Raya_Alexandra написа:
Абе зависи къде в центъра... аз от 15 години живея там и имам един единствен спомен от времето, когато чалгата се зараждаше, едно заведение до нас всяка вечер озвучаваше Богориди с live изпълнения на "Радка пиратка", "На геврека дупката" и пр. После някой опожари заведението (доколкото си спомням).
Квото и да си говорим в центъра е най-яко, първо щото не е тооооооолкова натоварено (като в Сф, например) и второ, щото всяка дестинация ти е на 15 минути максимум с кола.

Остави чалга... всеки ден в продължение на 5 години пътувах към центъра и задръстванията същестуваха... всяка сутрин от 8 до 9... закон божии... дори като тръгвах за изпитите в софия, рейса ми беше от 10, смятай как съм пътувал за гарата...
Спомням си опожаренето заведение... струваше си да го палнат, само дразнеше...явно си живяла някъде в дълбокия център в т.нар. арменски квартал - майка ми е живяла като малка в този квартал и сега може да направи разликата (но не пише във форума

Като карах шИфьорските курсове там беше ад.... тесни малки улички, по които ме беше страх да минавам, а кво оставаше да живея... А ти как си пътувала за даскалото всъщност?
И не съм съгласен, че в центъра е най-яко! Зимата като натрупа сняг (ако натрупа сняг) навсякъде е заледено, а децата в меден рудник отиват на баира и се пускат... освен това зимата при нас е някакси по-приказна и по-малко кална... А лятото най-яко е в Крайморие, в центъра се пълни с немци, а меден рудник опустява, защото всички работят по курортите....
Но в заключение - най-добрата зона за живеене в България е между Несебър и Созопол...