Не чух нищо за световния мир.Бавария написа:Е защо? Нищо не спомена за сините китове и тропическите гори.L'Inspecteur написа:И Мис Форум 2008 ееееее VISCOUNTESS! Честито!
6 неща, които не знаеш за мен :)
Модератор: Плазмодий
- Raya_Alexandra
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Re: 6 неща, които не знаш за мен :)
"... и го заля закъснялото прозрение, че животът е по-безкраен от смъртта."
And it's not my last life at all...
And it's not my last life at all...
- Бавария
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право - редовно
- Курс: трети
- Обратна връзка:
А въпроса за шкембето?Raya_Alexandra написа:Не чух нищо за световния мир.Бавария написа:Е защо? Нищо не спомена за сините китове и тропическите гори.L'Inspecteur написа:И Мис Форум 2008 ееееее VISCOUNTESS! Честито!
Don't look back, 'cause you know what you might see
"И най-добре скроените мечти на мишките и хората
остават често неосъществени." Of Mice and Men
- Бавария
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Аз обясних за нея, но ти явно си пропуснал това изказване.Fed написа:Ей, Пешо... ами мусаката
- fragile
- Писаружяк
- Специалност: Политически мениджмънт. Магистър
- Курс: друг
Допълнение :
1. Смуча палеца на лявата си ръка до ден днешен. На 20 съм.
2. Обичам домашната ракия!
3. Не уча. Не искам да уча. Поне не традиционно.
4. Имам 3 братя и 2 сестри, като съвсем наскоро разбрах за съществуването на третия си брат... а никой не го познава.
5. Много искам бебе.
6. Все повече намразвам комедиите. Просто защото не ги правят забавни.
1. Смуча палеца на лявата си ръка до ден днешен. На 20 съм.
2. Обичам домашната ракия!
3. Не уча. Не искам да уча. Поне не традиционно.
4. Имам 3 братя и 2 сестри, като съвсем наскоро разбрах за съществуването на третия си брат... а никой не го познава.
5. Много искам бебе.
6. Все повече намразвам комедиите. Просто защото не ги правят забавни.
"I am too connected to you to slip away, fade away... Days away I still feel you - touching me, changing me and...considerately killing me...
- VISCOUNTESS
- В началото бе словото
*Здравейте! Извинете, че не отговорих по-рано на коментарите ви, но заради лошото време, нямах internet.
*Наистина вярвам, че когато човек иска да направи нещо полезно за хората, а и за света, това е напълно възможно. Не виждам защо да не говоря за убежденията си, всъщност по-точно е да кажа, че не разбирам кое е неправилното в тях. Някои от вас учат международни отношения, други право, трети медицина, дори и точни науки като химия, физика, молекулярна биология или по-хуманитарни дисциплини като етнология, европеистика и много други не само че би трябвало, те и са полезни за човечеството, за планетата, за общото ни бъдеще. Убедена съм, че когато всеки върши работата си както трябва, всичко ще е много по-правилно, много по-полезно. И тъй като искам да работя в сферата на международната политика, нормално е дейността ми да бъде свързана с неща като културен обмен, приемственост между народите, изглаждане на политически спорове, намиране на компромисни решения. Смятам, че всичко това допринася за световния мир, а когато ние - хората сме по-полезни на себе си, ще можем да бъдем такива и за сините китове и тропическите гори.
*Що се отнася до мусаката и шкембе чорбата, според мен те са част от националната ни кухня и стига да бъдат съобразени с определени стандарти, няма нищо лошо да се консумират и дори да се предложат на европейския пазар. Все пак това е храна, а храната е въпрос на вкус.
/Ако сте стигнали до тук, много ви благодаря, че изчетохте всичко:)/
*Наистина вярвам, че когато човек иска да направи нещо полезно за хората, а и за света, това е напълно възможно. Не виждам защо да не говоря за убежденията си, всъщност по-точно е да кажа, че не разбирам кое е неправилното в тях. Някои от вас учат международни отношения, други право, трети медицина, дори и точни науки като химия, физика, молекулярна биология или по-хуманитарни дисциплини като етнология, европеистика и много други не само че би трябвало, те и са полезни за човечеството, за планетата, за общото ни бъдеще. Убедена съм, че когато всеки върши работата си както трябва, всичко ще е много по-правилно, много по-полезно. И тъй като искам да работя в сферата на международната политика, нормално е дейността ми да бъде свързана с неща като културен обмен, приемственост между народите, изглаждане на политически спорове, намиране на компромисни решения. Смятам, че всичко това допринася за световния мир, а когато ние - хората сме по-полезни на себе си, ще можем да бъдем такива и за сините китове и тропическите гори.
*Що се отнася до мусаката и шкембе чорбата, според мен те са част от националната ни кухня и стига да бъдат съобразени с определени стандарти, няма нищо лошо да се консумират и дори да се предложат на европейския пазар. Все пак това е храна, а храната е въпрос на вкус.
"Never speak disrespectfully of society. Only people who can't get into it do that."
O.W., in conversation
-
L'Inspecteur
- Форумно зомби
Искаш ли да седнеме някой ден някъде и да ти представя една актуална картина на света в момента(не претендирам, че ще мога да разкрия много)?
Наистина е хубаво това което искаш, но за да се реализира трябва всички до един да го искат. Дори един човек от общо 6 милиарда да има нещо отрицателно в себе си- всичко е обречено.
Наистина е хубаво това което искаш, но за да се реализира трябва всички до един да го искат. Дори един човек от общо 6 милиарда да има нещо отрицателно в себе си- всичко е обречено.
- Бавария
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
някак си погледа ми се отправи веднага насамVISCOUNTESS написа: *Що се отнася до мусаката и шкембе чорбата, според мен те са част от националната ни кухня и стига да бъдат съобразени с определени стандарти, няма нищо лошо да се консумират и дори да се предложат на европейския пазар. Все пак това е храна, а храната е въпрос на вкус.
отовора е някак си мн стандартен,
следващият път искам повече
- VISCOUNTESS
- В началото бе словото
*Мисля, че всеки иска да живее по-добре. Нормално е да има различни ценности, различни мирогледи, също така е нормално да има и скептици, и оптимисти, и хора, които критикуват. Всичко това е в реда на нещата и без него не може. Но също така, всичко това е и полезно за изграждането на едно гражданско общество, което да е готово да прояви инициативност в много и различни области. Не твърдя, че това, което казвам е най-правилното, но то е моят начин да се боря и да работя за един по-добър свят.
*Радвам се, че съм те заинтригувала и да може би звучи твърде обикновено, но просто такива са нещета. Спазени стандарти =>по-голям износ=>разрастване на бизнеса=>вкусна вечеря
*Радвам се, че съм те заинтригувала и да може би звучи твърде обикновено, но просто такива са нещета. Спазени стандарти =>по-голям износ=>разрастване на бизнеса=>вкусна вечеря
"Never speak disrespectfully of society. Only people who can't get into it do that."
O.W., in conversation
- Vintersorg
- Легендарен флуудър
- Специалност: Връзки с обществеността/ Политически мениджмънт
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Оле, направо ми настръхна косата от някои откровения...
Хора, луди работи приказвате... Т'фа за тримата братя и златната ябълка направо ме утрепа...
Фрагиле, я разясни
Хора, луди работи приказвате... Т'фа за тримата братя и златната ябълка направо ме утрепа...
Фрагиле, я разясни
- fragile
- Писаружяк
- Специалност: Политически мениджмънт. Магистър
- Курс: друг
Ами, че аз много добре съм си го разяснилаVintersorg написа:Оле, направо ми настръхна косата от някои откровения...![]()
![]()
Фрагиле, я разясни
"I am too connected to you to slip away, fade away... Days away I still feel you - touching me, changing me and...considerately killing me...
- nrggirl
- Легендарен флуудър
- Местоположение: Скитаща из мрачните дебри на собственото си съзнание...
- Обратна връзка:
Уау, това все едно си чета от дневника. Е, добре дошла, колега, в Клуба на неудовлетворените от университета и/или факултета. Със съжаление трябва да ти съобщя, че чувството на неудовлетвореност не изчезва, само се притъпява с годините. Аз вече завършвам, а още се чудя как по дяволите попаднах тук и за чий ми е това право. Добрата новина е, че при всяко положение няма да ти е излишно. За всеки юрист има подходящ правен отрасъл под слънцето, споксStreet Spirit написа:Страдам от удивително тъп синдром на вечна (понякога безпричинна) неудовлетвореност - в следствие на което сега си мрънкам против университета и специалността ( често...)
3. Не искам да уча право - далечно ми е, скучно ми, убийствено некреативно, отказвам да го разбера. Моят личен чарт беше: А. Журналистика ... Б. Психология ... В. PR/Реклама . А когато кандидатствах посочените ми желания бяха: 1. Право редовно 2. Право задочно. Само.
4. С шантава лекота се привързвам към всичко и всички. Ако нещо в тях е прекалено истинско (делнично?!), понякога си ги доизмислям .
6. Чувствам се болезнено зависима от близките си хора. Чак ме е страх понякога.
Животът е безкрайно усъвършенстване. Да се смяташ за съвършен, означава да убиеш себе си.
Щастливо безработна!!!
Щастливо безработна!!!
- Kristo
- Легендарен флуудър
- Специалност: Експертология и Специалистика
- Курс: първи
- Обратна връзка:
Айде да пусна нови 6 неща и аз...
1. Всичките ми любими банди са се разпаднали или временно са неактивни (с изключение на 1, но и тя е пред разпад)
2. Най-лошия начин по който мога да умра за мен е чрез отравяне...
3. На бала ми (ни) налетяха пияни момичета от френската в Бургас... и ние като джентълмени ги отрязахме...
4. Докато напиша този пост, вероятно ще закъснея, за там където се готвя да ида днеска...
5. Имам късмет за абсолютно всякакви идиотски простотии, но за важните неща - йок!
6. Всеки път щом свърши, си купувам различен парфюм... за разнообразието
1. Всичките ми любими банди са се разпаднали или временно са неактивни (с изключение на 1, но и тя е пред разпад)
2. Най-лошия начин по който мога да умра за мен е чрез отравяне...
3. На бала ми (ни) налетяха пияни момичета от френската в Бургас... и ние като джентълмени ги отрязахме...
4. Докато напиша този пост, вероятно ще закъснея, за там където се готвя да ида днеска...
5. Имам късмет за абсолютно всякакви идиотски простотии, но за важните неща - йок!
6. Всеки път щом свърши, си купувам различен парфюм... за разнообразието
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
- sto_yan
- От дъжд на вятър
- Специалност: Компютърни науки
- Курс: първи
1.хапан съм от кон
2.на 6 събирах трицифрени числа наум(сега не мога
)
3.Имам жив прадядо на 99 години в перфектно здраве.
4.От едно село съм с Теодор Салпаров(на национала по волей либерото)
5.Не обичам дискотеките
6.Имам сестра близначка
2.на 6 събирах трицифрени числа наум(сега не мога
3.Имам жив прадядо на 99 години в перфектно здраве.
4.От едно село съм с Теодор Салпаров(на национала по волей либерото)
5.Не обичам дискотеките
6.Имам сестра близначка