КСК 2008-География

Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
Аватар
marrylin
Да живей словото
Специалност: туризъм
Курс: завършил

Re: КСК 2008-География

Мнение от marrylin »

she-wolfff написа:Поне да ни оведомят за колко места ни остава да се борим :) :) :)
Не се оставяйте някакви тъпи журналисти да ви развалят мнението за Университета!!! :evil: Като че ли в другите ВУЗ-ове няма корупция! Но понеже това е СУ, защо да не му петнят името! :evil: А колкото до местата - изобщо не мислете кой ще влезе с пари. Вие ще си влезете по нормалния начин, държавна поръчка. Хайде със здраве и весели празници! :)
ГГФ и доц. Пенин!!! :notworthy:
Аватар
she-wolfff
От дъжд на вятър

Мнение от she-wolfff »

marrylin написа:
she-wolfff написа:Поне да ни оведомят за колко места ни остава да се борим :) :) :)
Не се оставяйте някакви тъпи журналисти да ви развалят мнението за Университета!!! :evil: Като че ли в другите ВУЗ-ове няма корупция! Но понеже това е СУ, защо да не му петнят името! :evil: А колкото до местата - изобщо не мислете кой ще влезе с пари. Вие ще си влезете по нормалния начин, държавна поръчка. Хайде със здраве и весели празници! :)
А, моето мнение не е развалено. :) Според мен СУ си е най-добрият университет, но това съвсем не е гаранция, че няма корупция. И да, всъщност съвсем друго си е, когато си влязъл със собствени усилия, просто се насираш от кеф. :lol:
If a man and an animal have spilled each other's blood, they become one!
Аватар
Sun Shine
Драскач

Мнение от Sun Shine »

marrylin написа:
Да бееее прословутия прехвален СУ.... :lol: Направо ми е смешно.Да не петним благословенното му име...в скоро време дори няма да е конкурентен на др по-добри.Да не говорим за по-доброто образование в чужбина и как след години никой няма да иска да остане при ужасното положение на образователната ни система....И не са тъпи журналистите, а тези които дават поводи за подобни репортажи. :bounce: Според мен отдавна трябваше да са ги уволнили особено тези станали ТВ-звезди :lol: Но за жалост-така е в БГ-нищо няма да им се случи
ИзображениеИзображение
Аватар
marrylin
Да живей словото

Мнение от marrylin »

Sun Shine, след като говориш за СУ с такава насмешка, защо изобщо ще кандидатстваш в него? :roll: И ако можеш, назови ми един университет в България, който да е по-добър от СУ. Никой не твърди, че няма корупция. НО защо се говори само за тази в СУ? Някой да е споменал за корупцията в УНСС, ПУ, ЮЗУ и т.н. и то в национален ефир? Май не. Ето това е дразнещото! А за обучението в чужбина - винаги ще има хора, които да предпочетат да учат в България и по-специално в СУ! :wink:
Аватар
she-wolfff
От дъжд на вятър

Мнение от she-wolfff »

Недейте да спорите за такива неща. В крайна сметка всеки си има мнение и поглед върху нещата. :wink:
Аватар
KRSOne
Форумозавър Рекс
Специалност: Туризъм
Курс: трети
Обратна връзка:

Мнение от KRSOne »

Здравейте, всички!

Първо да се представя. Казвам се Красимир, от град Харманли съм. Насочил съм се към Туризъм с английски ;)

Току-що изчетох цялата тема. Честно казано обърках се :roll: От 1 септември се готвя с географията по учебника на Каракашев, даже преди няколко дни си поръчах последното издание - http://lecsiko.com/book.php?cat=-3&pg=1 ... =каракашев В увода пише, че учебника е подходящ за СУ, но виждам, че препоръчвате учебника на Славейков - http://www.mobilis.bg/shop/i/DET.ASP?SR ... 6125-D.jpg . - и между другото това ли е въпросния учебник, за който говорите. Та интересува ме, дали съм се прецакал. Дали да продължавам по учебника на Каракашев или да поръчвам на Славейков, или може би Пенев - http://www.mobilis.bg/shop/i/DETAILS.ASP?ItmID=6803 ?

В учебника на Каракашев, темите са 44, а аз съм до 27 вече. 12 от тях влизат в конспекта на СУ. Та какво ще ме посъветвате да правя. Аз смятам да поръчвам на Славейков. :roll:

А иначе се чувствам доста прецакан, тея 20 теми ми се виждат нищо сега! Къде са 20, къде са 47, нали. Все пак смятам, че имам още време да се справя. Наистина искам да влезна тая година!

Извинявам се за дългия пост, чакам отговори :) Поздрави ;)
Последно промяна от KRSOne на 03 Яну 2008, 22:48, променено общо 1 път.
Аватар
Sugarkata
Драскач

Мнение от Sugarkata »

хей как сте докъде стигнахте аз съм още доникъде и 1вата тема ме затруднява доста :? иначе другите са ми по-леснички ,но тази .... :? :?
Аватар
fluffy cloud
Легендарен флуудър

Мнение от fluffy cloud »

Ами, на Каракашев от опит мога да кажа че не е много подходящ за подготовка за СУ. Аз го ползвам като втори източник освен темите от курса и така върши работа, но за основна подготовка по-добре избери нещо по-съобразено с конспекта на СУ.
I wanna fall from the stars straight into your arms
Аватар
KRSOne
Форумозавър Рекс
Обратна връзка:

Мнение от KRSOne »

fluffy cloud написа:Ами, на Каракашев от опит мога да кажа че не е много подходящ за подготовка за СУ. Аз го ползвам като втори източник освен темите от курса и така върши работа, но за основна подготовка по-добре избери нещо по-съобразено с конспекта на СУ.
A какво ползваш за първи? :)
Аватар
she-wolfff
От дъжд на вятър

Мнение от she-wolfff »

KRSOne написа:
fluffy cloud написа:Ами, на Каракашев от опит мога да кажа че не е много подходящ за подготовка за СУ. Аз го ползвам като втори източник освен темите от курса и така върши работа, но за основна подготовка по-добре избери нещо по-съобразено с конспекта на СУ.
A какво ползваш за първи? :)
Темите от курса ползва за първи. :)
Аватар
she-wolfff
От дъжд на вятър

Мнение от she-wolfff »

Sugarkata написа:хей как сте докъде стигнахте аз съм още доникъде и 1вата тема ме затруднява доста :? иначе другите са ми по-леснички ,но тази .... :? :?
Sugarkata, ти на кое казваш "доникъде"? :D Защото има и по-доникъде от теб май... (аз например :oops: )
Аватар
Sun Shine
Драскач

Мнение от Sun Shine »

she-wolfff написа:
Sugarkata написа:хей как сте докъде стигнахте аз съм още доникъде и 1вата тема ме затруднява доста :? иначе другите са ми по-леснички ,но тази .... :? :?
Sugarkata, ти на кое казваш "доникъде"? :D Защото има и по-доникъде от теб май... (аз например :oops: )
:shock: До първата тема ли сте?
Аз малко ги зарязах тези и сега попрачитам някви неща за матурката щото явно няма да не огрее да я махнат.... :x Но иначе ми останаха 2-3 и почвам отначало :mrgreen:
ИзображениеИзображение
Аватар
KRSOne
Форумозавър Рекс
Обратна връзка:

Мнение от KRSOne »

Лесни сте вие от София с тоя курс, ми аз кво да хващам :?
Аватар
marrylin
Да живей словото

Мнение от marrylin »

KRSOne написа:Лесни сте вие от София с тоя курс, ми аз кво да хващам :?

Учебника на Славейков! :D
Аватар
KRSOne
Форумозавър Рекс
Обратна връзка:

Мнение от KRSOne »

http://www.mobilis.bg/shop/i/DET.ASP?SR ... 6125-D.jpg

Ей това ли е въпросния учебник, не разбрах само :roll: