Интересни филми...
Модератори: Boromir, Търговецът на кристал
- Ice_Spirit
- Легендарен флуудър
-
camel
- Легендарен флуудър
- Специалност: Публична администрация
- Курс: четвърти
- Адрес в галерията на СУ: ?
- Обратна връзка:
Re: Интересни филми...
Аз пък не съм го гледал...още 
dexteriti написа:Не си нищо повече от един шибан никнейм и твоето мнение си е като твоя г*з, носи си го, но не го навирай много...
- I want to change the world....
Did u bring in any weapons?
- Of course not!
Then you are not changing anything...
-
coolman
- Драскач
- Обратна връзка:
Ok. Гледайте "Eastern promises" тогава
Няма нищо общо с изброените малко по-нагоре, ама пак е готин 
Мартин Сирашки, полу-завършил Политология
2010 - AIESEC is finally coming to SU!
http://www.the-faculty.org - Сайт на ФСС на ФФ
"Just suppose that the shaping and molding of destiny is in fact your destiny..."
"Just suppose that the shaping and molding of destiny is in fact your destiny..."
- Бавария
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право - редовно
- Курс: трети
- Обратна връзка:
The Man from Earth
Началото беше доста интересно, но впоследствие се засегнаха религиозни въпроси, които така да се каже, провалиха филма.
Определено час и половина ми минаха доста бързо. Независимо, че цялото действие се развива в една стая.
Началото беше доста интересно, но впоследствие се засегнаха религиозни въпроси, които така да се каже, провалиха филма.
Определено час и половина ми минаха доста бързо. Независимо, че цялото действие се развива в една стая.
Don't look back, 'cause you know what you might see
"И най-добре скроените мечти на мишките и хората
остават често неосъществени." Of Mice and Men
"И най-добре скроените мечти на мишките и хората
остават често неосъществени." Of Mice and Men
- Richard B. Riddick
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
В петък излиза новия "Пришълец срещу хищник"(е как го написах
) http://kino.dir.bg/film.php?id=6895
.
Richard B. Riddick написа:В петък излиза новия "Пришълец срещу хищник"(е как го написах) http://kino.dir.bg/film.php?id=6895
Ако и тва се окаже тъпня като първото, ще се метна отнякъде. Все пак трейлърите изглеждат добре, надеждата умира последна
Щеше да е по-яко да пуснат само пришълци на Земята (примерно в Аlien 5 или нещо такова), а битката в AvP да е някъде из Ахерон, Гейтуей стейшън, Фиорина или там някакви такива по-сай-фай локации.
Но млъкни, сърце, ще почакаме и ще видим.

-
coolman
- Драскач
- Обратна връзка:
Гледайте "Nitro". Филмът е от Квебек с някакъв супер неизвестен (поне за мен екип), обаче много ми хареса. Нещо като екшън, нещо като драма ... Ето сайта, ако някой иска да види превюто - http://www.nitrolefilm.com/
Мартин Сирашки, полу-завършил Политология
- Creed
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
I am legend - страхотен филм !!Адски много ми хареса , въпреки че не очаквах много от него 
House MD, 03x02: I’m as happy as a pig in poop
-
Cecilia Lisbon
- Легендарен флуудър
"Atonement" left me speechles... 
не че беше нещо изкл., даже добър... не знам...
просто ми харесва да усещам как... някоя героиня е обичала, а в цялата история няма и намек за това
просто ми харесва да усещам как... някоя героиня е обичала, а в цялата история няма и намек за това
- Fever
- От дъжд на вятър
- Курс: трети
- Адрес в галерията на СУ: Fever
- Обратна връзка:
Абе да...Creed написа:I am legend - страхотен филм !!Адски много ми хареса , въпреки че не очаквах много от него
Доста зле си беше, само Уил Смит си заслужава да се види (всеки филм с Уил си заслужава да се види btw).
Плюсът на този филм е, че съл гледал по-слаби от него на тая тематика ("Заразно зло" примерно, "Царството на огъня" и прочее.)
Става, ако искаш да разпуснеш малко.
- Ice_Spirit
- Легендарен флуудър
има намек,как да няма...MERCES_LETIFER написа:"Atonement" left me speechles...
иначе филмът можеше и да е по-добър.
Toto-I will remember
- Berserker
- Легендарен флуудър
- Специалност: MO, Master
- Курс: завършил
The Warlords - току що го излгледах, филмът е китайски, със английски титри, много добър филм, бой, без да се натрапва като в американските, драма, без да е сълзлива като в Холивуд, красиво заснет... Завършва малко по китайски, т.е. странно за европейския зрител, но пък за сметка на това е исторически, и реалистичен, т.е. не летятя насам натам като в "Тигър и Дракон", "Герой" и т.н.
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Тази вечер по сателитния канал "ТВ България" от 22.05 ще дават "Суфле д'аморе" - разказвах за него. Филмчето е само час, наивно, но много мило, Митко Рачков е супер, Нети - също (защото е красива и мълчи), Ирини Жамбонас също ме изненада (по принцип не я харесвам много, но тази роля й отива).
Ако имате време, гледайте го - после може да го впишете и в темата за най-тъпи филми, а може пък и да ви хареса.
Ако имате време, гледайте го - после може да го впишете и в темата за най-тъпи филми, а може пък и да ви хареса.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
- javortomov
- Драскач
- Специалност: МО, ЮФ
- Курс: втори
Преди малко гледах "Американски Гангстер". Препоръчвам!
Варваринът тук съм аз, защото никой не ме разбира. (Овидий)
- Eneya
- От дъжд на вятър
- Специалност: Културология, Медии и Журналистика
- Курс: втори
- Обратна връзка:
Гледах Нефритеният боец. Замислих се, че ми се идя отегчително бавен. Започнах да свиквам с резките развития на американското кино. Филмът залага много повече на визията, на личните изводи, от колкото не конкретните думи и изводи. Интересен е, но не го препоръчвам, ако искате да гледате нещо наситено с действия.
Може би единствения друг филм, който така ме е изнервял с бавната си подвижност беше 'Кръстникът". Класика или този филм ме докара до лудост с петнайсетсекудните паузи след всяка реплика.
Аррргх!
Друг филм. Гледах "Charm school". Респект! Направили са дори 90 минутно филмче на сапунка.
Но има няколко сладки моменти. Самото филмче не е нищо особено, даже е посредствено зле.
Друго филмче - "Цар на войната". Много силен филм, много тежък и ужасно реален. И ужасен, също така. Препоръчвам.
Последното, което гледах е "Сидни Уайт". Тъпо американско тинейджърско филмче. Изобщо не си заслужава. Нито на грам. Историята е от клише по-клише. Героите са нереални, неадекватн и нелогични. Събитията също. Единственото, което си заслужава да се види е как цяла тълпа крещят "i'm a dork".
Може би единствения друг филм, който така ме е изнервял с бавната си подвижност беше 'Кръстникът". Класика или този филм ме докара до лудост с петнайсетсекудните паузи след всяка реплика.
Аррргх!
Друг филм. Гледах "Charm school". Респект! Направили са дори 90 минутно филмче на сапунка.
Друго филмче - "Цар на войната". Много силен филм, много тежък и ужасно реален. И ужасен, също така. Препоръчвам.
Последното, което гледах е "Сидни Уайт". Тъпо американско тинейджърско филмче. Изобщо не си заслужава. Нито на грам. Историята е от клише по-клише. Героите са нереални, неадекватн и нелогични. Събитията също. Единственото, което си заслужава да се види е как цяла тълпа крещят "i'm a dork".
“I do not agree with what you have to say, but I’ll defend to the death your right to say it.”
Voltaire
Voltaire