Оф, а на мен от миналогодишната баница ми се върна тъпкано - аз съчиних безкрайно бруталните късметчета и после на самия мен ми се падна: "Късметът ти го е избрал - очаквай в тъмното педал!"
What I've got you've got to give it to your mamma
What I've got you've got to give it to your pappa
What I've got you've got to give it to your daughter
“Come dance with the west wind and touch all the mountain tops,sail over the canyons and up to the stars and reach for the heavens and hope for the future,and all that we can be and not what we are”
Аз си кърках биричка като бял човек,
едвам не се самоубих с капачките от Шуменско, но
за сметка на пролятата кръв съм си трезвен.
Пък и с 1 шкембе - годината почна велико.
Don't look back, 'cause you know what you might see "И най-добре скроените мечти на мишките и хората
остават често неосъществени." Of Mice and Men
аз бях предимно на водка и мастика.. ама сутринта ме боля главата
AVATEK - Студио за разработка и поддръжка на уебсайтове
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента. http://avatek.bg
HeyGod написа:Всичко смесих,ама нещо не се получи - бях си трезвен,че даже и не легнах да спя(единственият ).Мисля,че само ми липсваше тайната съставка ром.
абсолютно същото,с тази разлика,че легнах да спя,но на интересно място Но ми липсваше РОМ...определено!!!
HeyGod написа:Всичко смесих,ама нещо не се получи - бях си трезвен,че даже и не легнах да спя(единственият ).Мисля,че само ми липсваше тайната съставка ром.
абсолютно същото,с тази разлика,че легнах да спя,но на интересно място Но ми липсваше РОМ...определено!!!
Като мине сесията ще си вземем ром и ще се напукаме,ама само двамата.
А да ... и ще спим на интересни места определено.
Pick your moment and make the right play...
"[02:21:01] Blood Countess каза:недей,че ще те напляскам!!" Влюбен съм!!!