Кой е най-готиният квартал?

Какво обичате да правите в свободното си време? Къде обичате да излизате?

Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl

Публикувай отговор

Кой е най-готиният квартал?

Люлин
17
23%
Модерно предградие
9
12%
Факултета
18
24%
Почивка
30
41%

Общо гласове: 74

Аватар
Sasko™
Паисий
Курс: втори
Обратна връзка:

Re: Кой е най-готиният квартал?

Мнение от Sasko™ »

renesanz написа:ако имам много много средства ще си направя къща там :) но после ще трябва да си купя и хеликоптер :D
бояна и драгалевци станаха като клише,искам приказно място,само за мен :) може и на по-ниско ;)
Тогава иди в някое планинско селце, там си купувуш една къщурка с дворче някъде МАХ да струва към 10000 лв. и ти е решен проблема :D
После ще си вземеш кокошци, едно прасенце и живот :D :D :D
What I've got you've got to give it to your mamma
What I've got you've got to give it to your pappa
What I've got you've got to give it to your daughter

Аватар
ra4e^f
Форумно зомби

Мнение от ra4e^f »

Даваха по тв, че това е вече доста често срещано. Главно чужденци купуват такива кучщи, спретват си ги и живота почва. Май това ще стане нова мода :P
Изображение
Аватар
renesanz
Легендарен флуудър

Мнение от renesanz »

Sasko™ написа:
renesanz написа:ако имам много много средства ще си направя къща там :) но после ще трябва да си купя и хеликоптер :D
бояна и драгалевци станаха като клише,искам приказно място,само за мен :) може и на по-ниско ;)
Тогава иди в някое планинско селце, там си купувуш една къщурка с дворче някъде МАХ да струва към 10000 лв. и ти е решен проблема :D
После ще си вземеш кокошци, едно прасенце и живот :D :D :D
нещо май се подиграваш с моите планове....!ще имам само едно голямо и красиво хъски :) ще видиш като си купя хубава къща няма да те поканя ПЪК! ;)
“Come dance with the west wind and touch all the mountain tops,sail over the canyons and up to the stars and reach for the heavens and hope for the future,and all that we can be and not what we are”

De tantos desejos aflitos...
Аватар
Дъждът върху лицето
Стенограф
Обратна връзка:

Мнение от Дъждът върху лицето »

dimage написа:иначе Гео Милев си е супер
Така е!!
Nel silenzio che ci avvolge
sento che tu stai tremando
ed io ti accarezzo piano
con il palmo della mano,
con la mano nella mano mano.
Joker
Легендарен флуудър

Мнение от Joker »

Аз емигрирах от Дружба-сити 1 в Красна поляна. Усещам се по-добре! :P
Аватар
Kristo
Легендарен флуудър
Специалност: Експертология и Специалистика
Курс: първи
Обратна връзка:

Мнение от Kristo »

ra4e^f написа:Зависи какви са младите хора.... мм не, мерси ;)
За Бургас - .... мм не, мерси ;) Предпочитам си центъра,хем си на 20мин от плажа, хем не ми се налага да ползвам транспорт в жегите , за да отида на някое свестно кафе, или да си правя сметка до колко часа да съм в Морската, за да хвана посл. рейс..
Е че какви са младите хора в студ. град? Студенти, пълно е с кафета, дискотеки, кръчми, пияници, упс... тъй де, копонжии... ти какви млади хора искаш? Сет и Раян от Ориндж Каунти? Сори скъпа, не всички тука сме "чак толкова готини" (в съзнанието ми излиза 1 име - Бъд Бънди)

Аз и в М.Р. съм си на 20 мин от плажа, кеф ти с рейса, кеф ти с кола, кеф ти с колело...

И за финал - ше бачкаш в мин. на транспорта и си против рейсовете... ми те веднага ще те уволнят,... пази си хляба, душко, не се издавай... :roll:
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
Аватар
Raya_Alexandra
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Raya_Alexandra »

Kristo написа: Аз и в М.Р. съм си на 20 мин от плажа, кеф ти с рейса, кеф ти с кола, кеф ти с колело...
Аз съм на 8 минути пеша. :P
(надявам се не приемаш писането ми по темата като заяждане, защото нямам за цел да е такова)
:idea:
"... и го заля закъснялото прозрение, че животът е по-безкраен от смъртта."

And it's not my last life at all...
Аватар
Faith
Легендарен флуудър
Специалност: право
Курс: втори
Обратна връзка:

Мнение от Faith »

Kristo написа: тъй де, копонжии... ти какви млади хора искаш?
грамотни :lol: :wink:
Raya_Alexandra написа: Аз съм на 8 минути пеша. :P
(надявам се не приемаш писането ми по темата като заяждане, защото нямам за цел да е такова)
пък аз съм на 5 мин и затова имам пълното право да се заяждам, особено с тебе :P
Изображение
Аватар
Kristo
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Kristo »

Raya_Alexandra написа:
Kristo написа: Аз и в М.Р. съм си на 20 мин от плажа, кеф ти с рейса, кеф ти с кола, кеф ти с колело...
Аз съм на 8 минути пеша. :P
Ама докато се изчакате с приятелки, докато дойдат всички и ето ти 20 минути... както и да го смятаме, дори и да живееш в Летния Театър, пак няма да си за 7-8 минути до плажа... поне за сладолед ще спреш някъде... или биричка, зависи какво ти се иска

(не го приема като заяждане, но не пиши с дребен шрифт, имам проблеми с очите и трудно го прочетох. Поне очилата ми вършат работа. Пък и пиши нормално, аз нямам тайни от форума, всичко, което си кажем - го споделям.... )
грамотни
думата 'копонжии' не е написана грешно, тя е измислена от мен дума, която произлиза от 'купонджии' и значи "прекален купонджия, който се весели постоянно. Второ значение - пияница, наркоман, друсаляк и т.н."
Аватар
ra4e^f
Форумно зомби

Мнение от ra4e^f »

Kristo написа:Е че какви са младите хора в студ. град? Студенти, пълно е с кафета, дискотеки, кръчми, пияници, упс... тъй де, копонжии... ти какви млади хора искаш? Сет и Раян от Ориндж Каунти? Сори скъпа, не всички тука сме "чак толкова готини" (в съзнанието ми излиза 1 име - Бъд Бънди)

Аз и в М.Р. съм си на 20 мин от плажа, кеф ти с рейса, кеф ти с кола, кеф ти с колело...

И за финал - ше бачкаш в мин. на транспорта и си против рейсовете... ми те веднага ще те уволнят,... пази си хляба, душко, не се издавай... :roll:

"Пълно е с кафета, дискотеки, кръчми" - пропаднали, бардаци,под всякаква критика и средно ниво. Приличат на хамбари.. отвратителни са. Може за хора,дошли от др по-малки градове да са ОК,но за един уважаващ себе си човек,ходил на нормални заведения - не са ОК. Е,стават,ако нямаш повече левчета за алкохол. Там главно затова ходят-заради евтиния алкохол,с който може да се напият и лесните момичета.
"кеф ти с рейса, кеф ти с кола, кеф ти с колело..." - нали целта е да не ходим с кола,рейс,колело... :roll: точно в това е по-хубавото..
"финал" - аз ще си работя по специалността,която няма директна връзка с рейса в СОфия или Бургас,или в града Х, не се притеснявай за бъдещата ми реализация :)

П.С> Рая, ти къде живееш в Бс :D
Изображение
Аватар
Raya_Alexandra
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Raya_Alexandra »

Faith написа:
пък аз съм на 5 мин и затова имам пълното право да се заяждам, особено с тебе :P
Мисля, че някъде по-горе споделих за отношението към мен, което очаквам от теб, лъжовна вескопочитателке. :evil: :P
"... и го заля закъснялото прозрение, че животът е по-безкраен от смъртта."

And it's not my last life at all...
Аватар
renesanz
Легендарен флуудър

Мнение от renesanz »

ra4e^f написа:"Пълно е с кафета, дискотеки, кръчми" - пропаднали, бардаци,под всякаква критика и средно ниво. Приличат на хамбари.. отвратителни са. Може за хора,дошли от др по-малки градове да са ОК,но за един уважаващ себе си човек,ходил на нормални заведения - не са ОК. Е,стават,ако нямаш повече левчета за алкохол.
еми нормално да е по-евтино,студентите сме беден народ :)има и хубави и лоши,на кой каквото му е кеф.в центъра е същото-има скъпи и евтини заведения,вярно скъпите са повече.пък и самоуважението тук е без значение,нали отиваш с компания!за лесните момичета не си много права,иди в sinners и после ми кажи къде са повече. :shock: ако искаш да виснеш с лачени ботуши на бара и да гледаш важно има си съответните места.
ти да не би да искаш да ходим само в Planet club???
“Come dance with the west wind and touch all the mountain tops,sail over the canyons and up to the stars and reach for the heavens and hope for the future,and all that we can be and not what we are”

De tantos desejos aflitos...
Аватар
hypnosssa
Плиний Стари

Мнение от hypnosssa »

Не харесвам заведенията в Студентски и не ходя в тях...
но е вярно,че по "елитните" дискотеки в центъра( Планет,Ескейп,Червило,Сиело,Ялта,Синърс, и т.н.) е пълно с лигави солариумни ку*вички,които само чакат назобения батко да ги черпи нещо и да отидат в кенефа да му го нала....(на-на-на)...а също и с наперкани педе*асчета..и като си сложат в дискотеката слънчевите цайси си умирам от смях...страшен елит е тва,мани ти...
ИзображениеИзображениеИзображение
Аватар
Kristo
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Kristo »

ra4e^f написа:"Пълно е с кафета, дискотеки, кръчми" - пропаднали, бардаци,под всякаква критика и средно ниво. Приличат на хамбари.. отвратителни са. Може за хора,дошли от др по-малки градове да са ОК,но за един уважаващ себе си човек,ходил на нормални заведения - не са ОК. Е,стават,ако нямаш повече левчета за алкохол. Там главно затова ходят-заради евтиния алкохол,с който може да се напият и лесните момичета.
"кеф ти с рейса, кеф ти с кола, кеф ти с колело..." - нали целта е да не ходим с кола,рейс,колело... :roll: точно в това е по-хубавото..
"финал" - аз ще си работя по специалността,която няма директна връзка с рейса в СОфия или Бургас,или в града Х, не се притеснявай за бъдещата ми реализация :)
1. Аз идвам от по-голям град (в случая Бургас) и за мен мизерията на Студ. град не е ... толкова лоша. Много напомня на родния ми квартал бтв и е съвсем нормално място за живеене. Аз съм уважаващ себе си човек и си мисля, че не музиката, ку***те или интериора правят заведението. Не - идеята, че хората с които отиваш да са веселиш го правят. (То верно, че без леки момичето заведението си губи чара, ама айде). И какво ще рече нормални заведения? Където алкохола в уискито е повече и кокаина е по-скъп ли? Айде не на мен тия. В българия няма елитни заведения а ла Л.А., нека не се преструваме...

2. Абе ако искаш лятото ходи на морето пеша от М.Р. до плажа... това е толкова яко изживяване...

3. Притеснен съм, защото рейсовия транспорт е водещ в страната, изключваме автомобилния, защото той е частен и министерството няма отношение. Ако рейсовете не те кефят, за кво изобщо работиш там? За презокеанските бг лайнери? Или за българската авиация... о моля те - ако рейсовете не те кефят, министър ше те изгони, беше се случило с една моя позната, която вече завърши. Познай къде работи сега - МакДоналс Бургас... там ли искаш да си? На картофките или на сладоледа? Избора е твой!

пс: и според мен Рая я е срам да каже къде живее

пс2: добре де, бъзикам се... :mrgreen:
Sirius`
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от Sirius` »

ж.к. Лагера е над всичко, роби, разберете го.
Изображение

Изображение

'Cause life's a bitch and then you die ^^
Публикувай отговор

Обратно към “Хоби и Забавления”