Солидарност със Суходол

Модератори: Don Horhe, Lord

tamerlan
Вазов
Обратна връзка:

Re: Солидарност със Суходол

Мнение от tamerlan »

Boromir написа: Започваш да ми лазиш по нервите. А те са нежни напоследък. Съветвам те да престанеш и да не ме обиждаш, а да се посветиш на съветваното от Стайнбек пиянстване, иде Нова година и изобщо си е в реда на нещата. След като очевидно съм по-умен и от тебе, и от този народен човек, не смятам да си губя ресурсите повече.

Колкото до патетиката - опитай да ме образоваш с нещо друго, това вече съм го чел, не е писано за мене, аз съм от тези, дето са го писали.

Препоръчвам ти Матсуо Башо. О, не си го чувал... Съжалявам. Очаквах го. Еми седи мирен и тихичък тогава. Остани със здраве.
Въх, какво мъжество блика от тези думи, ако го изливаше целия този тестостерон извън виртуалното пространство щеше да си голяма конкуренция за Бойко Борисов :D Но важното е, че не ти липсва самочувствие, голяма работа дали имаш основание за него. Сега вероятно трябва да направя коментар за твоята личност, основана на аватара и подписа ти, явно това ти е представата за водене на спор по какъвто и да е конкретен въпрос :roll:
Алтернативата е завод за преработка на отпадъци, който трябваше да е построен преди 7 години. Безкрайното експлоатиране на това сметище и безнаказаната полицейщина не са алтернатива, а задълбочаване на проблема. Но разбира се по стар обичай повечето хора коментират без изобщо да са се интересували от фактите. Ето ви една статия за Суходол:
http://infocenter.bnt.bg/content/view/full/1006
С важно допълнение:
- Експлоатационният срок на обекта е изтекъл и местните протестират от 2000 г. През повечето време медиите мълчат.

- Сметището се препълва и ако подпорната стена над свлачището не издържи, подпочвените води ще замърсят минералните извори на Банкя и Горна Баня.

- Съдът още не се е произнесъл по делата, заведени от засегнатите.

- На 4 декември тази година, сутринта, силите на "реда" са ритали демонстранти на улицата, далеч от сметището.

- Зеленчуците са замърсени. Ябълките са с петна. Туморните и алергичните заболявания силно са зачестили.

- Не се допуска заснемане на обекта, а местни жители твърдят, че са виждали контейнери с опасно съдържание.

- 1000 жандарми и 1200 полицаи пребивават на територията на суходол и замърсяват, като не спазват елементарни хигиенни норми.

- Медиите лъжат, а хората се отнасят с подозрение към всеки непознат. Казаха ни: "Внимавайте какво ще пишете!" Ние отговорихме, че сме дошли, за да напишем истината. Отговориха: "Дано да е така, до сега всички медии лъжат и крият какво става тук!"
Може би се питате защо се случва всичко това. Хората на Суходол имат един отговор - общинската власт и полицията защитават частните интереси на концесионерите.
Също интересно:
http://www.mediapool.bg/show/?storyid=134465&srcpos=7
И ако наистина ви интересуват различните гледни точки към проблема:
http://suhodol.org/
Изображение
„Той се смееше в обратнопропорционална зависимост спрямо съдържанието на хумор в ситуацията.“
Joker
Легендарен флуудър

Re: Солидарност със Суходол

Мнение от Joker »

:shock: Аве, нямате ли си пи..., да си играете, детенца? :blackeye:
Публикувай отговор

Обратно към “България”