Курсове?

Архив от КСК 2007-08. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератор: Boromir

Заключено
user-1209
Пишеща машина
Обратна връзка:

Мнение от user-1209 »

Zoltan написа:А какво ще кажете за курсовете по математика в НПМГ? :roll:
По-добре ако искаш курсове намери Величко Колев бивш от СМГ, а в НПМГ не ходи при Савова! Иначе в НПМГ стават само не и при тая стара мома!
Боянчо е пич! (дано се сещате за кого говоря)
Аватар
SINDEL`
В началото бе словото

Мнение от SINDEL` »

Здравейте :) Аз също ще канд. с Аглийски език и се интересувам за канд.-студентски курсове,специално свързани с формата на изпита по Английски в СУ и с преподаватели от този университет :) Много ще се радвам,ако някой предложи някаква информация относно това :)
Life is Life:)Enjoy It And Smile Every Day:)))It Is Easier:))))))
Аватар
lenivko
В началото бе словото

Мнение от lenivko »

post-mortem написа:Решението на всичко е едно: ИНДИВИДУАЛНАТА ПОДГОТОВКА!!!
Е то на всички трябва да им е ясно, че без учене няма да стане, на каквито и курсове да ходят, никой не може да им налее "с канче" знания в главите, обаче курсовете и уроците помагат изключително много и ако не друго, насочват те на кой материал от всичко да наблегнеш.
Аватар
got
Легендарен флуудър

Мнение от got »

Именно! :)
Zoltan
В началото бе словото

Мнение от Zoltan »

Аз искам да уча в СУ туризъм. Къде да ходя на курсове? :roll:
Аватар
alhimikat
Летящите Пръсти
Обратна връзка:

Мнение от alhimikat »

Ако не се лъжа - география ти трябва (СУ)
"Let us die young or let us live forever, we don't have the power but we never say never!"
Zoltan
В началото бе словото

Мнение от Zoltan »

да, но къде да ходя на курс?
Аватар
Bagpipe
От дъжд на вятър

Мнение от Bagpipe »

Моето предложение са частни уроци. Курсовете за боза за заблуда на противника. По география ти трябват теми, и то добри. Аз ходих при една преподавателка от "Френската гимнааазияяя" и изкарах 5.90/УНСС/ и 6.00/СУ/. Трябва да си подбереш и език....англ. предполагам?! Там и сам можеш да се справиш, но да знаеш...че не се научава, като географията за една година. Ако нямаш необходимата езикова база - гориш.

Това е от мен...успех!
http://www.gea.uni-sofia.bg
ГГФ рулз :D
Zoltan
В началото бе словото

Мнение от Zoltan »

Е аз за английския не се притеснявам... имам на кембр. всичките сертификати (които не се признават в СУ обаче), но географията си ми е проблем. А някакво помагало с теми? Добре направени, които аз да науча?
Аватар
arielle
Танцуващия с клавиатури
Обратна връзка:

Мнение от arielle »

не се лъжете с тея курсове бе, хорааааааааааааа, моля ви сееее :(
Аватар
Bagpipe
От дъжд на вятър

Мнение от Bagpipe »

Zoltan, няма такива помагала. Трябва да си намериш темите от някого. :toothy3:
http://www.gea.uni-sofia.bg
ГГФ рулз :D
Аватар
Amarthil
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от Amarthil »

Zoltan написа:Е аз за английския не се притеснявам... имам на кембр. всичките сертификати (които не се признават в СУ обаче), но географията си ми е проблем. А някакво помагало с теми? Добре направени, които аз да науча?
Шефе и аз ги имам всичките сертификати. А на изпита в СУ имам 3.91. Никаква гаранция не е. Просто двата изпита са много различни. За сертификатите на Кеймбридж ти трябва добър speaking, приличен речник и онова толкова забавно чувство за езика. :roll: За СУ ти трябва суха граматика. :x Не повтаряй моите грешки и не се предоверявай на резултатите си дори от CPE. Аз имах късмета и с тази оценка да вляза каквото исках (МО), но ти по-добре не рискувай. :!:
I will go there and back again.
Natalia
В началото бе словото

Мнение от Natalia »

аз лично ти препоръчвам(ако ще кандидатстваш с история де) да започнеш да ходиш при проф.Матанов:)в СУ.не е евтино ,но пък ако си учиш темите съвестно имаш наистина големи шансове за успех.аз изкарах 5,25:)
стискам ти палци:)
Аватар
arielle
Танцуващия с клавиатури
Обратна връзка:

Мнение от arielle »

Amarthil написа: За СУ ти трябва суха граматика. :!:
много съм съгласна за това.. аз държах изпит по френски и нищо не изкарах, макар че бях доволна от написаното :idea:
Evi
В началото бе словото

Мнение от Evi »

Аз пък не съм съгласна, че за изпита по англ. в СУ трябва суха граматика. Вярно, трябва ти перфектна граматика и нейното правилно използване, но не е суха, а много "мокра" даже :wink: Защото без чувство за езика си наникъде, а и без огормна стабилна основа не можеш да се подготвиш за 1 година ако ще да си бог! Поне аз така си мисля, че това е за всеки език.
А от курсовете към СУ съм много доволна, аз бях на 20-седмичните по английски. Преподавателката беше чудесна и материала беше много добре и целенасочено предаден:) Вярно, че и мотивацията ми беше доста голяма, но оценката си ( 5.56 ;) ) държа на страшно много фактори, до голяма степен и на уроците към СУ :)
И ако трябва утре да избирам,
отново тебе аз ще избера.
Заключено

Обратно към “КСК 2007-08”