за МАСОВАТА поп музикаgitty написа: Само не ми стана ясно тая тема за съвременната поп музика ли беше или за МТВ ????
Какво мислите за масовата поп музика?
Модератори: Ангел, Ice_Spirit
Добре де обаче голяма част от съвременната поп музика е мнооого разпространена и това по-лоша ли я прави или какво?? Все едно да кажеш, че цялото творчество на Майкъл Джексън е невъобразима простотия просто защото се е слушаше масово..Sw1tched написа:за МАСОВАТА поп музикаgitty написа: Само не ми стана ясно тая тема за съвременната поп музика ли беше или за МТВ ????= МТВ
--> 

- Анна
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Ако мога да перифразирам първото правило на пропагандата: за да се хареса нещо масово то трябва да се намери най-глупавия човек в тълпата и нещото да се съобрази с неговите вкусове.
<person A> "Ignorance more frequently begets confidence than does knowledge" - Charles Darwin
<person B> wtf? begets isn't a word. quit trying to make up words, ****face.
<person B> wtf? begets isn't a word. quit trying to make up words, ****face.
-
impure_blood
- От дъжд на вятър
Anna, ама не е баш тъй
Иначе до поп-а - АБСОЛЮТНО нищо против нямам. Да си слуша, който иска. Още повече, че има песни, които не са неприятни. Повечето са тъпички де.. в смисъл, скучни, лесни, безинтересни
, но пък не натоварват, не изискват нищо от теб, освен ако си в съответното настроение, да се поразкълчиш.
А, да, имам едно нещо на компито - Balligomingo - Privilege - страхоооотна песньовка е.. в инфо-то пише, че било ПОП. Ами нека е поп. Наистина е страхотна!
Иначе до поп-а - АБСОЛЮТНО нищо против нямам. Да си слуша, който иска. Още повече, че има песни, които не са неприятни. Повечето са тъпички де.. в смисъл, скучни, лесни, безинтересни
А, да, имам едно нещо на компито - Balligomingo - Privilege - страхоооотна песньовка е.. в инфо-то пише, че било ПОП. Ами нека е поп. Наистина е страхотна!
- Tripio
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
в тая музика единственото което ме дразни е че повечето парчета са прекалено еднотипни - все едно си пускам една и съща песен с различни звукови настройки
но предполагам че точно това е идеята на МАСОВАТА поп музика.
AVATEK - Студио за разработка и поддръжка на уебсайтове
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.
http://avatek.bg
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.
http://avatek.bg
-
Паган
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Ще взема и аз да се присъединя към това мнениеarielle написа:съгласнаTripio написа:в тая музика единственото което ме дразни е че повечето парчета са прекалено еднотипни - все едно си пускам една и съща песен с различни звукови настройкино предполагам че точно това е идеята на МАСОВАТА поп музика.
Животът е онйал. Да го настъпим заедно!
Аз - По-груб и по-брутален от преди!
Аз - По-груб и по-брутален от преди!
- Lord de Sword
- Танцуващия с клавиатури
- Обратна връзка:
освен всичко останало, последните няколко парчета от тозси стил, които гледах на "танавизора" в едно заведение нещо много ми напониха на наш'те чалга-изпълнителки - нек'ва кифла се размотава по бански през по-голямата част от клипа (естествено изрусена и насиликонена), върти си задника "а ла шакира" и ....бе с две думи - "не'ам думи"
после що не ги понасям так'виз ми ти "хубавици"
после що не ги понасям так'виз ми ти "хубавици"
Българино, помни своя род и родина!
---><---
Honor is my Life,
Honor is my Duty,
Honor is my Destiny,
For and with my Honor shall I die...
---><---
Тя не знае какво знае, но го знае по-добре от мен
Женен за жена с естествен силикон - 22.09.05
---><---
Honor is my Life,
Honor is my Duty,
Honor is my Destiny,
---><---
- Lord de Sword
- Танцуващия с клавиатури
- Обратна връзка:
случва се не означава, че е всекидневие (или поне аз така го разбирам) както казахме в една друга тема - не е срамно да слушаш... нещо масово...срамно е, когато то ти се превърне в начин на животmoonlight написа:мен пък не ме дразни толкова и се случва да слушам поп![]()
сега автоматично се причислявам към "ограничените масови потребители
изобщо не си мисли, че те защитавам обаче, просто представям нещата както аз ги виждам в случая
Българино, помни своя род и родина!
---><---
Honor is my Life,
Honor is my Duty,
Honor is my Destiny,
---><---
---><---
Honor is my Life,
Honor is my Duty,
Honor is my Destiny,
---><---
- post-mortem
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
Еми интересното е, че аз май също не слушам "масова поп Музика" както го нарекохте, но въпроса е какво въобще имате предвид с това??? и дали всички имате предвид едно и също?? За някой може Грийндей да е масова група, пък за други тва си много добра група, която свири еди си ква там нео-метъл или нещо си друго, не ми ясен този тип музика
--> 

- Vintersorg
- Легендарен флуудър
- Специалност: Връзки с обществеността/ Политически мениджмънт
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
gitty написа: Еми интересното е, че аз май също не слушам "масова поп Музика" както го нарекохте, но въпроса е какво въобще имате предвид с това??? и дали всички имате предвид едно и също?? За някой може Грийндей да е масова група, пък за други тва си много добра група, която свири еди си ква там нео-метъл или нещо си друго, не ми ясен този тип музика
Пънк рок...
аа яснооVintersorg написа:gitty написа: Еми интересното е, че аз май също не слушам "масова поп Музика" както го нарекохте, но въпроса е какво въобще имате предвид с това??? и дали всички имате предвид едно и също?? За някой може Грийндей да е масова група, пък за други тва си много добра група, която свири еди си ква там нео-метъл или нещо си друго, не ми ясен този тип музика
Пънк рок...
-->