ra4e^f написа:"Пълно е с кафета, дискотеки, кръчми" - пропаднали, бардаци,под всякаква критика и средно ниво. Приличат на хамбари.. отвратителни са. Може за хора,дошли от др по-малки градове да са ОК,но за един уважаващ себе си човек,ходил на нормални заведения - не са ОК. Е,стават,ако нямаш повече левчета за алкохол. Там главно затова ходят-заради евтиния алкохол,с който може да се напият и лесните момичета.
"кеф ти с рейса, кеф ти с кола, кеф ти с колело..." - нали целта е да не ходим с кола,рейс,колело...
точно в това е по-хубавото..
"финал" - аз ще си работя по специалността,която няма директна връзка с рейса в СОфия или Бургас,или в града Х, не се притеснявай за бъдещата ми реализация 
1. Аз идвам от по-голям град (в случая Бургас) и за мен мизерията на Студ. град не е ... толкова лоша. Много напомня на родния ми квартал бтв и е съвсем нормално място за живеене. Аз съм уважаващ себе си човек и си мисля, че не музиката, ку***те или интериора правят заведението. Не - идеята, че хората с които отиваш да са веселиш го правят. (То верно, че без леки момичето заведението си губи чара, ама айде). И какво ще рече нормални заведения? Където алкохола в уискито е повече и кокаина е по-скъп ли? Айде не на мен тия. В българия няма елитни заведения а ла Л.А., нека не се преструваме...
2. Абе ако искаш лятото ходи на морето пеша от М.Р. до плажа... това е толкова яко изживяване...
3. Притеснен съм, защото рейсовия транспорт е водещ в страната, изключваме автомобилния, защото той е частен и министерството няма отношение. Ако рейсовете не те кефят, за кво изобщо работиш там? За презокеанските бг лайнери? Или за българската авиация... о моля те - ако рейсовете не те кефят, министър ше те изгони, беше се случило с една моя позната, която вече завърши. Познай къде работи сега - МакДоналс Бургас... там ли искаш да си? На картофките или на сладоледа? Избора е твой!
пс: и според мен Рая я е срам да каже къде живее
пс2: добре де, бъзикам се...