Архив на темите от няколко КСК - 2004-05-06. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!
А знаете ли дали в събота и неделя ще работят? Събота на всичко отгоре е и ден на София, май.
<person A> "Ignorance more frequently begets confidence than does knowledge" - Charles Darwin
<person B> wtf? begets isn't a word. quit trying to make up words, ****face.
moonlight написа:Малиция,значи преди да се настаниш,1во отиваш в СУ на касата в 220 каб. да си платиш таксата,след тва в библиотеката да ти ударят печат че си си върнала всички книги от предната година,после отиваш в учебния отдел на твойта специалност,където секретарката те записва за семестъра и ти подпечатва 2 уверения/които си купуваш преди тва/,1то остава при нея,а другото носиш на домакинката в блока ти, за да види тя какъв е успеха ти.
А за самото настаняване са ти нужни личната карта,студентската книжка,2 снимки,1 жълто листче-адресна регистрация,която трябва да имаш още от 1ви курс,когато се настанявахме тогава... ,трябва носиш и някво листче,което ни дадоха като се изнасяхме,и квитанция за платен наем и пропуск от касата в 42Б...мисля че тва беше всичко ,верно има мноого търчане,ще ти отнеме цял ден,щото на всичкото отгоре се съобразяваш и с работното време на всички
ох,озорих се докат го напиша всичко тва:D
-от сега ми се плаче... -мн мн 10х
обаче аз нямам такава адресна карта.....
I live my life and all I know is
Follow your dream and don't let go
No one can live for me
No one can see the things I see
I walk this road no one can tell me how to be
It's my destiny