под срутилата се козирка във Варна

Мнение от Jamesmagno »

Малоумщина. За затвор са тия хора. На другия ден да разчистим, после момичето - мъртво. Боклуци. Плаче ми се...
Аватар
Berserker
Легендарен флуудър
Специалност: MO, Master
Курс: завършил

Мнение от Berserker »

Представям си ако на 11 септември в САЩ си бяха казали "ми то може да са си излезли всички, ама като се е скъсал кабелът откъде да знаем..." и да разчистят след няколкло седмици...
Изображение

Изображение
Blood Countess
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Blood Countess »

Боже :shock: ! Не мога да повярвам просто докъде се простира безотговорността на човека! Бедното момиче... :cry:
"Do you know, Gabriel, that the path to Hell is lined with poppies? Lovely little red flowers, and they bloom all year round."

I swear I'm not the devil though you think I am...
Циндил-Пиндил
Легендарен флуудър

Мнение от Циндил-Пиндил »

Шефовете на банките ще се оправдават с охранителите, охранителите - с кабелите... И така, докато всичко отшуми (някой да е чул или чел нещо актуално по случая "Индиго" примерно?), понеже всеки нов ден предлага нови и нови ужасии, които да занимават журналята и интернет потребителите.
Може и да не съм прав, ама... *бал съм я тая скапана държавица :x
Аватар
Richard B. Riddick
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Richard B. Riddick »

Поредната трагедия в тази жалка държава.И както винаги вина има ,виновни няма :cry:
.
Бeтон
Легендарен флуудър
Специалност: Математика и информатика

Мнение от Бeтон »

Циндил-Пиндил написа:понеже всеки нов ден предлага нови и нови ужасии, които да занимават журналята и интернет потребителите.
Може и да не съм прав, ама... *бал съм я тая скапана държавица :x
Може и да не съм прав, ама ако зависи от журналята, всички козирки в тая държава ще бъдат лабилни, за да могат да затрупват хора и така онея жалки създания да има с какво да си чешат езиците и каквото още имат за почесване.
Изображение
Joker
Легендарен флуудър

Мнение от Joker »

^^ Прав си за тези мършояди... :evil:
Бeтон
Легендарен флуудър
Специалност: Математика и информатика

Мнение от Бeтон »

Знам, че съм прав, ама да ползвам горната реплика на Синдиля, реших :D
Изображение
Аватар
Бавария
Легендарен флуудър
Специалност: Право - редовно
Курс: трети
Обратна връзка:

Мнение от Бавария »

Инциденти се случват, но това с разчистването е просто... нямам думи.
Don't look back, 'cause you know what you might see
Изображение
"И най-добре скроените мечти на мишките и хората
остават често неосъществени."
Of Mice and Men
Публикувай отговор

Обратно към “България”